Audrey Carlan: Calendar Girl - Július - Augusztus - Szeptember

, by Kristina

Fülszöveg: 
Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100 000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie... volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. És ha a sors máshogy akarja?
Júliusban egy világhírű és szívdöglesztő zenész kívánságát kell lesnie. Augusztusban Texasba repül, ahol egy dúsgazdag olajmágnás húgát kell eljátszania. A szeptember hazaszólítja Miát, és Las Vegas semmi jóval nem kecsegtet. Olyan súlyos titokra derül fény, amire a lány nincs felkészülve. Vajon sikerül megmentenie mindazt, ami fontos neki?
Ébren tart a vágy, az izgalom, a szenvedély. Ez az INSOMNIA könyvek birodalma. Ne várd a hajnalt, olvasd ki az éjszakát!


Igazán kíváncsi voltam, hogy az írónő tud e meglepetést okozni ezzel a résszel, hiszen eddig is minden hónap különleges volt. Hat olyan történetet ismertünk meg az első két könyvben, amelyek a maguk módján egyediek voltak. Különleges szereplőket hoztak Mia életébe, formálták a karakterét, és lám, újabb három izgalmas hónapját ismerhetjük meg ebben a részben is. Így a válasz a kérdésre egy magabiztos igen, izgalmakból, bonyodalmakból nem volt hiány ebben a részben sem. 

Kicsit más, mint az előző részek, hangulatban is és a meglepő fordulatok miatt ez a könyv más módon vált izgalmassá. Wes és Mia kapcsolata újra terítékre került, a lány érzelmesebb, törékenyebb oldalát ismerhetjük meg. Ez a rész már egyáltalán nem arról szól, hogy minden hónapban más pasi ágyába bújva fedezi fel önmagát, most jobban megismerjük, milyen barát, testvér, és hűséges barátnő tud lenni  nehezebb pillanatokban is.

A június hónap kissé nehéz pszichikai állapotban hagyta Miát, a támadás nagyobb törést okozott benne, mint gondolta. Hiába hozott a július hónap egy szívdöglesztő latin pasit az életébe, még az érintéstől is újra visszakerült a támadás éjszakájára. Ebben a hónapban egy videóklipp női főszereplőjét kellett alakítania, fülbemászó ritmusok, érzéki jelenetek, amelyek középpontjában egy szívdöglesztő pasi áll. A lány mégis csak Wesre tud gondolni, aki újra betoppan az életébe és ezúttal mindent magának követel. Igen, hurrá, végre újra színre lép a szörfös  félisten.

Augusztusban végre nem valakinek a szeretőjét, barátnőjét kell alakítania, hanem egy elveszett testvér bőrébe kell bújnia. És innentől kezdve a történet átváltott és Mia karakterének egy teljesen más oldalát ismerhettük meg. Újabb szereplők tűntek fel, amelyek fontos szerepet játszanak a lány jövőjében is. Erről bővebben semmiképpen nem szeretnék írni, mert lelőném a legizgalmasabb fordulatokat, amelyekkel szórakoztatja az olvasóit az írónő.

A szeptember pedig igazán bonyolultra sikeredett, kissé sok volt már az érzelmi hatás, amivel az írónő bombázta a szereplőket és azzal az olvasót is. Eddig az a hónap sikeredett a legizgalmasabbra, nekem mégsem nyerte el a tetszésem, kissé túl sok volt minden. Mégis, azt érte el, hogy nagyon várjam az utolsó részt, mert Miának szüksége van egy boldog lezárásra, valamint vár rá újabb három izgalmas hónap, újabb megpróbáltatások és ismeretségek.

Kiadó: Insomnia Könyvek
Fordította: Farkas Melinda
Sorozat: 3. rész


A Libri Könyvkiadó - Insomnia könyvek gondozásában megjelent magyarul a Calendar Girl, vagyis Mia Saunders újabb három hónapjának izgalmas története. A Július - Augusztus - Szeptember a sorozat 3. része, amelyről 3 blogger ír a turné keretein belül. A megszokott módon, érdekességekkel és nyereményjátékkal várunk minden olvasót. 



07.21. CBooks
07.24. Kristina blogja



A könyvben három hónap izgalmairól olvashatunk, a turnén három blogger ír a történetről, a nyereményjátékban három város nevét kell megfejteni és a végén három szerencsés nyertes jut saját példányhoz a könyvből a Libri Könyvkiadónak köszönhetően. Érdekességek és egy-egy fotó segítségével kell kitalálnotok melyik város neve a megfejtés. Ahhoz, hogy esélyetek legyen a nyereményre három helyes választ várunk tőletek.

“Ebben a városban játszódott a Dexter sorozat.”



0 comments: