Sabrina Jeffries: Mire vágyik egy herceg?

, by Kristina

Fülszöveg:
Egy nap váratlan látogató kopogtat a Manton Nyomozóiroda ajtaján. Az igencsak dühös herceg, Maximilian Cale magyarázatot követelve kér bebocsátást. Azt állítja ugyanis, hogy az irodavezető testvére orvul rászedte őt, és nem átallotta azt hazudni, hogy az ő halottnak hitt bátyja él. A helyszínen azonban csak az igézően szép Lisette-et találja, az őt becsapó férfi húgát, aki hiába próbál magyarázattal szolgálni. Cale szentül hiszi, hogy a testvérek összejátszanak ellene, a nő azonban váltig állítja, hogy mind ő, mind a fivére ártatlan. Lisette végül meggyőzi Maximiliant, hogy együtt próbálják meg kideríteni, hová tűnhetett a bátyja, és hogy valóban él-e a herceg testvére. Azért, hogy a nő tisztességén folt ne essen, kénytelenek inkognitóban, férjként és feleségként útra kelni. Ahogy úti céljuk, Párizs felé tartanak, a kényszer szülte helyzet megannyi izgalmat tartogat számukra, a legnagyobb kihívás elé mégis tulajdon szívük állítja őket. Vajon hihetnek az érzéseiknek, és teret engedhetnek a vágyaiknak, vagy az egész nem több egy hirtelen fellángolásnál?

Sabrina Jeffries új sorozatának, A herceg embereinek első kötetében sem izgalmakból, sem szenvedélyből, sem pedig humorból nincs hiány. Igazi ínyencfalat a romantikus regények kedvelőinek.


Sabrina Jeffries neve garantált szórakozást jelent, ha történelmi romantikáról van szó, így nem is kérdés amikor új regénye jelenik meg magyarul, azt nekem olvasnom kell és pont. Ilyenkorra már szokásommá vált, hogy fülszöveg ismerete nélkül döntöm el. Nem is tudom miért, de amikor a futár meghozta a regényt, valamiért elolvastam a fülszöveget, és kissé megijedtem, mert nem éreztem azonnal azt a bizonyos vonzódást a történethez.
Ám szerencsére Maximillian és Lisette első találkozásakor már felizzott a szikra köztem és a regény között, így minden pillanatot kihasználtam, amikor a babócám aludt én pedig hódolhattam az olvasásnak. Élveztem, hogy egy újabb történelmi romantikus sorozat szereplőit ismerhetem meg.

Már a kezdés is érdekesre sikeredett, de főhőseink kalandozása is igen figyelemre méltóan és izgalmasan alakult. Max karaktere is tökéletesen jellemzi egy általam elképzelt herceg vonásait és viselkedését, így ha nem is lett szerelem első látásra, de nagyon gyorsan megkedveltem őt, és bizony ő is ékes tagjává vállt a könyves álompasi gyűjteményemnek. A kissé gőgös, néha pökhendi hercegi stílusa már-már aranyos volt, ugyan akkor rendkívül szórakoztatott, amikor Lisette mindezt a porba zúzta egy-egy frappáns beszólással.
Lisette pedig azon hősnők táborát ékesítik, akiket azonnal a szívembe zártam. Ambiciózus volt, de leginkább azt kedveltem benne, hogy volt tartása, egyedi jellemzői miatt kitűnik a tömegből. Édesanyja francia származású színésznő, jellemére mindez nagy kihatással volt. És pont ennek köszönhető, hogy leghőbb vágya a kémek, nyomozók közé kerülése.

A regény nem csak izgalmas és romantikus, de humorosra is sikeredett. A cselekmény maga egyszer sem volt unalmas, mindig tartogatott meglepetést az írónő, vagy a kisebb nagyobb bonyodalmakkal, vagy a karakterek tették különlegessé. 
A hősök múltja nem egyszerű, Max másodszülöttként vált herceggé, amikor testvérét elrabolták gyermekkorában, míg Lisette egy vikomt törvénytelen lánya. Mindketten nehéz és rögös úton jutottak el oda ahol a jelenben vannak, de minden nehézség a jellemüket formálását segítette. 

Tökéletes választás volt Max és Lisette utazásának története ezekben a forró napokban, csak ajánlani tudom! A borító, pedig gyönyörűre sikeredett! :)


Oldalszám: 328 oldal
Megjelenés: 2017. június 14.
ISBN: 9789634520139
Sorozat: A herceg emberei 1.
Fordította: Hajnal Gabriella


A General Press jóvoltából megjelent Sabrina Jeffries legújabb regénye Mire vágyik egy herceg? címmel.
Maxmillian Cale igencsak furcsa üzenetet kap, mely szerint halottnak hitt testvére életben van. Minden szál a Manton Nyomozóiroda felé vezet, ahol nem talál mást, csak Lisettet, ezért a lány segítségére szorul. Vajon tényleg él a testvére? Lisette csakugyan segítségére lehet?
A turné állomásain még többet megtudhattok a könyvről és meg is nyerhetitek a kiadó által felajánlott három példány egyikét.07.08 Dreamworld
07.09 Kristina blogja
07.10 Insane Life


A történet középpontjában a Manton Nyomozóiroda és a herceg áll. Mi lehetne könnyebb, mint olyan könyvet keresni, aminek középpontjában egy herceg vagy egy nyomozó áll? Minden állomáson idéztet találtok, szereplők neveit persze kihagytuk, a könyv címén felül azt kell megírnotok a főszereplő herceg vagy nyomozó. Mivel sok könyv játszhatna, kivételesen leszűkítjük a kört a General Press kiadványaira. Játékra fel!

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.

"– Az emlékezet elvesztése épp annyira ajándék, mint amennyire katasztrófa. Megvan a lehetőséged arra, hogy az a személy légy, akinek gondolnak téged, annak a korlátai nélkül, hogy hogyan nőttél fel, vagy hogy mások mit várnak el tőled."a Rafflecopter giveaway

0 comments: