Spontán vagyok 1#

, by Kristina

Eltűntem 10 napra és közben bejegyzések csak halmozódnak piszkozatok formájában, de hiányzik a lendület és az ihlet, hogy kész formába öntsem őket. Most egy kicsit lazulok..., na jó, ez már kész lustaság a részemről, ami a blogot illeti. Tanulok, meg közben a rokonságot jártam, ja és éjszakánként sunyiban olvastam is persze. ;) 
Ünnepek, gondolom elég ennyi magyarázatnak...

Megint egy halom terv kavarog a fejemben, nem lehetne meghosszabbítani a napokat? Akkor talán még utol is érném magam. 

Blogsablonok között keresgéltem egész nap, mert nagyon unom már, hogy nincs meg az igazi, megtalálom én valaha is? Közben logót is szeretnék, ami csak az enyém lesz, de nehezebb megszerkeszteni, mint gondoltam. A bejegyzésben látható képen én vagyok, valami hasonló lesz a blog logója is, HA a technika ördöge is úgy gondolja. :) 

Ha minden igaz idén még írok 3 erotikus romantikusról (bizony, nagyon elegem volt a YA műfajból és egy kicsit tobzódtam a felnőtt szórakoztató irodalomban az utóbbi 10 napban). Terveim között még szerepel egy 2013 éves összegzés, ami lehet toplista formát kap majd, valamint filmsorozatokról is írok pár sort, amikre úgy gondolom, hogy érdemes időt szánni. (Ezt saját ösztönzésemre jegyeztem le, de lehet egy virtuális seggberúgás érdemelnék inkább. :D)

5 comments:

zakkant said...

Engem is seggbekéne rúgnia valakinek, azt hittem majd a karácsony között, után lesz időm és kedvem a draftban álló bejegyzéseimet megírni mert olvasni azt olvastam, de írni... Hát az valahogy nem jött össze. Szóval átérzem amiket írtál :) A blogsablon biztos jó lesz, én napokat tudnék elbíbelődni velük de hát tényleg kevés a napi 24 óra!!!

Kristina said...

Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel, de most is a polc felé húz a szívem, hogy olvassak valamit írás helyett. :D

horsegirl said...

Nem vagy egyedül, én is el vagyok maradva pár bejegyzéssel.
És a sablon-problémát átérzem, még én sem maradtam meg egy sablonnál 3 és fél hétnél tovább. :D

Kristina said...

Milyen válogatós egy társaság vagyunk. :D

DhesiX said...

Teljesen átérzem a helyzetet! :D
(omg ez volt a legnehezebb captcha amivel valaha találkoztam!!!)