Keddi Kívánságlista (4.)

, by Kristina

Az eddigi Keddi kívánságlistáim (a dátumokra kattintva megtekinthetőek):
2013.1.15.,
 2013.1.23.,
2013.1.29.

1. Jessica Bird: Dobbanó szívek
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Leaping Hearts
Műfaj: Romantikus
Megjelenés: 2013. tavasz vége-nyár eleje

Fülszöveg:
A. J. Sutherland tudja, mit akar. És felismeri a győztest, ha szembekerül vele…
Mindenki azt hiszi, A. J. Sutherlandnek elment az esze, mikor a lány megvásárolja a fékezhetetlen csődört. A lovat eddig egyetlen lovas és idomár sem tudta megszelídíteni. Ha létezik egyáltalán olyan ember, akiben elég spiritusz van, hogy boldoguljon ezzel a pokolfajzattal, akkor az A. J. Egyedül azonban nem képes megküzdeni a feladattal, ezért felkeresi a lovassport legendás alakját, Devlin McCloudot, 
a sérült lábú és még sérültebb lelkű lovast… 
Devlin meglátja a lányban a fanatikus harcost – és a ló sem gyönge virágszál… Mire észbe kapna, egy vad csődör költözik be üresen álló istállójába, és egy forrófejű, ám bombázó külsejű lovas foglalja el a kanapéját. Vajon sikerül mindhármuknak épségben eljutni a bajnokságig? A szenvedély, mely felébredt bennük, veszélyezteti az edzést – és ezen a szinten a legkisebb figyelmetlenség sem pusztán amatőr hiba, de akár halálos is lehet…

„Nora Roberts rajongói … falni fognak minden remekül megírt oldalt.” – Booklist

„Igazán lenyűgöző.” – Huntress Book Reviews


Miért kell nekem?
Mert Jessica Bird nem más, mint J.R. Ward. Szenvedély, romantika és valami új, amit eddig még nem olvashattunk tőle, egy kis western story.

2. Lainey Reese: Asztal három főre
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: A Table for Three
Sorozat: New York 1.
Műfaj: erotikus-romantikus
Megjelenés: tavasz vége felé

Fülszöveg:
New York - két pasi, egy asztal, dupla élvezet...

Miért kell nekem?
Talán mert erősen húz Maya Banks-féle erotikus-romantikus történeteihez. Egy próbát megér, talán szerencsénk lesz és szexen kívül jó történetet is kapunk. 

3. Daniel Glattauer: Örökké tiéd
Kiadó: Park
Eredeti cím: Ewig Dein
Műfaj: Romantikus
Megjelenés: 2013.03.20.

Fülszöveg:
"Te vagy az én fényem, én a te árnyékod. Már egyikünk sem létezhet a másik nélkül."

A harmincas éveinek közepén járó, egyedülálló Judith a szupermarketben ismerkedik meg Hannesszal, aki a tömegben a sarkára lép. Nem sokkal később a férfi felbukkan az elegáns kis lámpaüzletben, amelyet Judith a gyakornoklány, Bianca segítségével vezet. Hannes nőtlen építész, a legszebb férfikorban van - nem csupán minden anyós álma, de Judith barátait is teljesen lenyűgözi. Judithnak kezdetben nagyon jól esik, hogy a céltudatos férfi a tenyerén hordozza, lesi minden kívánságát. Ám Hannes szűnni nem akaró törődése idővel egyre nyomasztóbbá válik. Judith úgy érzi, a férfi fokozatosan kisajátítja, ellenőrzése alá vonja. Hiába próbál szakítani vele, Hannes még az álmaiba is beférkőzik. S amikor fölébred, a férfi máris készen áll, hogy valami jót tegyen vele….

"Thrillerbe forduló szerelmi történet. Humoros, fordulatos, lélegzetelállító." (Die Presse)


Miért kell nekem?
Romantikával engem személy bármilyen mennyiséggel le lehet fizetni, de ha ehhez még egy kis thriller is társul, akkor már egyenesen kenyérre lehet kenni.

4. Nora Roberts: A tanú
Kiadó: GABO
Eredeti cím: The Witness
Műfaj: Romantikus
Megjelenés: már megjelent

Fülszöveg:
Elizabeth, egy rideg, uralkodó típusú anya leánya fellázad, és egy éjszaka kirúg a hámból: hamis igazolvánnyal bejut egy éjszakai klubba, koktélt iszik, és hagyja, hogy egy vadidegen férfi orosz akcentusa elcsábítsa egy Lake Shore Drive-on lévő házba. Ezek az események örökre megváltoztatják az életét.
Tizenkét évvel később az Abigail Lowery néven ismert nő egy kisváros, Ozarks külterületén él. Szabadúszó számítógépes programozóként bonyolult biztonsági rendszereket tervez… saját biztonsági rendszerét pedig egy vad kutyával és kézifegyverek egész arzenáljával egészíti ki. Visszavonultan él, keveset beszél. De Abigail visszahúzódása csak még inkább felcsigázza Brooks Gleason rendőrfőnök érdeklődését. A lány logikus gondolkodása, titokzatos természete és minden romantikát nélkülöző nézetei lenyűgözik, ugyanakkor zavarják is. Gyanítja, hogy Abigailnek védelemre van szüksége, s hogy a gondosan kiépített védelmi rendszer olyan titkot takar, amelyet fel kell fedni.
A csavaros eszű, felejthetetlen hősnővel és a lélegzetelállítóan izgalmas cselekménnyel Nora Roberts olyan új regénnyel ajándékozza meg olvasóit, amely joggal szilárdítja meg helyét a bestseller szerzők között, miközben az olvasók már a következő művére éheznek.
Miért kell nekem?
Mert fanatikus szinten vagyok már Nora Roberts rajongó, és tőle minden mennyiségben jöhetnek a könyvek! A legkedveltebb karaktereim a történeteiből mindig azok, akik mosolyt csalnak az arcomra. 

Miután olvastam:
Nora Roberts egyik legjobban megírt romantikus krimije!!! Sőt, felülmúlta minden elvárásomat. Kihagyhatatlan! IDE kattintva olvashatsz róla. 

0 comments: