J. L. Armentrout: Be with me - Légy mellettem

, by Kristina

Fülszöveg:
Vajon Teresának és Jase-nek megadatik a lehetőség, hogy egymáséi legyenek, vagy az élet közbeszól?

Teresa Hamilton hihetetlenül kemény éven van túl: halálosan beleszeretett a bátyja legjobb barátjába, aki viszont az első, csodálatos, bódító, életmegváltó csók óta egy árva szót sem szólt hozzá; sikerült véget vetnie egy rettenetesen rossz kapcsolatnak; most pedig olyan sérüléssel küzd, ami talán a táncosi karrierje végét jelenti. Ideje hát, hogy elővegye a B-tervet – főiskolára megy. Reméli, hogy itt majd sikerül meggyőznie Jase-t, hogy ami köztük van, őszinte szerelem.

Jase Winstead súlyos titkot hordoz magában, amiről soha, senkinek nem beszélne – különösen nem a legjobb barátja lenyűgözően szép húgának. Még életében senki nem csókolta meg olyan szenvedélyesen, mint Teresa, de nem hagyhatja, hogy ez a kötelezettségei útjába álljon. A legkevésbé arra van most ideje, hogy tartós kapcsolatba bonyolódjon, de közben képtelen kiverni a fejéből a lányt.

Minél többször sodorja őket egymás mellé a sors, annál kevésbé tagadhatják egymás iránt érzett érzelmeiket. Azonban már készülődik a tragédia. Miközben a kampusz próbál magához térni egy váratlan szörnyűség okozta sokkból, a szerelmeseknek el kell dönteniük, hogy minden kockázatot vállalva együtt maradnak, és megérteni, milyen árat kell fizetniük, ha mégsem…


Cam könyve óta vártam türelmetlenül, hogy mikor lesz már alkalmam megismerni legjobb barátja és húga szerelmi történetét, és végre megérkezett! Ugye ti is vártátok? Kicsit sem csalódtam ezúttal sem, Armentrout ezúttal is tökéletesen biztosította a szórakozást lapról lapra haladva.

A legnehezebb számomra a huzavona volt, akarják egymást, összeillenek, gyönyörű párt alkotnának, de folyton akadályokat gördítenek a boldogságuk elé. A hangulatingadozások az édes kis pillanatok, a szenvedély, a barátkozás, a megbánások és megbántások között ugráltak. Hol lassabban, hol pörgősebben haladt a cselekmény, de mindig történt valami, ami hatott az én hangulatomra is. Ami még meglepőbb, hogy az írónő egy ilyen kis frusztráló sztorit is sikeresre tud írni! :D Persze hazudnék, ha azt írnám, hogy nem élveztem ezeket a pillanatokat sem, hiszem imádom, amikor a karakterek megküzdenek a kapcsolatért, ettől valahogy még jobban értékelem én is, amikor végül párt alkotnak. :)

Tetszett a könyv, kedveltem a szereplőket is, még akkor is, mikor legszívesebben a fejükön próbáltam volna ki, milyen kemény lehet egy kemény kötéses könyv. :D Persze tökéletesen megértettem mindkét rész félelmét, de olyan kis semmiségnek tűntek egy idő után és azt akartam, hogy lépjenek, ne vacakoljanak már. Mégis ezeket a várakozással teli pillanatokat is megédesítette az írónő, amitől szórakoztató és izgalmas volt látni, hol a szerelmet, hol a "szenvedésüket".

Miután túljutottak a nehézségeken, szinte tökéletes párt alkottak! Minden pillanatért megérte, hogy eljussunk ezekhez a részekhez. Remélem, hogy nem értelmezte senki sem félre, az előző szavaimat, nem szenvedős volt a történet eleje, csak kicsit az előző résztől eltérően, tovább tartott leküzdeniük a nehézségeket.


Jase és Teresa meséje hasonlít is, meg nem is Cam és Avery könyvéhez, a történet ugyan teljesen különbözik, a hangulat ingadozások viszont itt is olyan gyakran jelen voltak, mint az előzőekben.
Jase és Teresa karakterei lassan fejlődnek, kapcsolatuk lassan (nagyon lassan), de talán pont ezért szilárdan épül fel.

Jase kedves, humoros, intelligens, nem csak Tesst hódította meg, hanem engem is. Titkai vannak, tervei és mindezt jól megfontoltan próbálja megvalósítani.
Teresa sikeres tánckarrierje majdnem véget ért, amikor sérülés érte a térdét. Erősnek kellet és kell is maradnia, kitartónak. Idővel kiderül, hogy mennyire gyógyult meg, rengeteg dologtól függ, hogy visszatérhet e még álmai további megvalósításához, vagy szembe kell néznie a ténnyel, hogy új álmokra lesz szüksége. Fiatal, megfontolt, de ugyan akkor meglepően impulzív kis hölgy vált belőle. 

Korábban elcsattant közöttük egy csók, amitől a lány túl sokat remélt, a fiú pedig próbálta semmiséggé nyilvánítani, holott megrengette mindkettejük életét. Az érzelmek igenis léteznek egymás iránt, de mindezt igencsak megnehezíti Jase Cam iránti tisztelete, aminek következtében próbálja távol tartani magát a lánytól. Ám mindez egyre nehezebb számára, hiszen Tess ugyan arra a fősulira jár, amire ő, és elkerülhetetlen, hogy egyre több időt töltsenek együtt. Főleg, mert nem tudnak ellenállni a vonzódásnak. :)









Kiadó: Könyvmolyképző
Eredeti cím: Be with me
Fordította: Császár László
Sorozat: Várok rád 2. része
Megjelenés: 2016.05.26.



A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából jelenik meg a Be with Me - Légy mellettem, ami a hazánkban is közkedvelt írónő, Jennifer L. Armentrout már ismer Várok rád sorozatának második kötete. 
Mostani turné alkalmával hat blogger teszi közzé bejegyzését és emellett számos mást ismerhettek meg a könyvvel kapcsolatban.


05.26 Kristina blogja
05.28 CBooks
05.30 Media Addict



Sokan szeretjük Jennifer L. Armentrout könyveit, de vajon mennyire ismerjük karaktereit? - A mostani játékban rövid karakterleírásokat olvashattok, természetesen a leírás mellett egy jellegzetesség is segíti a beazonosítást. A karakter nevén kívül a sorozat címére leszünk kíváncsiak.

A helyesen válaszolók között 3 db nyereménykönyvet sorsolunk ki.

Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz. A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.


"Gyönyörű kék szemeimmel mindenkit leveszek a lábáról és önbizalmammal sincsen gond. Kedvencem a teknősöm, Raffaello, aki hűséges barátom. "

a Rafflecopter giveaway

0 comments: