Jeaniene Frost Sírig hű szerelemed

, by Kristina


A félvámpír Catherine Crawfield és élőhalott szerelme, Bones az izgalmakban és véres csatákban bővelkedő évek után némi pihenésre vágyik. Párizsba utaznak, hogy végre gondtalanul élvezhessék egymás társaságát, ám közbeszól a múlt…
Cat egy éjjel lidérces álomból ébred. Egy nagy hatalmú vámpír, Gregor furakszik be az álmaiba, olvas a gondolataiban, s ami a legijesztőbb: azt állítja, Cat az ő felesége, s Bones elrabolta tőle.
A vámpírtörvények rendkívül szigorúak. Ha egy házasság megköttetett, az immár felbonthatatlan. De hogyhogy Cat nem emlékszik semmire? Mi ez a nyomasztó őrület? Gregor hajthatatlan, és semmi sem tántoríthatja el, hogy visszaszerezze, ami az övé…
Őrületes hajsza veszi kezdetét, s persze Cat nem tagadja meg önmagát – jó szándékú, ám gyakran hebehurgya akcióival végveszélybe sodorja mindkettejüket…
Jeaniene Frost nagy sikerű Cat és Bones vámpírvadász-sorozatának ez újabb, sodró lendületű, izgalmakkal és váratlan fordulatokkal teli, akciódús folytatása ezúttal sem okoz csalódást az olvasónak. E remek humorral megírt, érzékiséget sem nélkülöző sorozat méltán vezeti a sikerlistákat.


Imádtam, az elejétől a végéig, szinte faltam az oldalakat.
A sorozatot a nagy kedvenceim közé sorolom, de valamiért, már nem emlékszem pontosan, hogy miért, de sok idő telt el, amíg elővettem ezt a részt. Már kezdett elhalványulni, hogy miért is szerettem meg őket, de és ez az a nagy DE, elővettem és minden újra kezdődött.
 A sok humoros, szarkasztikus párbeszéd, amik teszik Frost történeteit azzá amiket én imádok.
Cat valamiért a kedvenc szereplőim közé tartozik, akaratos, kedves, humoros és tud szeretni.
Bones a nagy szerelmem, jajj mit nem adnék egy ilyen mester-vámpírért. :)
 Igaz, hogy ebben a részben az a sors jutott nekik, hogy párszor már a fejem vertem a falba, hogy ugyan már, most miért, meg ... nem akarom lelőni a poénokat ezért nem említek részeket. DE néha pár ezüst tőrt tudtam volna hajigálni a mellkasukba, de ha nem így történt volna, ami történt akkor ez a könyv sem lenne ugyebár az egyik kedvenceim között. Szegénykéim soha nem kapják meg azt az áhított  pihenő időt, amikor végre csak egymáséi lehetnének, neeeeeeeem az ő sorsuk a sok bonyodalom.
Szerencsére, amíg Frost bonyolítja az életüket addig találkozhatunk velük és élvezhetjük a társaságukat.
Nagyon rosszul érint, amikor egy kedves szereplő életét veszti, de mindennek megvan az értelme, így a többi szereplő fejlődhet, és meg jobban szerethetjük őket. 
Fordulatos, izgalmas új történetek várnak bennünket ebben a részben is, mindenkinek csak is ajánlanom. 


Értékelésem:

Kiadó: Ulius-ház
Kiadás éve: 2011.

0 comments: