32. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina

 Tara Sivec: Csábítások és csemegék

Eredeti cím: Seduction and Snacks
Műfaj: felnőtt romanikus
Sorozat: Chocolate Lovers 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 12. 02. 
Várható megjelenés: 2014. 12. 12.

Fülszöveg:
"Claire, a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.
Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét. És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.
Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az „örökkön örökké”.
Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!


Miért kellett nekem?
A fülszöveg már magában elég volt arra, hogy azonnal a fő kívánságlistámra kerüljön, a rengeteg jó ajánló pedig már csak hab volt a tortán. Elolvastam, imádtam, és csak ajánlani tudom!
Tökéletes karácsonyi ajándék olyan barátnők részére, akik értékelik a felnőtt romantikát és a mértéktelen mennyiségű szarkasztikus humort. 



M. Leighton: Down to You - Rajtad áll

Eredeti cím: Down to You
Műfaj: new adult
Sorozat: The Bad Boys 1. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2014. 11. 18. Előjegyezheted ITT



Fülszöveg:
Amikor a főiskolás Olivia Townsend hazautazik, hogy segítsen édesapjának a munkájában, még nem is tudja elképzelni, micsoda bonyodalmakba keveredik majd. Cash és Nash Davenport, a két ikerfivér nagyon sokban különbözik egymástól, de egy dolog közös bennük: mindketten őrülten vágynak Oliviára.
Cash veszélyes és ellenállhatatlanul vonzó, igazi rosszfiú, akinek a csókjai elfeledtetik Oliviával, hogy a tűzzel játszik. Nash sikeres, megbízható és szenvedélyes… és foglalt. De egyetlen, lágy érintése elfeledteti Oliviával, hogy máshoz tartozik.
Ám Oliviára nagy meglepetés vár. A két fivérnek van egy titka, ami elől a lány jobban tenné, ha elfutna. Gyorsan és messzire… amíg nem késő.

Miért kell nekem?

A new adult könyvek a gyengéim, egyszerűen nem tudok nekik ellenállni. Amiktől visszont rettegek, azok a szerelmi háromszögek. Két véglet lehetséges csak, vagy utálni fogom, vagy imádni, a legrosszabb esetben utálva fogom imádni, de akkor is KELL nekem. :D




Samantha Young: London Road

Eredeti cím: Down London Road
Műfaj: new adult
Sorozat: Dublin Street 2. része
Kiadó: Könyvmolyképző
Elit Start: 2014. 12. 02. 
Várható megjelenés: 2014. 



Fülszöveg:
Johanna egész élete a családja, főleg az öccse körül forog. Apa híján, egy tehetetlen anya mellett, kiskora óta ő egyengeti Cole sorsát. Kémia ide vagy oda, még a pasikat is aszerint választja ki, mekkora anyagi támogatást remélhet tőlük.
Cameron McCabe-hez azonban tagadhatatlanul vonzódik. Elég csak ránéznie a szexi pultosra, máris liftezni kezd a gyomra. És felötlik benne, mi lenne, ha most az egyszer a saját igényeit helyezné előtérbe. Cam is heves érdeklődést mutat Jo iránt, de a lány olyan áthatolhatatlan falat vont maga köré, hogy ember legyen a talpán, aki keresztüljut rajta.
Miután azonban Cam beköltözik a szomszédba, egyre nehezebben lehet megálljt parancsolni a bimbózó románcnak. Főleg mert Cam mindenáron meg akarja fejteni Jo titkát… még ha téglánként is kell lebontania a falat.

Miért kellett nekem?
Még valamikor tavaly volt szerencsém olvasni horvátul. Az a varázsa Samantha Young történeteinek, hogy mindegyik történetben van valami amitől külöbözik a többitől. Más a hangualata, de a szikrák ugyan úgy pattognak a szereplők között. Csak ajánlani tudom. Magyarul is biztosan elolvasom, mert erről a könyvről írni kell. 

Cora Carmack: Szerepváltás
Eredeti cím: Finding It
Műfaj: new adult
Sorozat: Szakítópróba 3. része
Kiadó: Content 2 Connect
Várható megjelenés: 2014. 11. 6.

Fülszöveg:
Néha teljesen el kell engedned magad, hogy megtudd ki is vagy igazán…
A legtöbb lány álma, hogy a főiskola befejezése után körbeutazhassa Európát. Gondtalanul, szülők nélkül és egy korlátlan hitelkártyával. Kelsey Summers sem kivétel ez alól. Ez lesz élete legnagyobb élménye… vagy legalábbis ezzel győzködi magát.
Nem csak hogy élvezheti az életet kötöttségek nélküli kapcsolatokban, de még az apját is idegesítheti azzal, hogy felelőtlenül szórhatja a pénzét. Eddig minden a tervek szerint haladt. Kelsey éppen táncolni készül két magyar sráccal egy belvárosi romkocsmában Budapesten, amikor István (vagy Tamás?) megpróbálja megcsókolni és ez meg is történt. István kínos nyálban úszó csókja után elment Kelsey kedve az egésztől, ami felkeltette egy első osztályú amerikai szépfiú, Jackson Hunt figyelmét a bárpultnál. Kelsey fel akarta kelteni a srác figyelmét, de nem pont így tervezte.*
Azonban a felszín alatt Kelsey magányát sem az alkohol, sem a bulizás nem képes elűzni, talán csak Hunt, aki néhány véletlen találkozás után rábeszéli a lányt, hogy utazzanak együtt, és meggyőzi, hogy az ivás helyett inkább a kalandot válassza. Kelsey minden új város és új élmény után egyre jobban magára talál, a szívét viszont lassan elveszíti. Jackson segítségével megtalálja az álmait és a vágyait, ám minél többet derít ki saját magáról, annál inkább rájön, milyen keveset tud a férfiról.

Miért kell nekem? 
A sorozat eddig megjelent részei nagy kedvenceim, nem is várok kevesebbett Kelsey történetétől. Már az első megjelenésekor tudni szerettem volna, hogy milyen izgalmas jövőt szán neki az írónő. 


Ryan Winfield: A szerelem húrjai
Eredeti cím: Jane's Melody
Műfaj: romanikus
Sorozat: Jane's Melody 1. része
Kiadó: Content 2 Connect
Várható megjelenés: 2014. 11. 12.


Fülszöveg: 
Meddig mennél el az igaz szerelemért? 
Ezt a kérdést teszi fel magának egy gyászoló anya, aki befogad az otthonába egy fiatal utcazenészt. Azt reméli, hogy ő majd választ ad a kérdéseire a lánya halálával kapcsolatban, végül azonban azon kapja magát, hogy beleszeretett. Ez a szexis, de megható szerelmi történet megkínoz és könnyet csal a szemedbe. 
Egy negyvenéves nő romantikus utazását ismerhetjük meg belőle, ahogy ismét felfedezi az életet, miután évekig egyedül küszködött. Néha a legnagyobb ajándék a legnagyobb fájdalom után érkezik hozzánk. Jane-nek el kell döntenie, hogy túl késő-e újrakezdenie mindent, vagy az igaz szerelem valóban nem ismer határokat.


Miért kell nekem?
Őszintén megmondom, hogy fogalmam sincs, hogy pontosan mi az amiért ennyire szeretném olvasni. Talán egy előérzet, hogy valami új élményben lehet részem.

0 comments: