Kristen Proby: Tarts velem!

, by Kristina

Fülszöveg:
Amikor Natalie Conner békés reggeli sétájára indult, hogy fényképeket készítsen a parton, nem számított rá, hogy összetűzésbe keveredik egy szexi idegennel. De egyébként miből gondolja, hogy a lány őt akarta lefényképezni? Ki ez a férfi? Egy dolog biztos: rendkívül vonzó és hihetetlenül romantikus – Natalie sebzett lelkének pedig most épp erre van szüksége.

Luke Williams csupán egy kis magányra vágyik, így a rá szegezett újabb fényképezőgép látványa miatt azonnal nekiesik a lencse mögötti szépségnek. Amikor rájön, hogy a lánynak fogalma sincs róla, ki is ő, felébred benne a kíváncsiság, és a lány vonzereje a hatalmába keríti. Natalie pimaszsága az újdonság varázsával hat rá, ráadásul a lány teste szexre termett, és Luke nem tud betelni vele. Ám arra még nem áll készen, hogy elmondja neki, ki is ő valójában.

Natalie egyenes természet, aki nehezen viseli a hazugságokat és a titkokat. Mi lesz ennek az új kapcsolatnak a sorsa, amikor rájön, mit is rejteget Luke?


Kristina megjegyzése: Rendhagyó módon, most egy régi bejegyzésem fogom felfrissíteni új élményekkel, információkkal, miután már az egész sorozatot elolvastam és toplistás a számomra, úgy érzem, hogy kibővítve kell írnom róla. 


Forrás
Luke és Natalie első találkozása emlékezetes marad számomra még sokáig, először is mert tudom, hogy ilyen is csak a könyvekben történhet, de annyira jó álmodozni ilyenről, nem? Natalie a parton fotózza a napfelkeltét, majd egyszer csak Luke letámadja, hogy elkobozza tőle a fényképezőgépét. Mivel nem hiszi el a nőnek, hogy nem róla készítette képeket, ellenőrizni szeretné... Nos, igen paparazzinak hitte. Miután Natalie bebizonyítja neki, hogy szó sincs ilyenről, hiszen ő csak természetfotókat készít, elbúcsúznak egymástól, de már akkor is érződik közöttük a sok kis szikra a levegőben. Pár órával később megint összefutnak, ami tényleg hihetetlen, de elfogadtam, hogy ekkora véletlenek történhetnek, főleg egy romantikus könyvben. ;)
Ami a legelején egy könnyed kis románcnak, talán "egyéjszakás" kalandnak indult volna közöttük, az szerencsére nagyon gyorsan átalakul valami sokkal komolyabbá.
Seattle-ben játszódik a történet a könyv legnagyobb részében, de egy mesés utazásra is eljut a szerelmes párunk, elég, ha annyit mondok, hogy Tahiti? Hát igen. Kétszer is.  *nagy, álmodozós sóhaj* 
A történet még ha nagyon sablonos is, számomra pont ezért volt tökéletes. Mert néha pont erre van szükségem, hogy ne legyenek felesleges bonyodalmak, szeretem amikor egy boldog párról olvashatok. 

Natalie 25 éves, a szülei három éve meghaltak repülőgép szerencsétlenségben. Mégsem marad egyedül, mert a legjobb barátnője Jules (aki egyben lakótársa is) és a családja befogadják, törődnek vele és szeretik őt. A Montgomery család zajos, és sokan vannak, ami azért is jó, mert még több jobbnál jobb történet születik majd. Nat imádja a kedvenc kamerája lencséjén figyelni és megörökíteni a világot, a pillanatokat, a színeket. A történetet ő meséli el nekünk.



Luke foglalkozása miatt utálja, ha képeket készítenek róla, túl sok csalódással nézett már szembe az életben. A múltja miatt nem könnyen bízik meg az emberekben. A pasi görög isten kinézetű, istenien főz, és sajnos csak könyvben létezik. A könyv utolsó fejezetében szerencsére az ő szemszögből is olvashatunk egy kisebb részt, amitől csak még jobban lehet sóvárogni utána. *sóhaj*


A mellékszereplők közül Jules, Nat barátnője kap nagyobb szerepet, valamint már itt feltűnik az ő számára is kiszemelt nagy Ő, Nate, khm a főnöke. 
A Mongomery családban a szülőkön és Jules-on kívül még van 4 fiútestvér, és garantálom, hogy mindenki nagyon várja majd, hogy magyarul is olvashassa a történetüket.
Luke családja a Williams-ek, a szülei, valamint a testvérei Samantha és Mark kapnak szerepet még. Sam először nem lopta be magát a szívembe, de mire az ő könyvét is elolvastam már a szívembe zártam őt is. A Williams és Montgomery testvérek közül mindenkinek jut saját könyv, és bevallom nem is tudnék csak egy kedvencet választani, mert mindegyik különleges valamilyen módon. De két különösen kedvenc történetem a Play with me Will Montgomery a sikeres amerikai foci játékos története és a Rock With me Sam története.



Magnolia ajánlására kezdtem el olvasni. Pár éve felfigyeltem Sam könyvének borítójára, majd amikor meghallottam 2014-ben, hogy meg is fog jelenni a sorozat magyarul, akkor el is kezdtem olvasni. És igen, nyugodtan mondhatom, hogy az egyik legjobb döntésem volt akkor! Magnolia arra figyelmeztetett, hogy szerinte az első rész a sorozatban a leggyengébb. Hát, engem már az első elvarázsolt, bele sem mertem gondolni, hogy akkor a többi hogyan lehet még ennél is jobb. 

A könyv igazán romantikus, azon a mosolygós és sóhajtozós módon, szinte az első oldalaktól kezdve eltűnt számomra a külvilág. Szerelem és szenvedély süt minden lapról, vicces párbeszédekkel és érdekes szituációkkal tarkítva. 
Ami különösen jól esett, hogy nem voltak nagyobb bonyodalmak, felesleges drámák a cselekmény során, és pont ezért a könyv hangulata a legtöbbször mosolyt csalt az arcomra, vagy épp eszeveszett sóvárgást.

Figyelem, ez a könyv egy igazi romantikus csemege, a szó legszorosabb értelmében! A sok szex ellenére sem mondanám erotikus könyvnek, inkább csak hm... romantikusnak sok extrával. :)
Ne várjatok tőle sokat, hiszen a megfelelő hangulat is szükséges ahhoz, hogy egy könyv tökéletes legyen. Én azt mondanám, hogy sikerült elkapnom a megfelelő időt, helyet és hangulatot ahhoz, hogy minden sorát élvezzem. 

A könyvben mondhatni fontos szerepe van Norah Jones: Come Away With Me című dalának.



Kiadó: Könyvmolyképző
Sorozat: Velem Seattle-ben (With Me In Seattle) 1. rész
Fordította: Benedek Dorottya
Műfaj: jelenkori romantikus

Megjelent: 2016. december


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelent a napokban Kristen Proby nagysikerű sorozatának a Velem, Seattle-ben 1. része a Tarts velem! A Blogtuné Klub ezúttal is turnéval népszerűsíti a romantikus regényt 3 blogger részvételével.



12.18. Kristina blogja
12.19. Deszy könyvajánlója
12.20. CBooks



Válaszolj helyesen a turné állomásokon feltett kérdésekre és tiéd lehet a Tarts velem! könyv egyik példánya! Lesz olyan kérdés, amelyre a választ a bejegyzésekben találjátok majd, de lesz amihez pár perces kutatásra lesz majd szükségetek. :) Jó szórakozást a játékhoz.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésre jelentkezni a megküldött e-mailre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz!


Első kérdés: Hány része jelent meg eddig összesen a Velem, Seattle-ben sorozatnak? (A novellákkal együtt.

Segítséget ITT találtok.

a Rafflecopter giveaway

2 comments:

Magnolia said...

Azta :) nagyon örülök, hogy ennyire tetszett, akkor a folytatás is nyerő lesz! Majd folyamatos helyzetjelentést kérek, hogy ki éppen a kedvenc Montgomery-d XD

Kristina said...

:D A novella kiolvasása után most épp Isaac-be vagyok őrülten szerelmes. :D