Alessandra Torre: Hollywoodi mocsok

, by Kristina

Fülszöveg:
Cole Masten. Hollywood Tökéletes Férjéből Hollywood Legszexibb Szingli Pasija lett, miután szupersztár felesége elhagyta. Most minden partiban benne van, és mindenkit megfektet, akit tud. Los Angeles, vigyázz: új rosszfiú van a városban!
Summer Jenkins. Ez én vagyok. Kisvárosi lány, aki a Georgia állambeli Quincyben ragadt. A csirkés kajáim mennyeiek, a pókerasztalnál ki tudok forgatni egy felnőtt férfit a vagyonából, és az érettségi évében közfelkiáltással választottak meg a Legbarátságosabbnak.
Más világban éltünk. Nem is lett volna szabad találkoznunk. Csakhogy Cole Masten elolvasott egy könyvet az én kis városomról. Hat hónappal később pedig leszállt a magángépével a poros kis repterünkön, és magával hozta Hollywoodot.
Azonnal tudtam, hogy ez bajt jelent. A városnak - és nekem is.
Néha az ellentéteknek nagyon nem kellene vonzania egymást.
Egy nem mindennapi szerelem története.
Kövesd, ha a lelked egy kis kényeztetésre vágyik!


Vicces, könnyed, romantikus, szenvedélyes. A tökéletes választás volt. :) És azt már pár oldal után lehet látni, hogy szórakoztató óráknak néz elébe az olvasó.
Mindig is a kevdenceim azok a könyvek, amelyek a tipikus déli kis amerikai városokban játszódnak. Van egy bizonyos hangulat bennük, amely mindig szórakoztat.

Imádom, amikor a történet úgy kezdődik, hogy a nyugodt, unalmas kisvárost felkavarja a pletyka. De leginkább az tetszett a könyvben, hogy két olyan karakter talál egymásra, akik nem is különbözhetnének jobban elsőre egymástól. Sőt, hát nem izgalmas, hogy szó szerint utálatból robban be a szenvedély? :)

Cole érdekesnek találja Quincy város történetét, és úgy dönt, hogy kasszasikert kovácsol belőle. Az sem hátrány számára, hogy egy kis időre eltűnhet a lesifotósok és firkászok szeme elől. Ám a főszereplő nő helyére találnia kell sűrgősen valakit. És Summer tökéletes jelölt, még ha soha nem is vágyott arra, hogy színésznő legyen, a szerepet mintha teljesen rá írták volna.

Summer karakterét könnyen megszerettem. Kedves, kissé fura, nagyon egyedi karakter. Talán pont az miatt kedveltem meg, mert ő is ki akar szabadulni a kisvárosi életből, más akar lenni, élni akarja az életet.

Summer és Cole közötti párbeszédek voltak a fénypontja a könyvnek. Természetesen minden sorát imádtam, amikor a nő kertelés nélkül megmondta a véleményét arról, hogy szerinte mennyire bunkó seggfejnek is tartja a pasit. :D 
Két külön világból származnak, Cole megszokta hogy a hírnévvel az jár, hogy nincs magánélete, hogy a pörgő városban mindig rohanni kell. Ám Summer hozzá van szokva a nyugalomhoz, és amint átlépi a férfi a város határát a nyugalomtól végleg elbúcsúzhat...

A szenvedély szikrái már az első pillanattól pattognak közöttük. Nagyon élvezetes volt nézni, ahogy az utálat hogyan alakul át szenvedélyre, majd szerelemre. Summer sokszor kerül olyan helyzetbe, amely arra ösztönzi, hogy lépjen ki a biztonságos komfortzónából. És a legtöbb alkalom csak jót tesz neki.

Alessandra Torre írási stílusa garantálja a kikapcsolódást, és néha a hangos nevetést is. Már rég volt, hogy ennyit kuncogtam olvasás közben. Csak ajánlani tudom!

Ráadásul volt alkalmam a filmet is megnézni pár nappal az olvasás után. És legnagyobb meglepetésemre elég jó adaptáció sikeredett belőle. :) Igaz, Summert telyeses más kinézettel képzeltem el, te attól tetszett.



Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Hollywood Dirt
Fordító: Miks-Rédai Viktória
Oldalszám: 472
ISBN: 9789634570721
Országos megjelenés: 2018.06.08


Új Alessandra Torre regény jelenik meg a Könyvmolyképző Kiadónál. Romantika, szenvedély és egy csipetnyi izgalmat csempész a szabadidőnkbe Cole és Summer románca. 


06.14 Cbooks
06.16 Kristina blogja


Ha már a filmkészítésről is szó esik a könyvben, akkor legyen ez a játékunk témája is. Mi a filmkészítés menete?
A filmgyártást 4 fő részre osztják, nektek pedig nem lesz más dolgotok, mint a turné állomásain megtalálni ezeket a részeket és a helyes választ beírni a Rafflecopter megfelelő mezőibe.

(Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.)


a Rafflecopter giveaway

3 comments:

Unknown said...

Szia a filmet hol tudnám megnézni, mert engem is érdekelne.

Kristina said...

Nekem sikerült letölteni az egyik oldalról, de azt azóta bezárták.
Viszont szerintem online is meg lehet nézni.

Vivi said...

Azóta valahol megtalalhato magyarul a film?