Elizabeth Hoyt - Egy ágyban a szörnyeteggel

, by Kristina

Fülszöveg:
Lily Stump kisfia kifulladva rohan az anyjához: egy szörnyeteg van a kertjükben. A nagydarab, vad külsejű férfi üres tekintete azonban meggyőzi a nőt, hogy nem kell az idegentől tartania, élhetnek egymás mellett, a számukra menedékként szolgáló, düledező épületben meg a parkban. A csonka kis család és a néma idegen mindennapjai lassacskán összefonódnak, ám a nő egy nap megdöbbentő felfedezést tesz: a rejtélyes férfi cseppet sem együgyű, a bamba arc csak álca.

Mit titkolhat, mi vagy ki elől rejtőzik? És vajon mi lehet a hallgatása mögött? Szóra bírhatja-e őt Lily? Elég-e ehhez a zsigeri vonzalom, amely egyre leküzdhetetlenebbé válik kettejük között, vagy kénytelenek lesznek üzenőfüzetekre hagyatkozni a találkozásaik során? És ha a rejtélyre fény derül, az vajon nem választja el őket örökre egymástól?

Elizabeth Hoyt regényében két súlyos titkot cipelő ember kerül izgatóan közel egymáshoz; megtapasztalva azt, hogy megszólalni, megszólítani a másikat vágyat, szerelmet és elköteleződést hoz magával.


Amikor egy könyv végre izgalmassá válik, akkor biztosan történik valami, hogy csak lassan tudjam olvasni, vagy csak kevés időm legyen rá. Mivel 3 hónapos a kislányom, kialakult egy napi rutinunk, a hosszabb alvások alkalmával már nyugodtan le tudtam ülni olvasni, ezért is örültem meg ennek a könyvnek, mert ki voltam már éhezve egy kis történelmi romantikára... Igen ám, csakhogy 2 hete hazautaztunk a nagyszülőkhöz, így minden felborult, időm nem volt olvasni, majd szombaton az én angyalkám elintézte, hogy 5 napig egyáltalán ne tudjak látni se, az apró kis ujjacskájával szépen, de határozottan megbökte a szemem. Még most sem az igazi, így kissé nehézkesen írom a bejegyzést, de igyekszem, mert tetszett a könyv, és szép ajánlót szeretnék róla írni!

Újabb szereplő került főszerepbe a sorozatban. Az előző részben Apollo kiszabadítása hozta össze a szerelmeseket, most pedig rá került a sor, hogy megismerkedjen a neki szánt párral. Apollo karaktere különleges, bátor, erős és elszánt, talán még soha nem találkoztam olyan karakterrel, aki ennyi bántalmazáson esett át történelmi romantikus műfajban. Bolondok házába záratták, azzal gyanúsították, hogy három barátját meggyilkolta egy őrült pillanatában, és mivel semmire nem emlékezett nem tudott védekezni sem. Az előző részben, amikor testvére Artemisz mindent megtett, hogy kiszabadítsa Badlemből, nagyon szurkoltam neki, hogy sikerüljön. Most pedig azért izgulhattam végre, hogy a boldogság rátaláljon. 

A férfi hónapok óta bujkál barátja leégett parkjában, azon dolgozik, hogy felvirágoztassa és különlegessé varázsolja. Minden percben azt kockáztatja, hogy rátalálnak. A sok kertész között eddig észrevétlenül megbújt, ám a parkban található leégett színházépületbe új lakók költöznek, akik felfigyelnek rá. 
Lily Stump, a híres és elismert színésznő sajnos olyan helyzetbe jutott, hogy nélkülöznie kell, az utolsó pillanatban ajánlották fel neki, hogy a leégett színház lakható részébe költözhet Indio nevű kisfiával és a szolgálójával. A nő élete sosem volt könnyű, saját erejének és tehetségének köszönhetően sokra vitte, ám még neki is akadt problémája, amikor megfenyegették, hogy többé nem kap munkát egy színházban sem. 

Az első találkozásuk nagyon vicces volt, csak annyit árulok el, hogy nagyon félreismerték egymást első látásra. A kapcsolatuk mégis gyorsan alakult, a vonzódás közöttük erős volt, ahogyan az elvárható. Indio karaktere tette igazán különlegessé a regényt, sok mosolyt csalt az arcomra a regény elején. Az ismert karakterek felbukkanása pedig tovább fokozta a pozitív élményeket.
Nem csak romantikus, de izgalmas is. Az első felében az tette izgalmassá, ahogy a két karakter megismerkedett, majd a második felét a nyomozás alakította szórakoztatóvá. Úgy alakult, hogy Apollo talált pár segítő társat, akiknek köszönhetően elkezdhette kideríteni mi is történt azon a borzalmas éjszakán.


Oldalszám: 280 oldal
Várható megjelenés: 2017. július 26.
ISBN: 9789634520238
Sorozat: romantikus regények
Fordította: Szigeti Judit



A General Press kiadó jóvoltából megjelent Elizabeth Hoyt kedvelt Maiden Lane sorozatának legújabb kötete. Az Egy ágyban a szörnyeteggel előzőleg megismert Apollo történetét meséli el, akinek életébe váratlanul becsöppen Lily Stump és mindent megváltoztat.
Gyertek és ismerjétek meg velünk együtt közelebbről Apollot!



08.09 Dreamworld
08.16 Kristina blogja
08.18 Olvasónapló


Mostani játékunk némi utánajárással igazán nem lesz nehéz, minden állomáson egy keresztrejtvény kérdést találtok Elizabeth Hoyt könyvei világához kapcsolódóan, helyes válaszokat a Rafflecopter megfelelő dobozába szükséges beírnotok. Ha helyes minden megfejtésetek, végén a tábla vastagon kijelölt részén Elizabeth Hoyt egy másik karakterének nevét kapjátok megfejtésül. (Minden állomás Rafi dobozban szereplő száma a keresztrejtvény sorát jelöli, így ha felcserélődne netán az állomások sorrendje, akkor is a Rafiban feltüntetett sorszámot vegyétek figyelembe.)
Játékra fel!

8. Mi a "rangja" Simon Iddesleigh-nek?



a Rafflecopter giveaway

0 comments: