Maya Banks Vénuszdombi mesék

, by Kristina


Kizárólag 18 éven felülieknek!
Izgalmas kalandtúra a romantikus erotika világába azoknak, akik forrón szeretik. Ha valaki kézbe veszi Maya Banks könyvét, egy dologban biztos lehet: a pulzusa már az első oldal után felgyorsul, és másnapra sem csillapodik. Az írónő kimeríthetetlen fantáziával teremti meg az erotikus hangulatot, mindenki másnál jobban ért hozzá, milyen formák, ízek, illatok, hangok kellenek ahhoz, hogy egy jelenet igazán izgató legyen..
Akadnak olyanok is, akik szerint be kellene tiltani a Banks-regényeket, mert tüzes jelenetei és a felgyorsult lélegzetű olvasók hőtermelése elősegíti a globális felmelegedést. 
„Kit pajkosan mosolygott, mint akit csiklandoz az ördög. Simogatta Mac izmos mellkasát, majd keze letévedt feszes hasára. A férfi olyan volt, akár egy kőszikla. 
A lány keze még lejjebb csúszott. 
– Kit! – figyelmeztette Mac. 
A lány nem törődött vele, becsúsztatta a kezét a rövidnadrág alá. Hm. Nincs rajta alsónadrág. Kezével érezte a férfi erős szeméremszőrzetét, ahogy egyre mélyebbre hatolt. 
– Kit, az Isten szerelmére! – mondta Mac ingerülten.
Mac pénisze még jobban megmerevedett, ahogy a lány megmarkolta. A rövidnadrág már nagyon útban volt. Kit lecsúszott a díványról, és Mac lába közé ült. Anélkül, hogy a férfi szemébe nézett volna, a nadrágjával kezdett babrálni. Halványan elmosolyodott, amikor Mac megemelte a csípőjét, hogy könnyebb legyen levennie.
Mac minden nő álma lehetett. Megtestesített mindent, amire egy nő vágyott. A farka felfelé meredezett, feszes volt és duzzadt. Kit megfogta a tövénél, és finoman felfelé kezdte mozgatni a kezét. A szeme sarkából látta, hogy Ryder feszült figyelemmel kíséri az eseményeket. Sötét szemében vágy csillogott. Közelebb húzódott, amikor Kit a földre ült.Kkidudorodó farmerjából következtetve legalább annyira felizgult, mint Mac."

Lássuk csak, mit is merjek írni róla?
Tényleg bajban vagyok a megfogalmazásokkal, xD, régen kezdtem újra ennyiszer egy mondatot, ki fog akadni a törlés gombom, hm, mondjuk úgy, hogy érdekes egy olvasmány, de nem történik benne semmi nagy dolog *pirul* (rossz az ,aki rosszra gondol), mármint van egy alap történet, nem az a hú ezen egy hétig rágódni fogok típusú, hanem az a kiszínezett, pár darab extrával.
Nos az fix, hogy 18+os a könyv, meg ha eddig bizonyos jeleneteknél pirultál, akkor már a múlté lesz a könyv végére ez a bájos érzelmi reakció. Szó mi szó, én a pirulásból kinőttem már pár éve, de azért voltak pupilla tágulós jelenetek! xD
Csak izzanak a lapok, nem csak a lepedő, mert van benne szex, sok-sok szex, majd még több szex, és így tovább.
Nem akarok hazudni, hogy nem tetszett, mert igen is kíváncsi természet vagyok és az biztos, hogy olvasás közben nem unatkoztam.
Kifejezetten éjszakai olvasásra való! Buszon, villamoson az olvasását semmi képen nem ajánlom, mert lehetnek érdekes következményei, vagy  másnapra izomláz lesz a nyakadban a sok leselkedés miatt, hogy jajj ugye senki nem olvas bele a mögöttem/mellettem lévő ülésről?
Bővebben hamarosan …

Értékelésem: 

Kiadó: Kelly
Kiadás éve: 2010.

0 comments: