Meredith Wild: Rád kattanva 2.

, by Kristina

Fülszöveg:
Erica Hathaway és Blake Landon, az álompár sötét szerelmi története folytatódik...
Erica végre beindítja a vállalkozását, de Blake nem tudja megtagadni önmagát, és a háttérből irányítani akar. Miközben kis játszmáik a nyilvánosság előtt zajlanak, zárt ajtók mögött minden a szenvedélyről és a veszélyről szól. Erica új segítőt vesz fel a rátermett Risa személyében. Risa azonban korántsem az, akinek mutatja magát, ugyanis feltett szándéka, hogy tönkreteszi Ericát, és megszerzi Blake-et...

Daniel Fitzgerald indul a kormányzói székért, de a pszichopata Mark veszélyezteti a kampány sikerét, ezért Daniel sorsdöntő lépésre szánja el magát. A mostohaapa Ericát is megzsarolja, hogy ha nem száll be támogatóként, annak Blake látja majd kárát, mire a lány - hogy megóvja szerelmét - szakít vele. Blake viszont nem az a férfi, akit ilyen könnyen félreállíthatnak...

Néha kedvem lenne széttépni téged.
Azt akarom, hogy ma éjszaka más legyen.
Megérdemled, hogy szeressenek.


Az előző résztől eltérően sokkal izgalmasabb és fordulatosabb kalandokba kerül Erica és Blake, miközben a szenvedély és a szerelmi kapcsolatuk alakulása is újabb kihívásokkal néz szembe. Minden pillanatban jelen van  feszültség, hol pozitív, hol negatív visszhangként, ami megnehezíti az olvasót abban, hogy a hétköznapi teendőit is megvalósítsa.
Az első mondatoktól beszippantott a könyv, így a hajnalig tartó olvasásnak köszönhetően pár óra alvással kellett beérnem, de egy percig sem bántam meg, mert egy jó könyv miatt bármikor bevállalom újra!

Erica a szerelem mellett, az előző részben, az apját is megtalálta, ami akkor melegséggel töltötte el szívét, most mégis olyan titkok derülnek napfényre, ami megkérdőjelezi majd apja iránti szeretetét. Persze mindenki már akkor látta, a lányon kívül (szerintem), hogy egy befolyásos politikus nem mindig az, akinek mutatja magát. Ezt a bizonyos részt nem elemezgetném, mert spoileres lenne az írásom. De azt garantálom, hogy sokszor libabőrös kézzel és visszafojtott lélegzettel fogja minden rajongó olvasni Daniel és Erica kapcsolatának alakulását.


Erica és Blake kapcsolatában a szerelem és a szenvedély tökéletes harmóniában létezik, mégis mindkettejük életét felforgatják az események alakulásai. Igaz, hogy a nagy szerelem csupán pár hét együttlét alatt kialakult, de mégis ki tudna ellenállni, egy ilyen pasinak, mint kedvenc hackerünk?
Blake továbbra is dominánsabb szerepet tölt be, főnökösödő, de meglepő módon kompromisszumokat is halandó kötni a lánnyal. Minden dicséret a pasié, mert ritka volt az olyan pillanat, amikor nem értettem, hogy mit miért tesz. Ám ellenkezőleg Erica fejét jó párszor bevertem volna valami keményebb felületbe, hogy térjen már észhez. :D

Rengeteg új bonyodalom kínál lehetőséget arra, hogy az olvasó meglepődjön, csodálkozzon az események alakulásán. Igen, Erica apján kívül még jó pár szereplő próbál beférkőzni a szerelmesek közé. Olvassátok, és megértitek, miért léptem rajongói üzemmódba ezzel a könyvvel is.

Bevallom, nagyon meglepett a regény, nem gondoltam, hogy ennyire izgalmas és pörgős lesz. Pozitív csalódás ért, már akkor, mikor az első fejezeteket elolvastam, ám a könyv felénél már olyan lázasan olvastam, hogy teljesen kiléptem a valóságból. Nagyon gyorsan belemerültem a regény világába, amit megkönnyített az író stílusa, és a fordító ügyessége.

Imádom a borító stílusát, színeit, de főleg, hogy illenek egymáshoz majd a sorozat darabjai, de mindegyiknek egyedi stílusa megmarad, mint ahogy a részek is különböznek, de hasonlítanak is egymásra.

Kiadó: Libri
Eredeti cím: Hardpressed
Fordította: Székely Szilvia
Műfaj: erotikus romantika
Oldalszám: 364
Sorozat: Rád kattanva 2. része


Erica és Blake románca sok olvasót rajongásra késztetett 2015-ben, a napokban pedig meg is jelent a Hacker sorozat folytatása, a Rád kattanva 2. címmel a Libri Kiadó gondozásában. 
Március 04. és 08. között a Blogturné Klub 3 bloggere mesél az élményeiről a könyvvel kapcsolatban, tartsatok velünk!



03. 04. Kristina blogja
03.06. CBooks



Mennyire ismered a Hacker sorozatot? Azok között, akik a bejegyzésekben talált kérdésekre helyesen válaszolnak, a turné végén kisorsolunk egy példányt a Rád kattanva 2-ből
A helyes válaszokat a rafflecopter megfelelő részébe kell beírni.


Kérdés: "Kivel alapította Erica a Clozpin-t?"

0 comments: