Hírmorzsa- Nalini Singh (2.)

, by Kristina

Nalini Singh Németországban tartózkodik, és a vele készült interjúkat is feltetette a blogjára, ezek közül válogattam ki azokat a kérdéseket, amelyeket érdekesnek tartottam.
Az első interjúból innen csipegettem, ami angolul itt olvasható. Beszél még Hawke és Sienna könyvéről is, amit nem fordítok most...

The Book Pushers:
Hány könyvre lett leszerződve a sorozat (Psy)? Hány könyv van még a sorozat végéig?
NS: A sorozat 14 könyvre lett szűkítve. Azt hiszem, azon belül,  akkor véget ér az eredeti történet ív (vagy még pontosabban a második része az ívnek), de szeretném az úgy nevezett őket érintő könyveket is utána megírni, de az egész sorozat nagyon szervezett, jó lenne, ha az áramlás szempontjából folytatnám az idővonalat, az előző könyvekben levő események hatásaiból kiindulva.
Úgyhogy a könyvek csak félig lennének érintőlegesek ilyen módon, de ugyan akkor fejest ugranánk a világ részeibe/karaktereibe, akikkel eddig nem sokat találkoztunk. Talán le kellene írnom ezt egy új ívként, mivel a könyveket leköti egy teljesen új folyamatos történet. Ezt még átgondolom...

Megtudod nekünk mondani, hogy ki a következő hős és hősnő?
NS: Nem, még nem állok készen arra, hogy megosszam a részleteket!

Mindenki szeretné tudni, hogy ki a Szellem. Tudna nekünk adni legalább egy ötletet, hogy MIKOR szeretné felfedni a kilétét? Tudna nekünk adni egy apró tippet (ő hősnő, vagy bármilyen apró örömöt),mi segít nekünk tovább találgatni?
NS: Hmm, mivel bővítsem a spekulációkat... Gonoszul csábított, hogy eláruljak egy a lényegről teljesen eltérő dolgot, de vissza tartom magam. ;)
Megerősítem, hogy találkoztál már a Szellemmel. Ő nem valaki aki, majd csak most fog megjelenni a semmiből. És, én mindig tudtam, hogy ki ez a személy, vannak nyomok szétszórva a könyvekben.

Jason könyve a következő az Angyali vadász sorozatból. Mit tud mondani erről a részről?
NS: Éppen felhagytam azzal, hogy olvassam a szerkesztett kézirat másolatát, már vagy százszor átolvastam, vagy többször, de a történet vége felé, van egy helyszín, amely még mindig gombócot hagy a torkomban. Ez egy mély érzelmű könyv. Csendesebb bizonyos értelemben, Jason egy árnyék, még feltáratlan mélység. Ahhoz, hogy felfedezze a titkát, egy nőnek türelmesnek kell lennie, intelligensnek, és makacsnak mint egy kémfőnöknek. Mahyia ez mind, de neki is vannak sebei és saját titkai.

Egy vicces, hülye kérdés van a fejemben... Kíváncsi vagyok, ha Raphael és a Hetek focit, rögbit, jégkorongot (vagy tényleg bármilyen testi kontaktusban) játszanának Hawke, Lucas, a hadnagyok és őrszemek ellen, akkor ki nyerne? Játszana AKÁRKI szabályosan?
Szabályok? Mik ezek a dolgok, amelyekről beszélsz?
Csak azt tudom, hogy aki a magára akarja venni a bírói feladatod, annak a labdái acélból legyenek és egyáltalán nem törődik az életével (szerk: gondolom, mert életveszélyes volna :D). Javaslatok?

A következőket innen válogattam: Romance Books
Hány könyv várható még az Arkangyal sorozatból? 
A sorozat jelenleg 8 könyvre van szerződve.

Mi a legutolsó "szőke" pillanatod?
Mivel nem voltam képes megtalálni a házi vezeték nélküli telefont. Mobillal hívtam.
Vajon hol volt, ahol én nem kerestem? Alá temette egy halom takaró. Tudom, tudom, hogyan??? Ez egy rejtély a korral.

Itt és itt is olvasható még interjú Nalinivel. :)

7 comments:

Viviii said...

Az Arkangyal sorozat csak 8 részes lesz??:O
Remélem Illium-nak is lesz könyve:$Nekem kell:DDD

Kristina said...

MÉG 8! :)

Kristina said...

Vagyis most már én sem tudom, majd kiderül. :D Mert a kérdést úgy tették fel, hogy MÉG mennyi könyv lesz, szóval... :D

Zsani said...

Én is úgy értelmezem, hogy még 8 könyvre írta alá a szerződést. És nagyon remélem is! Meg ha azt vesszük, Illiumnak biztos lesz könyve. Jason után Elena & Raphael jön ismét. De azt is írta a blogján, hogy Ash&Janvier párosról is szeretne írni. És akkor még ott van Aodhan, Méreg... Szóval remélem, hogy lesz még 8. :)

Kristina said...

Az Angyalkard óta nagyon kíváncsi vagyok Méreg történetére, meg most hogy olvastam az interjút egyre kíváncsi vagyok Jason történetére is. Illium, meg hát az övét már az első rész óta várom, szóval... Miket beszélek, hiszen mindegyik könyvét nagyon várom. Ritka az olyan író, akinek minden könyvét szeretem, és Ő közöttük van. :)

Zsani said...

Mindegyikük egyedi karakter különböző múlttal. Még szép, hogy várjuk őket! :P

Kristina said...

Addig is álmaimban velem vannak! :D