Helló :)

, by Kristina

Egyszerűen utálok címet adni olyan bejegyzéseknek, amiket "csak úgy, miért is ne" alapon írok. Nem vagyok elég kreatív ahhoz, hogy egy-két szóval kifejezzem, pontosan mikről is fecsegek a bejegyzésben. :D Régen jelentkeztem kifejezetten nem könyves bejegyzéssel, hanyagoltam saját magam a saját blogomon. Tréfát félretéve, gondoltam itt az idő életjelet adnom, ha még van, akit érdekel mit történik velem. ;)
Hónapok óta csak olyan bejegyzéseket tettem közzé, amelyek könyvekről szólnak, egyéb gondolataim, érdeklődési köröm a blogon, valahogy hanyagolva lett.

Jelentem: élek, és rengeteget olvasok, csak a megmaradt időm nem írásra használtam, hanem még több és több könyv olvasására. Oké, most rendesen eltúloztam... :D Csak szeretném, ha ennyi szabadidőm lenne...

Pár szó a hétköznapjaimról...


Március óta "dolgozó" nő lettem. Az egyetemen az óráim lehalgattam, már csak tanulni
kellene, hogy azt a pár megmaradt vizsgát is magam mögött tudjam, de nehezebb leülni tanulni, mint azt gondolnátok. Viszont közeleg a szeptember, amikor valamit alkotni kellene a vizsgaidőszkban, hogy végre kitárjaim a szárnyaim és kipróbáljam magam a nagyvilágban. :) És mégis, amikor tanulni kell, akkor bukkanok a legjobb könyvekre, amelyknek egyszerűen nem tudok ellenállni...

Szakmai gyakorlatom a sebészeti osztályon töltöm, 12 órás műszakokban szórakoztatom a betegeket, na meg ők is engem... Minden második nap korán reggel fél 7-kor az arcomra öltöm fogkrémreklámba illő mosolyom és igyekszem ott is tartani este fél 7-ig. Szeretem a szakmát, amit választottam, ahogy telnek a munkanapok egyre magabiztosabb is vagyok az osztályon. Mégis kellett pár hét, hogy megszokjam az új időbeosztást, ezért is hanyagoltam a blogot.


Ami várható...

Holnap már friss bejegyzéssel jelentkezem, méghozzá egy ma megjelent könyvről írok. :)
Frissítés: 5 nappal később tudtam csak kitenni a bejegyzést, íme a link. :)

Mostanában rengeteg angol könyv volt a kezemben, sok Maya Banks könyvet olvastam, a Raine Miller Blackstone sorozatának 4. részét, valamint Christina Lauren Gyönyörű sorozatának 3. részét is. Szeretnék róluk bejegyzést, csak azt sajánlom, hogy a magyar kiadások ennyire csúsznak. 
óóó, igen. :) Nalini Singh Psy sorozatának már majdnem minden részét befaltam, egyszerűen nem tudtam nekik ellenállni. 

4 comments:

Mel said...

Én még visszajárok lelkesen!:)
Egy kérdés: Úgy láttam rajta vagy a Blogturné 100+ banneren. Várható bejegyzés? Személy szerint kíváncsian várnám... :)

Kristina said...

Örülök, hogy itt vagy! :)
Lesz bejegyzés.
Még ma este megpróbálom kitenni azt is. :)

Mel said...

Várom. :)

Kristina said...

Én meg szokás szerint kések mindennel. :D
Lehet napokig kell rá várni, mert nem sok időm van. :(
De lesz könyves értékelés. Most kezdem írni. :)