Gena Showalter Éjsötét vágyak

, by Kristina


„Ámulatba ejtő”
Kresley Cole
Emberfeletti hatalom…
Halhatatlan szenvedély…
Hat férfi él a világtól elvonultan egy magas hegy tetején álló komor erődben. Halhatatlan harcosok egytől egyig, mind különös képességekkel felruházva, de testükben az erőszak, harag és halál démonai lakoznak. Az istenek rég magukra hagyták, egykori társaik elárulták őket, ám egy nap minden megváltozik, amikor egy gyönyörű fiatal nő segítséget kér tőlük. A legveszélyesebb közülük nem bír feltörő szenvedélyével, és bár mindketten tudják, hogy az örök kárhozatba tartanak, a nő és a démon szerelme megállíthatatlan háborút szít a harcosok között…
GENA SHOWALTER a paranormális-romantikus irodalom új csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel.


Nem szeretném ismételni magam, de hihetetlenül, eszméletlenül észbontó volt! Jól va, na, nem akartam magam ennyire eltúlozni J, de tényleg nagyon tetszik Showalter Lordjainak világa. És nagyon spoileres, de azért igyekeztem kevésbé úgy írni...
Már az első résznél felkunkorodott a szám széle, hogy haha ez a csaj tényleg le merte pisszegni a nagy és izmos *nyami* Lordot? OK, hogy nem tudta, hogy kivel-mivel van dolga, de már akkor tudtam, hogy na bogaram megint jó könyvet vettél a kezedbe, és nem is csalódtam a folytatásban sem.
Szóval, van egy új világ és Budapesten játszódig, hat szívdöglesztő Lord él a várban, halhatatlan harcosok, és mindenki egy-egy démont őriz a testében, akikkel Pandora szelencéjének felnyitásakor bűntetésből örökre össze lettek kötve. Nem szeretném lelőni a poént ezért nem részletezem, hogy hogyan és miért, aki tudni szeretné olvassa el. J (Nagyon megéri!)
Több történet szál is elindul. Lesz egy alap történet ami az egész sorozatnak ad egy szép egészet, ezért érdemes sorban olvasni majd őket.
Maddox-Erőszak, Lucien-Halál, Reyes-Fájdalom, Torin-Betegség, és Aeron-Harag, Paris-Promiszkuitás démonát kapja.
Maddox az én drágám, sokat szenvedett eddigi élete során, mert a szelence felnyitásakor egy tette miatt meg lett átkozva, minden nap éjfélkor meghal Reyes által, hatszor hasba kell szúrja, és Lucien kíséri a pokolba.
Maddox és Ashlyn találkozásakor, már imádtam őket, mindketten egymás mellett találják meg a békét, Ashlyn már a találkozásukkor, Maddoxot azért kicsit meg kellett szenvedetettni érte. J
Ashlynnek van egy képessége, akaratán kívül kihallgatja, a múltban és jelenben elhangzottakat. Kicsi kora óta egy intézetben volt, nem voltak barátai, én sajnáltam szegénykét, de most már van neki egy családja, akik felnéznek rá, bebizonyította a Lordoknak, hogy Maddox megérdemli őt. Mellette Maddox és Erőszak doromboló kiscicák lesznek! J
Már itt elkezdődik Reyes és Danika története, de a következő könyv Lucien és Anya története lesz. Megjelenik a többi Lord, Sabin-Kétség őrzője, Kane-Katasztrófa (az ő könyvét nagyon várom), Gideon-Hazugság (az övét is szeretném már olvasni, nagyon jó véleményeket olvastam róla), Strider-Kudarc, Cameo-Nyomorúság, Amun-Titok örzője. Érdekes volt a viszontlátás, összejön a nagy csapat...

Kedvenc részeim, idézeteim:

“– Másrészt – tette hozzá Torin, szinte levegőt sem véve – próbáltam elmondani neked. Azt mondtad, nem érdekel, rémlik?
Egy apró izom kezdett rángatózni Maddox szeme alatt.
– Akkor is el kellett volna mondanod.
– Amíg súlyzók voltak a kezed ügyében? “

Ashlyn és Paris, hát ez nagyon jó volt, szegénykém nem szokta még meg, hogy nem mindenki csak őt imádja. J

“A férfi arcáról lehervadt a mosoly, és homlokát ráncolva nézett le rá.
– Megütöttél. – Hangja elárulta meglepetését. Ashlyn újra pofon vágta.
– Engedj el.
A másik csak még jobban ráncolta a homlokát. Egyik kezével orcáját dörzsölgette, míg a másikkal szorosan fogta Ashlynt.
– Engem nem szoktak megütni a nők. Szeretnek.
Ashlyn fölemelte a kezét, készen arra, hogy még egyet behúzzon neki. A férfi sóhajtva szólalt meg.
– Rendben. Menj. Maddox már nem kiáltozik. Kétlem, hogy fel tudnád most idegesíteni, ez olyan biztos, mint az, hogy halott. – Ezzel levette kezét a lányról.”

Reyes és Danika:

“– Ne nézz így rám – csattant fel a kis szőke angyal, és keze ökölbe szorult.
Arra készül, hogy megüsse őt? Nevetséges elgondolás volt ez. A lány nem tudhatta, hogy Reyes élvezné. Hogy többet, többet és többet akarna, míg a végén könyörögne neki, hogy üsse meg újra. Szívességet tennék a világnak, ha hagynám, hogy a Vadászok lecsapják a fejemet.
Istenek, gyűlölte magát. Gyűlölte azt, ami volt, és azt, amire kényszerült. Ami után most sóvárgott. “

“Reyes odalépett az átkozódó rabhoz, és behúzott neki egyet. Egyszer, kétszer, háromszor. Addig ütötte, míg Aeron a földre nem roskadt. Maddox hallani vélte, ahogy Aeron azt motyogja „köszönöm", de nem volt biztos benne.”

Ashlyn és Maddox (jajj, de imádom a cincogós részeket, nem lehet kibírni nevetés nélkül):

“-Kívánlak - vallota be.- Nagyon. Ashlyn gyönyörű szemei elkerekedtek. – Tényleg?- cincogta.
- Gyönyörű vagy. Bizos minden férfi téged akar.- Ahogy kimondta ezeket a szavakat, azonnal dühbe gurult. Ha egy másik férfi megpróbál hozzányúlni, az meg fog halni. Lassan, fájdalmasan.
Erőszak egyetértően dorombolt”

Maddox és Ashlyn:

“– Vedd le a ruhádat. – Hangja szárazabb volt, mint szerette volna.
A lány pislogott, szempillái árnyékot vetettek az orcájára. –M–mi?
– Vedd le a ruhádat.
– Most rögtön? – cincogta. Maddox összevonta a szemöldökét.
– Ruhában szoktál zuhanyozni?
– Nem, de egyedül szoktam.
– Ma nem. – Maddox úgy érezte, egy örökkévalóság óta vár erre a pillanatra. Ashlyn. Meztelenül. Az övé, hogy azt tegyen vele, ami jólesik – a lány domborulatai felfedezésre vártak.
– Ma miért nem? – kérdezte rekedten esdekelve Ashlyn.
– Csak. – Maddox csökönyösen keresztbe fonta karjait.
– Maddox...
– Ashlyn. Vedd le a ruhádat. Piszkos. A férfi mögött továbbra is zubogott a víz. Előtte
ott állt Ashlyn, aki továbbra is döbbenten meredt rá.
– Nem – mondta a lány. A kijárat felé hátrált. Egy lépés, kettő.”

Maddox és Ashlyn:

“– Most tényleg szexelni fogunk? – kérdezte elfúló hangon, reménykedve.
– Ó, igen – válaszolta Maddox a lány felé lépkedve. – Igen, szépségem, tényleg.”

Értékelés:

Kiadó: Ulpius-ház
Kiadás éve: 2009.

0 comments: