Keddi Kívánságlista (2.)

, by Kristina

2013.01.15. Keddi Kívánságlista (dátumra és címre kattintva tekinthető meg)

Az egy napos csúszás annak köszönhető, hogy hétfőn és kedden magas lázzal küzdöttem félig álom és valóság között... Tegnap délutánra már annyira helyrejöttem, hogy el is olvashattam egy szuszra a Citrom és osztrigát, amiről hamarosan be is számolok, mert nagyon tetszett, de addig is, itt a 2. Keddi Kívánságlistám szerdán...

1. Sylvia Day: Egymásba fonódva
Kiadó: Ulpius-ház
Sorozat: Crossfire 3. része
Megjelenés: 2013. 06. 20.

Fülszöveg:
Eva és Gideon nem menekülhet a múlt démonai elől – viselniük kell birtoklási vágyuk következményeit.
Megismertem Gideon Crosst, és abban a pillanatban éreztem, hogy van benne valami, amire szomjazom, aminek képtelen vagyok ellenállni. Veszélyt jelent, jól tudom, és hozzám hasonlóan az ő lelke is sérült. Ám ellenállhatatlanul vonz, s az élet nélküle elképzelhetetlen számomra.
Senki nem tudja, mi mindent kockáztatott értem. Ijesztő, hogy múltunk sötét árnyai elől nincs menekvés – felfalhatnak minket. Súlyos titkainktól nem szabadulhatunk, mégis megpróbáltunk dacolni a sorssal, és megadtuk magunkat leküzdhetetlen vágyunk elsöprő erejének.

A Crossfire sorozat harmadik kötete.


Miért érdekel?
Mert attól függetlenül, hogy az első résztől sem ájultam el, a második már dühített érdekel a folytatás. Úgy érzem, hogy a harmadik rész még megmentheti a sorozatot, remélem, hogy nem tévedek nagyot.


2. Jennifer Ashley: Lady Isabella botrányos házassága
Kiadó: Kossuth
Sorozat: Mackenzie 2. része
Megjelenés: 2013. március 6.

Fülszöveg:
Hat évvel korábban a fiatal Lady Isabella Scranton megbotránkoztatta Londont: megszökött a szélhámos Lord Mac Mackenzie-vel. Három éven át tartó szenvedélyes és viharos házasságuk után Isabella újra felhívta magára a figyelmet. Ezúttal azzal, hogy elhagyta férjét. Mac azóta megváltozott, jó útra tért. Csak Isabellára tud gondolni, vissza akarja szerezni őt. A nő ellenáll, abba azonban beleegyezik, hogy modellt álljon a férfi erotikus festményéhez. Ahogy meztelenül pózol, ráébred, hogy teste csak a férjét kívánja, ölelését, amely semmihez nem hasonlítható... A bestseller szerző Jennifer Ashley romantikus,erotikus sorozata több díjat nyert. Mac Mackenzie szenvedélyes története rabul ejti az olvasót!  

Miért érdekel?
Az első rész is megtetszett, a szereplőket már ismerem így számítok sok kis meglepetésre és romantikus időtöltésre. 

Miután olvastam:
Csak is ajánlani tudom, nekem ugyan úgy tetszett, mint az első rész is. :)



3. Amanda Stevens: Örök kísértés
Kiadó: Atheneum
Sorozat: Sírkertek Királynője trilógia első része
Megjelenés: 2013. február 23.

Fülszöveg:

A fiatal és titokzatos Amelia Gray sírkő-restaurátor, aki látja a szellemeket. Az élősködő kísértetek nem tudhatják meg, hogy látja őket, hiszen akkor élete is veszélybe kerül. A lány ezért elkerüli azokat az élőket, akiknek nyomában szeretteik nyughatatlan szellemei járnak.
John Devlin detektívnek brutális gyilkosságok felderítésekor lesz szüksége Amelia segítségére, ám a férfit árnyékként követi elhunyt felesége és kislánya.
A lány hiába küzd a férfi iránt érzett vonzalmával, nem hozhatja a kísértetek tudomására, hogy látja őket, sőt látja azt is, ahogy parazitaként szívják el a férfi életerejét. Azonban hiába igyekszik tartani a távolságot, a kettejük közti vonzalom elmossa a határokat e világ s a másvilág között...


Miért érdekel?
A fülszöveg magért beszél. :)

4. Kristan Higgins: Minden vágyad
Kiadó: Victoria 
Megjelenés: 2013. február 5.

Fülszöveg:

Callie Grey kimondottan csinos, a PR-szakmában dolgozik, éppen betöltötte a harmincat, és fülig szerelmes a főnökébe. Ám Mark Rousseau váratlanul másfelé veszi az irányt...
Callie józanabbik énje - aki okos, akár a First Lady Michelle Obama - riadót fúj, ám a másik - aki viszont totál buggyant, akár a rajzfilmhős Betty Boop - fejest ugrik a szerelem háborgó tengerébe. A barátnők természetesen kéretlenül is nyakon öntik Callie-t a jó tanácsaikkal, sőt, a családja is gondoskodik arról, hogy egyetlen pillanat nyugta se legyen.
És amikor már teljes a káosz, megérkezik a kisvárosba a több mint jóképű új állatorvos, Ian McFarland. Vajon a lánynak kell-e választania Mark és Ian között, vagy a két férfi küzd meg egymással Callie kegyeiért? "Halálosan izgis a szitu" - mondhatná Callie, ám nem mondja, ugyanis gyermekkorát - temetkezési vállalkozó anyja jóvoltából - egy ravatalozóban töltötte.


Miért érdekel?
Mert nagyon hasonlít Susan Elizabeth Phillips történeteihez, és mivel ő az egyik legnagyobb kedvencem, ez a történet is felcsigázott. 


5. Sara Bennett: Botrányos szerető

Kiadó: General Press
Sorozat: Greentree nővérek 3.
Megjelenés: 2013. március

Fülszöveg:
Sebastian Thorne beleegyezik, hogy megvédi a híres kurtizán, Aphrodité lányát a rá leselkedő veszélytől. A bukott lordot azonban váratlanul elbűvöli a nő szépsége.

Miért érdekel?
Mert az első rész tetszett, a másodikkal el vagyok maradva, de szeretném azt is pótolni, még Botrányos szerető megjelenése előtt.

0 comments: