Lora Leigh: Buja éjszakák

, by Kristina


James „Dawg” Mackay évek óta veszettül sóvárog a bájos Crista Jansen után. Pont annyira, amennyire a lány menekül előle – és az elől a veszélyes vonzalom elől, ami villámként járja át minden porcikáját. Csakhogy immár nincs többé menekvés Cristának, mert Dawg kitervelt valamit. Valami alávalót. És meglehetősen erotikusat. 


A zsarolás csúnya dolog, de Dawg meg fogja tenni, ha ez kell ahhoz, hogy Crista oda kerüljön, ahova ő akarja. Kéjvágya túl nagy és heves ahhoz, hogy ne így legyen. Mindeközben észre sem veszi, hogy Crista is kívánja. Azt is jól tudja, hogy mire készül, és hogy mi mindenre kapható. Nem véletlenül kapta becenevét. És mielőtt még a nap újra felkel Crista meg is fogja dolgoztatni érte. 

Lora Leigh a New York Times bestseller szerzője, az erotikus-romantikus irodalom koronázatlan királynője. Köteteit sok millióan olvassák éjjel-nappal…

    Egy erotikus-romantikus könyvtől nem várhat többet az ember lánya, mint szexet, majd még több szexet, és tonnányi tesztoszteront, ragaszkodást, birtoklásvágyat, valamint hülye kifogásokat. Ami ennél a könyvnél még pozitívnak számít az az, hogy akció és nyomozás is van benne, persze ennek nagyobb része a háttérben zajlott. 
  Főként az ágyjenetekre koncentrált az írónő, vagyis pontosabban irodai-, piknik- és fal jelenetekre, de azért voltak érdekes beszélgetések is.

   Az előző részben az miatt buktam ki leginkább, hogy a két főszereplő karaktere gyerekes volt, felnőtt testbe burkolva. Itt szerencsére, erről szó sem volt. Crista és Dowg sok jó pillanatot okozott, mert mindketten túl makacsok ahhoz, hogy értelmesebben viselkedjenek,  ezért sok volt a kakaskodás, na meg a macska egér játék. (Ne tessék félreérteni, ez volt az egyik dolog, ami még tetszett, mivel nem szeretem, ha könnyen odadobják magukat.)

  Említést kell tennem a sorozat következő részeiről, mert megismerhettem Natches jövendőbeli párját is már ebben a részben, egy (szintén) nemzetbiztonsági ügynököt, aki szerencsére ki tudja hozni a legrosszabbat *a még szabadon maradt hármas tagjából*, a drága Natchas Mackay-ből. Sok-sok eseménydús történet elé nézhetünk a jövőben, és szerintem esélyes, hogy azok is lesznek ennyire jók (vagy legalább is nagyon remélem).
Alex Crista bátyja is nagy reményekkel csillogtat előttem, sőt mivel tudom, (mert utána néztem), hogy Natches húgával hozza majd össze a „sors”, így garantáltan nem lesz könnyű dolga, nekünk pedig a nevetős percek garantálva lesznek.   

"Rowdy bólintott, és visszanézett Natchesre, aki az utca másik végén a szedánnak dőlve láthatóan vitatkozott Dane ügynöknővel.
– Mikor volt utoljára, hogy Natchest vitatkozni láttad bárkivel ? – kérdezte Rowdy.
Dawg az unokatestvérére pillantott és elvigyorodott.
– Amikor legutóbb beszélt Gretával.
– Érdekes.
– Baromi érdekes – értett egyet Dawg."

Kiknek ajánlom?
  Akik olvasták az elsőt és kíváncsiak a folytatásra, mert a Buja éjszakák már bebizonyítja (higgyétek el nekem), hogy megéri folytatni a sorozatot, főleg azoknak, aki (mint én is) nem fogadták kitörő örömmel az előző részt.
   Ajánlom azoknak, akik szeretik Maya Banks könyveit. Azoknak, akik a könyvekben szeretik a sok izmos tesztoszterontól túltengő férfiakat, és a hozzájuk illő hölgyeket, akik nem riadnak vissza tőlük.

  Őszintén elárulom, hogy voltak dolgok, tettek és párbeszédek is, amiken csak forgattam a szemem, de el is lehet róluk feledkezni, hiszen összegezve nem volt rossz, sőt nagyon gyorsan sikerült kiolvasnom. Újabb könyv, ami nem engedett addig nyugovóra térni, amíg el nem olvastam az utolsó oldalát is.

Lazulj el, dőlj hátra és élvezd, az az olvasd! :) 

Értékelésem: 5/5
Kiadó: Ulpius
Kiadás éve: 2012.
Eredeti cím: Nauti Nights
Sorozat: Buja fiúk 2. része


Képek forrása: itt és itt.

4 comments:

Zsani said...

Megvallom, hogy érdekel a sorozat, de Maya Banks? :/ Banks egy könyvét olvastam, és egyáltalán nem jött be. A legnagyobb gondom, hogy ha egy komoly kapcsolatról van szó, akkor ott harmadik fél számára nincs helye. Vagy a határaimat feszegetem, vagy kapcsolatot szeretnék. Kettő együtt? Nem nyerő nálam!:$:) Tehát a kérdésem: mennyire szabados a könyv? Hányan vannak egy kapcsolatban? Ketten vagy csatlakozik hozzájuk plusz ember(ek)?

Kristina said...

Nincsenek többen egy kapcsolatban. Pont az a lényege ennek a sorozatnak, hogy van 3 unokatestvér akik eddig mindig osztoztak a nőiken, de amikor rátalálnak az "igazira", akkor felébred bennük a birtoklási ösztön és hagyják a fenébe az ilyen dolgokat.
Azért írtam, hogy Maya Banks-re hasonlít, mert sok a szex, és elég részletesen van leírva. De nem hasonlítom a Szürkéhez, mert ott meg attól függetlenül, hogy van szex a történetnek van értelme. Itt is van cselekmény, de eléggé jó kedved kell, hogy legyen, hogy rábólints, "Na oké, elhiszem". Huhh remélem, hogy érted, mit akartam ezzel mondani. :)

Zsani said...

Igen, értelek!:) A sok szex, nem gond.:D Viszont inkább kivárok egy jó kis akcióra az ulpiustól... :)

Anonymous said...

Sziasztok.Nekem személy szerint tetszett.Itt már megmutatkozik szerintem, hogy kire fér rá legjobban a szerelem.És ez Natches.De imádtam mind a két szereplöt.Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy mikor fog jönni a következö része.Nagyon szeretném azt is elolvasni.