Keddi Kívánságlista (5.)

, by Kristina

Igaz, hogy még csak 60 perc van hátra éjfélig, vagyis már lassan szerda, de azért bátorkodom megmutatni a legújabb keddi kívánságlistám. Remélem, hogy mutatok valami újat. :)

1. Julie Garwood: Szép szavak
Kiadó: GABO
Műfaj: romantikus krimi
Megjelenés: 2013.február 16.

Tartalom:

Amikor Grayson Kincaid FBI-ügynök először találkozik Olivia MacKenzie-vel, a lány igen nagy hatást tesz rá. A gyönyörű, kemény, ifjú ügyvédnő egyenesen egy operatív akció kellős közepébe csöppen, teljes káoszt okozva. Hosszú hónapok megfigyelése és gondos tervezőmunkája megy veszendőbe. Kincaid társa őrjöng, és érezteti is Oliviával, hogy rossz embert bosszantott fel. Elvégre ő mégiscsak az FBI.
Olivia nem ijed meg a férfi fenyegető magatartásától, hiszen ő még félelmetesebb hivatalt képvisel... az adóhatóságot. Márpedig aki az adóhivatalnak dolgozik, nem lehet nyúlszívű.
Olivia egy bonyolult piramisjáték ügyében nyomoz, amely azzal fenyeget, hogy sok naiv és gyanútlan áldozat életét dönti romba, ráadásul Olivia személyesen is érdekelt az ügyben. De élete veszélybe kerül, amikor rossz embereknek teszi fel a kérdéseit. Természetes számára, hogy az esélytelenekért harcol, de ahhoz nincs hozzászokva, hogy ő váljék sebezhetővé. Elég okos azonban ahhoz, hogy tudja, mikor kell erősítésért küldeni, ezért kapcsolatba lép Grayson Kincaiddel.
Ketten együtt nagyszerű csapatot alkotnak a korrupció elleni harcban, de Oliviának meg kell küzdenie a hirtelen támadt és rendkívül erős vonzalommal is, amelyet Kincaid ügynök iránt érez, ez pedig olyan csata, amelyet el kell vesztenie…

Miért kell nekem?
Mert Garwood rajongó vagyok, mert imádom a romantikus krimiket és igaz, hogy nem egy újabb Buchanan történet, de az írónő stílusa garantálja a kikapcsolódást és a szórakozást is olvasás közben, a legpozitívabb pedig, hogy eddig minden karakterét sikerült megszeretnem.

Miután olvastam:
Az egész sorozatot újraolvastam, szóval egy hétig Garwood lázban égtem. Kicsit más ez a rész, de ugyan úgy nagyon megszerettem. Bővebben írok, remélem, hogy nagyon hamar. :)

2. Laura Reese: A gyönyör sötét oldala
Kiadó: Magnolia
Műfaj: Erotikus
Megjelenés: 2013.02.28.

Tartalom: 
Izgalmas erotikus regény két nővérről, akik veszedelmes útra kelnek a sötétség mélyébe egy vonzó, ám határokat és szabályokat nem ismerő férfival. Visszatérni csak az egyiküknek sikerül.

"A gonosz nem feketében jár, és nem áraszt rosszindulatú kipárolgást vagy fényeket, épp olyan, mint a szomszéd. Michael is ott tanít még a Kaliforniai Egyetem davisi tanszékén. Gyakran látom fiatal és idősebb nők társaságában, ahogy beszélget velük, ők meg nevetgélnek, összemosolyognak. Ártalmatlannak tűnik, senki nem is feltételezné, hogy ölni képes. Mégis, amióta a húgom naplóját elolvastam, látom, hogy rossz ember, akinek se lelke, se erkölcsei. Megölte Frannyt, szánt szándékkal, előre eltervezve pusztította el őt, és cseppnyi lelkifurdalást sem érez. A húgomat megkötözték és megkínozták, a Yolo megyei halottkém mégse tudta meghatározni a halál okát. A mai napig rejtély."

Laura Reese mára már klasszikussá vált regénye a kritikusok és az olvasók szerint egyszerre hihetetlen izgalmakat rejtő, A bárányok hallgatnak fordulataival vetekedő pszichothriller és az O történetét sok helyütt maga mögé utasító erotikus regény, amelyet csak erős idegzetű felnőtt olvasóinknak ajánlunk.

Miért kell nekem?

Gyengéim az erotikus történetek, és pár nap óta már a gyengéim a pszichothrillerek is. A tartalom alapján nem sokat tudok meg a könyvről, de ez a két szép varázsszó elég volt arra, hogy a könyv a nagyon kell kategóriába legyen sorolva. :)

3. Jhon Locke: Mentsük meg Rachelt!
Kiadó: Kossuth
Műfaj: krimi
Megjelenés: 2013.03.06.

Tartalom:
Mi történik, ha a tökéletesnek tűnő reggel hirtelen rémálommá változik?
A számítógépzseni Sam Case vagyonát nem épp tisztességes eszközökkel szerezte. Kifejlesztett egy zseniális programot, amellyel a pénzmozgás nyomai eltüntethetőek a hatóságok elől. A páratlan lehetőséget kihasználva több alvilági ügyfeltől kap megbízást.
Sam beleszeret a gyönyörű Karen Vogelbe, az együtt töltött éjszaka után azonban fenekestül felfordul az élete. Feleségét, Rachelt elrabolják, és egy bérgyilkos arra kényszeríti, hogy válasszon Rachel vagy a szeretője között. Akit visszautasít, az meghal. Sam Case mindent megtesz, hogy kiderítse, mi történik körülötte, de ebben a játszmában semmi nem az, aminek tűnik...
John Locke harmadik Donovan Creed-krimije lehengerlően izgalmas, fordulatos - pörög elejétől a végéig!


4. Dan Wells: Szörnyeteg úr

Kiadó: Fumax
Műfaj: misztikus thriller
Sorozat: Nem vagyok sorozatgyilkos 2.
Tervezett megjelenés:2013.április

Tartalom:


A Nem vagyok sorozatgyilkosban John Wayne Cleaver megmentette a városát egy olyan hidegvérű mészárostól, aki még az általa bálványozott sorozatgyilkosoknál is rettenetesebb tetteket vitt végbe.
De úgy tűnik, a démon nem volt egyedül, és az eltűnése egy új fenevadat hozott Clayton megyébe. Lassan újra gyűlni kezdenek az áldozatok a hullaházban, és John egy új rejtéllyel találja szemben magát, amely megoldásra vár.
John azonban már megízlelte a gyilkolás ízét, és lehet, hogy a sötétebbik oldala, amit eddig fegyverként használt a harcban – az a rémisztő alteregó, akit csak Szörnyeteg úrként emleget – most átveszi az uralmat.
Claytonban senki nincs biztonságban, amíg John le nem győzi két legádázabb ellenfelét: az ismeretlen démont, akit meg kell ölnie, és a belső démonját, aki elől nem menekülhet.
Ez a díjnyertes kötet még több borzongást és izgalmat ígér, mint a trilógia előző része. Dan Wells előre is bocsánatot kér a rémálmokért.
Dan Wells hazánkban is szép sikereket elérő debűtáló regénye, a Nem vagyok sorozatgyilkos folytatódik, a Szörnyeteg úr 2010-ben elnyerte a legjobb regénynek járó Whitney-díjat.


Miért kell nekem?
 Mert biztos forrásból tudom, hogy az első rész amit pár napon belül el is olvasok arra fog ösztönözni, hogy ezt a részt is meg akarjam szerezni. Addig is, aki már olvasta az elsőt, íme hamarosan jön a második. 

5. Eloisa James: Éjféli csók
  Kiadó: General Press
Sorozat: Tündérmese 1. rész
Műfaj: Történelmi romantikus
Megjelenés: 2013. június

Ismertető:
Kate egy bálon megismerkedik a vonzó Gabriellel, ám mindketten tudják, hogy az egymás iránt érzett ellenállhatatlan vonzalmuk nem vezet sehová. A férfi ugyanis egy másik nő jegyese.

 Miért kell nekem?
Igazi rajongója vagyok a  történelmi romantikus műfajnak, és ha a történetről nem is sokat tudunk meg, de nekem elég volt csak annyi, hogy a főhőst Gabriellenek hívják és máris szerelembe estem. :)

0 comments: