Keddi Kívánságlistám (3.)

, by Kristina

Keddi kívánságlistáim (a dátumokra kattintva megtekinthetőek):
2013.01.15, 2013.01.23.
Még nem gondoltam pár héttel ezelőtt, hogy ennyire élvezni fogom az új megjelenések felkutatását, most is sok nagyon ínycsiklandó darabokra leltem, íme:

1. A. O. Esther: Hívogat a fény
Kiadó: Decens
Sorozat: Összetört glóriák 2. része
Megjelenés: 2013 február vége

Fülszöveg:

Noha Sophiel teljesítette első küldetését, az Égiek újabb feladattal bízzák meg: fel kell kutatnia a Mindenség Térképét, mielőtt avatatlan kezekbe kerülne. A háromdimenziós térkép a titkos átjárókat rejti, amelyek összekötik a Földet a Mennyországgal és a Pokollal. A Sors azonban újra közbeszól és Sophiel angyal létére megbetegszik: teste lassan, de megállíthatatlanul fénnyé kezd válni, és a lány megkezdi a versenyfutást az idővel.
A Föld előtt nem titok többé, hogy ki szabadította ki az Elveszett lelkeket, így hamarosan a Sötét Angyalok is megtudják, ki volt az áruló, aki szabadon engedte a Bardo várában raboskodó angyalokat.
A vezérek Elijah vezetésével hajtóvadászatot indítanak Sophiel ellen, akinek újra menekülnie kell, miközben egy szerencsétlen helyzet folytán megbetegszik: fizikai teste egyre gyengülni kezd, s a szentekhez hasonlóan lassanként fénnyé válik, s hacsak nem sikerül nagyon gyorsan valamilyen gyógyírt találni nem evilági bajára, a Fény hazahívja őt…

Miért kell nekem?
Mert az első rész is elvarázsolt (az Elveszett lelkek) és kíváncsi vagyok milyen kalandok várnak még Sophielre és Elijah-ra. 

Miután olvastam:
Annyira nem tetszett, mint vártam. IDE kattintva elolvashatod a véleményem.

2. Julia Quinn: Micsoda éjszaka

Kiadó: GABO
Sorozat: Smythe-Smith 2. része
Megjelenés: 2013. február közepe

Fülszöveg:


1824 nagyon jó év volt Daniel Smythe-Smith számára: 
- három év száműzetés után visszatért Angliába 
- részt vett a világ legrosszabb koncertjén 
- megcsókolt egy teljesen ismeretlen hölgyet 
- elhárított egy rablótámadást egy londoni utcán 
- főszerepet játszott egy tízfelvonásos melodrámában 
- szerencsésen túlélt egy balesetet 
- ártalmatlanná tett egy őrültet 
- szerelmes lett 

És még csak áprilist írunk…

Miért kell nekem?
Természetesen, mert az egyik legtehetségesebb történelmi romantikus regények írónője Julia Quinn legújabb magyarul megjelenő művéről van szó. A sorozat a Bridgerton sorozat folytatásaként is besorolható, hiszen ott elég sokszor szenvedtük végig a Smythe-Smith zeneesteket, itt viszont a kulisszák mögé is bepillantást kapunk. A humor és a romantika garantált, a Smythe-Smith Quartet első része a Mint a mennyben is nagyon tetszett. 

Miután olvastam:
IMÁDTAM! Gyorsan elolvastam vizsgára készülés közben, ezért nem írtam még róla, de pótolni fogom hamarosan, mert nagyon szeretném, hogy sokan olvassák. :)

3. Jessica Bird (J.R. Ward) : Egy felejthetetlen hölgy
Kiadó: Upius-ház
Megjelenés: 2013 április

Fülszöveg:

Grace Hall, az előkelő társaság szépséges tagja, a vagyona miatt egy őrült célpontjává válik. A gyilkos Manhattan legbefolyásosabb nőit öldösi. Grace új testőre, John Smith, egy kompromisszumokat nem ismerő, kemény férfi, a legkevésbé sem szeretne beköltözni Grace-hez a tetőtéri luxuslakásba, de nem tud nemet mondani neki. Miközben közli a szabályokat új ügyfelével, dühös szikrák pattognak közöttük, és lángra lobban a vágy. Az éjszakák lassan egyre forróbbakká válnak, a gyilkos egyre nagyobb veszélyt jelent, így Grace-nek és Smithnek választania kell: a szabályokat követik, vagy a szívük parancsát.

Miért kell nekem?
Hát hogy a fenébe ne kellene, amikor Ward könyvről van szó. Az FTT sorozata a legkedvencebb vámpíros történeteim élén található. Igaz ez esetben szó sincs vámpírokról, de romantika, erotika garantált. Egy másik nagy plusz, hogy a fordító is ugyan az, akinek a Ward könyveket is köszönhetjük, ami azt jelenti, hogy a minőség garantáltan a legjobb.

Miután olvastam:
Értékelésem róla 5/5. Ez mindent elmond, ha nem akkor IDE kattintva elolvashatod a beszámolóm.

 4. Lora Leigh: Buja álmok
Kiadó: Ulpius-ház
Sorozat: Buja fiúk 3. része
Megjelenés: 2013. 

Fülszöveg:

Natches Mackaynek évek óta nincs kapcsolata a családjával, kivéve két unokatestvérét. Ők voltak azok, akik a családiasság érzését biztosították neki. Most azonban akaratán kívül belerángatták az apja életébe, ami végzetes lehet számára.
Amikor Chaya Dane ügynököt Kentuckyba küldi a kormány, hogy ellopott fegyverek után nyomozzon, a nő sok mindenre számít, kivéve azt, hogy a vonzó Natches álmaiban szerepeljen.


Miért kell nekem?
Mert a sorozat első rész nagy csalódás volt, a második viszont tetszett, így a harmadik már nem is kérdés, hogy a muszáj kategóriába tartozik. Chaya Greta Dane & Natches Mackay története, vagyis a feszültség a szereplők között már a második részben érzékelhető, így nagy eséllyel nézünk a lángok elébe amik várnak ránk ezúttal is.


5. Katee Robert: Rossz ágy, jó pasi
Kiadó: Ulpius-ház
Megjelenés: 2013 április

Fülszöveg:

Elle Walser pedáns és hozzáértő művészeti koordinátor, ám a csábítás nem az erőssége. Már hónapok óta próbálja meghódítani a főnökét, de hiába. Ráadásul az anyja állandóan össze akarja boronálni mindenféle „jó partival”. Elle kétségbeesésében briliánsnak ígérkező tervet kovácsol: vásárol néhány dögös fehérneműt, és bemászik a főnöke ágyába. A számításába azonban hiba csúszik... véletlenül egy szexi idegent csábít el.
Az éjszaka császárának, Gabe Schultznak nem sok hiányzott, hogy élete legjobb szexuális élményében legyen része. Milyen kár, hogy az izgalmas, forróvérű szőke összetévesztette Gabe-et a bátyjával, és lelépett, mielőtt befejezhették volna, amit elkezdtek. Bár a nő sznobériája igencsak lehangolta, Gabe nem az a fickó, aki feladja, ha valamit el akar érni. És ő Elle-t akarja. A kérdés csak az: van-e esélye rá?


Miért kell nekem?
Erotika, és a tartalom alapján érdekes bonyodalmakkal járó történet, szóval ide vele. Újdonságokra szomjazom... :)

0 comments: