26. Keddi Kívánságlistám

, by Kristina


Beth Ciotta: Bajban a szerelemmel 
Kiadó: Illia & Co. Kiadó 
Eredeti cím: The Trouble with Love
Műfaj: Romantikus 
Sorozat: Cupcake Imádók Klubja 2. rész
Várható megjelenés: már megjelent :)


Rocky Monroe balszerencséje legendás. Nem cáfol rá erre akkor sem, amikor egy rövid látogatásra New Yorkba kell utaznia, hogy a készülő Cupceke Imádók Klubjának könyvéről tárgyaljon. Mert nem az a legnagyobb pech, ha annak a férfinak a karjában találja magát, akit a világon a legkevésbé szeretne látni? De mit tegyen, ha éppen ő az a férfi, akiről gyerekkora óta álmodozik? 
10 évvel ezelőtt Jayce Bello elhagyta nemcsak szülővárosukat, Sugar Creeket, hanem Rockyt magát is. A férfi nem is tehetett mást, hiszen Rocky akkor még kislány volt. Ráadásul a legjobb barátjának a kishúga. Mostanra viszont felnőtt, vonzó nővé vált. 
Rocky viszont nem akarja elkövetni még egyszer ugyanazt a hatalmas hibát... egészen addig, míg újra nem érzi a mindent elsöprő vágyakozást a férfi után... Azt, amit csak Jayce Bello iránt érezhet. És újból csak bajba kerül a szerelemmel. 
A Cupcake Imádók Klubjának következő története ismét tele van szerelemmel és szenvedéllyel, sok humorral és életszeretettel. 

A Cupcake Imádók Klubjáról: 
A Cupcake Imádók Klubjának rengeteg érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett, igazi romantikus csemegéhez juthatsz. Lépj hát be bátran! Heti összejöveteleiken isteni sütemények készülnek, melyek tésztája a vidámság, krémje a szerelem, a hab pedig a szenvedély rajta. 
Sugar Creek olyan kisváros, ahol mindannyian szívesen élnénk, hiszen a nagy családok minden vidámsága és szomorúsága, a titkok és szerelmek szövevényes szálai alakítják lakóinak életét. Köztük a Monroe családét, ahol a szereplők szeretnek, vétkeznek, okulnak a múltból, és közöse formálják jövőjüket.

Miért kell nekem?
Az első részét a Cupcake sorozatnak, vagyis A szerelem bolondját épp ebben a pillanatban fejeztem be és már bőszen pötyögöm is a bejegyzésem róla, mert tetszett, remélem hogy honapra ki is tehetem. Ki nem hagynám a folytatást, nem csak a borítók gyönyörűek, de még a történetek is.  Sőt Rocky karaktere tényleg megérdemel már egy kis boldogságot is. :)




Sabrina Jeffries: Felejthetetlen csók
Kiadó: General Press
Eredeti cím: How to Woo a Reluctant Lady
Műfaj: történelmi romantikus
Várható megjelenés: 2014. március 17. (lira.hu)

Tartalom:
Lady Minerva Sharpe tizenkilenc évesen szenvedélyes csókot kapott a jóképű, ám felettébb kicsapongó életet élő Giles Masterstől, amely a férfi lehetetlen viselkedésével együtt örökre az emlékezetébe vésődött... Közel tíz év múltán a lány még mindig hajadon, és minden vágya, hogy életét a regényírásnak szentelhesse. Tervét azonban meghiúsítani látszik nagyanyja ultimátuma, ezért Minerva úgy dönt, megpróbál túljárni az idős asszony eszén. Rafinált tervéhez nem is találhatna Giles Mastersnél megfelelőbb személyt. Miközben a két fiatal egyre több időt tölt együtt, a férfi mind jobban igyekszik elnyerni Minerva kegyeit, a lány pedig lassan ráébred, hogy Giles sem az, akinek eddig hitte. A kényszer szülte helyzet számtalan meglepő fordulatot tartogat számukra... Sabrina Jeffries (A lord titka, Ördögi csábító) új regénye izgalmas és kalandos színjáték, amelyben a szereplők annyira belegabalyodnak saját előadásukba, hogy a végén már nem is tudják: egymást vagy saját gyarló szívüket akarják-e megtéveszteni.

Miért kell nekem?
Sabrina Jeffries első magyarul megjelent könyve nagy meglepetés volt számomra, főleg amiért nem számítottam arra, hogy egy igazi kincs lesz. Humoros, pörgős, romantikus, vagyis tökéletes kikapcsolódást nyújtott. Mivel ez egy családregény, így már az elején megismerkedtem a sorozat következő részeinek főszereplőivel. Végre azt mondhatom, hogy jön Minerva könyve is! :)

Lori Foster: Kockázatos játszma

Kiadó: Mira könyvek
Eredeti cím: Run the Risk
Műfaj: romantikus
Sorozat: Love Undercover 1. rész
Várható megjelenés: 2014. március 5.

Évekkel ezelőtt Pepper Yates tanúja volt egy gyilkosságnak, azóta álnéven, megváltoztatott külsővel bujkál, nehogy a kegyetlen bűnözők a nyomára bukkanjanak. Tudja, hogy senkiben sem bízhat, még az új szomszédban, a jóképű „építőmunkásban” sem, de úgy gondolja, egy futó viszonnyal semmit sem kockáztat. Ám Loganről kiderül, hogy valójában rendőr, és a gyilkost keresi. Hamarosan megkezdődik a versenyfutás az idővel az életükért… 

Miért kell nekem?

Hát, ami azt illeti a borítón szereplő pasi igazán plusz pontnak számít, mert először is az miatt akadt meg a szemem a könyvön. :D A fülszöveget olvasva meg Nora Roberts: A tanú című könyve ugrott be azonnal, amit meg imádtam, szóval egy kis izgalom a romantika mellett igazán szórakoztató párost alkot. 



Proscille Sibley: Csillagpor
Kiadó: Pioneer Books
Eredeti cím: The Promise of Stardust
Műfaj: Chic Lit
Várható megjelenés: ma megjelent :)

Tartalom:
Szerelemből tragédia. Tragédiából remény. 
Egy férfi és egy nő. Gyerekkoruk óta ismerik egymást. Matt kétéves, amikor először a karjában tartja az újszülött Elle-t, tizenhét, amikor csillaghullás idején először megcsókolja, és harminchárom, amikor feleségül veszi. Mindenük megvan, amire vágyhatnak. Csak egyetlen űr tátong az életükben, a közös gyerek hiánya. 
Ám egy ártatlan baleset mindent megváltoztat. Elle kómába esik, és a végakarata alapján nem szabad gépekkel életben tartani. Egy csoda mégis felülír mindent. Kiderül ugyanis, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Vajon mi az erősebb? A jog, amelyre Matt anyja (aki egyben Elle keresztanyja is), Linney hivatkozik? Vagy az új élet reménye? 
Az érzések mellett a jogászok is egymásnak feszülnek. A tét: élet vagy halál. 

Miért kell nekem?
Őszintén megmondom, hogy amennyire szeretném olvasni, annyira rettegek is tőle. Nem kedvelem a szomorú könyveket, így bízom az előérzetemben, hogy a könyv hangulata azért a boldog pillanatokban is bővelkedik majd, de azért a fülszöveg alapján számítani lehet egy-egy érzelmileg nehezebb jelenetre is. 

0 comments: