Mia Sheridan: Leo esélye

, by Kristina

Fülszöveg: 
Megérdemel-e mindenki egy új esélyt? Az is, aki hazudik érte?
Jár-e mindannyiunknak egy újabb dobás? Akkor is, ha részben mi okoztuk a saját vesztünket?
Mi mindent követnél el azért, hogy új esélyt kapj a szerelemre? Hogy új esélyt kapj az életre? Hogy elmondhasd a saját történetedet?
Evie már elmondta az övét. De minden szerelemnek két oldala van. Most adjunk egy esélyt Leónak!

Kiadó: Könyvmolyképző Kiadó Kft.
Eredeti cím: Leo's Chance

Sorozat: A szerelem csillagjegyében 2. rész
Fordító: Margittay
ISBN: 9789639708495
Országos megjelenés: 2015.12.11




Leo és Evie szerelmi történetét tavaly ismertem meg, akkor a lány szemszögén keresztül ismertem meg a fiatalok nem mindennapi meséjét. Mindenképpen azt ajánlom, hogy aki kedvet kapott a történetükre, az ne ezzel a könyvvel kezdje, sokkal nagyobb és teljesebb élmény lesz, ha sorrendben halad a romantikára éhes olvasó.

Majdnem ugyan az a történet, és mégis teljesen új bőrbe bújtatva, hiszen  ezúttal Leo szemén keresztül élhetjük át szerelmük történetét. Ennek köszönhetően pedig egy nagyon kibővített változatot kapunk, hiszen részletesebben megismerjük a pasi múltját, tetteinek okát, sőt a jelenben is olyan jelenetekkel bővül, aminek nem lehettünk a részesei.
 Megismerjük a fiú baleset utáni heteit, amikor testileg és lelkileg is összetört, ám így új esélyt kapott az élettől és látjuk, ahogy kezébe veszi a sorsát, megragadja a lehetőségeket. Igaz a mondás, hogy az éremnek két oldala van. Hiszen itt is ugyan azt a történetet a két fél szemén keresztül nézve más jelentéssel és új izgalmakkal éli át az olvasó.

Kedvelhető karakter volt az első könyvben is Leo, de most hogy a gondolatait, a tettek mögötti karaktert is megismerhettem, nagyot nőtt a szememben, sokkal vonzóbb és egyedibb karakterré vált.

Vallomást kell tennem. Ez az első olyan regény, pontosabban történet újramesélése, amely jobban tetszett az első résznél, vagyis az eredetinél. Azok a dolgok, amelyek zavartak az előzőben, leginkább abból adódtak, hogy nem értettem meg azonnal főszereplőnket mi késztette bizonyos dolgokra. Még ha az első könyvben ki is derült minden, addigra már a szememben csorbult a fiú vonzereje, és lám, most nagy erőkkel visszatért és leigázott. 

Evie és a fiú közös pillanatai romantikusak voltak, szenvedélyesek! Ezúttal fokozottabb volt az érzelmi hangulat, hiszen Leo kezdettől fogva szerelmes a lányba, így minden sokkal sürgetőbb számára, érezhető az akarata, vonzódása, a szenvedélye, szerelme. Az írónő ezúttal is levett a lábamról, stílusa könnyen lehetővé teszi, hogy belefeledkezz a könyvbe.
Ráadásént, pedig az epilógusban plusz két fejezet erejére újra Evie veszi át a mesélő szerepét. :)


A Könyvmolyképző Kiadónál megjelent Mia Sheridan: Leo esélye című regénye, ami Leo szemszögéből meséli el szerelmük viszontagságait Evie oldalán. A Blogturné Klub hét bloggere veszt részt ennek a gyönyörű, romantikus regénynek a turnéján, aminek érdemes követni az állomásait, mert játékunk helyes megfejtői között három példányt sorsolunk ki a kiadó felajánlásában.



01.20 CBooks 
01.22 Kristina blogja 


Mia Sheridan csillagjegyes sorozata minket is megihletett. Olyan híres színészeket válogattunk, akik mindannyian az Oroszlán jegyében születtek. Ismerjétek fel őket, és írjátok be a rafflecopter doboz megfelelő sorába! 

Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levelünkre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz! 



0 comments: