Jamie McGuire: Gyönyörű búcsúzás

, by Kristina

Fülszöveg:
Tizenegy évvel az után, hogy Abbyvel Vegasba szöktek, Travis Maddox különleges ügynök végrehajtja a maga önkéntes ítéletét Benny Carlisin, a maffiacsalád fején. Vegas legrégebbi és legkegyetlenebb szervezett bűnözői családja most bosszúra készül. A célpont a Maddox család minden tagja. A család tudtára jut a titok, amit Thomas és Travis egy évtizeden át őriztek, és a Maddoxok most először hasonlanak meg egymással. Bár valamennyien ismerik már a veszteség ízét, a család kibővült és a korábbinál nagyobb a kockázat. Miközben testvér testvér ellen, feleség feleség ellen foglal állást, mindannyian választás elé kerülnek: hagyják, hogy a félelem elszakítsa vagy megerősödve kerülnek ki ebből.







A Maddox fiúkból SOSEM elég. Ez a könyv ráadásul mindegyikkel foglalkozik és ezért is egy igazi különlegesség. Feleségek, gyerekek, boldogság és olykor nehézségek tarkították az életüket az elmúlt évtizedben. És ki hitte volna, hogy ilyen sokáig tudják egymás között titkolni, hogy mi is a foglalkozásuk igazából?
De arra még én sem számítottam, hogy ilyen körülmények között fog robbani az igazság bombája. Hirtelen egymás ellen fordulnak, ráadásul veszélybe kerül mindenki élete, ami tovább fokozza a feszülséget. Elég izgalmasra sikerült, persze kiszámíthatóra, de akkor is izgalmasra. 

Minden Maddox fiú sorra kerül pár fejezet erejére, és nem gondoltam volna, de annyira jól esett arról olvasni, hogy így ennyi év távlatából, hogy vannak, hogyan alakult a kapcsolatuk a kiválasztott nővel. Voltak írtó romantikus pillanatok, de voltak igazán döbbenetes alakulások is. 

Ez az első, hogy tényleg nosztalgiát éreztem olvasás közben, hiszen még egy írótól se olvashattam ilyet, hogy egy kedvenc sorozatom szereplői ennyi évvel a történetük után újra megmutassák magukat. Ami tetszett, hogy reálisan mutatta be őket, voltak problémáik is, amelyekkel nem bírkóztak meg mindig. Kicsit nehéz, hogy ne spoilerezzek, de nevek nélkül azért említek egy-két dolgot, hogy lássátok ti is, nem csupa rózsaszín felhőtlen habos babos minden a szereplők életében. Volt akiknek még mindig nem sikerül összehozni a babát, és volt akinél a mosolyszünet annyira komolyra sikerült, hogy elhagyták egymást. 

Így, hogy egy könyvben szerepelt minenki, rájöttem, hogy az örök kedvenceim továbbra is megingathatatlanul Abby és Travis. Van valami a párosukban, ami elhiteti, hogy a szerelem örök. Az összetartozás és a szevedély közöttük annyira valóságosnak hat. És ami igazi meglepetés volt, hogy Thomas és Liis párosa is sokkal jobban érdekelt, mint a többiek. Valamiért nagyobb hatással voltak rám, majdnem annyira mint Travis és Abby.

Rengeteg érzelmet kiváltott belőlem a könyv, volt hogy vadul mosolyogtam, voltak olyan részek, amikor egyszerűen nem bírtam letenni, de akadt olyan is, hogy csak pislogni tudtam, és újra olvastam az oldalt, hogy felfogjam tényleg azt olvastam e, amit írt. 

Döbbenetes. 
Tényleg búcsúzással végződik. 
Szenvedélyes. 
A megszokott módon, ezúttal is nagyon perzselőre sikeredett egy-egy jelenet.
Nagyon cuki.
Ha Maddox fiúkért rajongunk, akkor képzeljétek el, milyenek lehetnek a gyerekeik? :)
Akciódús.
Golyózápor, leszámolás, tűz, minden ami a Maddox fiúk foglalkozásával együtt jár.
Romantikus.
Mindegyik pár bemutatja, hogy annak idején miért is kerültek egybe.

Ami biztos, hogy bennem rengeteg megválaszolatlan kérdés maradt, ezért igazán remélem, hogy lesz folytatás, mert arra bizony nagy szükség lesz. De ha nem is lesz, ez a könyv úgy ahogy lezár egy korszakot a szereplők életéből. Csak ajánlani tudom, amint lesz egy kis időm, újra fogom olvasni. 

Megjelenés: 2017. november 
ISBN: 9789632618517 
312 oldal
Fordította: Szűr-Szabó Katalin



A Maddox testvérek sorozat ötödik része jelenik meg hamarosan a Maxim Kiadó gondozásában. A Gyönyörű búcsúzás felkavaró, egyben megnyugtató befejezése a sorozatnak, amely méltán vált a magyar olvasók kedvencévé. Választ kapunk a kérdéseinkre, kiderülnek a titkok, amiket a testvérek még a családtagjaik előtt is rejtegettek. Kövesd a blogturné állomásait, ha minden kérdésre helyes választ adsz, tiéd lehet a három nyereménykönyv egyike, a kiadó felajánlásában.



11.16 Kristina blogja
11.18 Dreamworld
11.22 CBooks


Azoknak kedvez a játék, akik ismerik a korábbi részeket és a szereplőket.
Minden állomáson egy-egy Maddox barátnő/feleség nevének betűit találod összemixelve. A feladat: helyes sorrendbe állítani a betűket és a rafflecopter doboz megfelelő sorába beírni a páros nevét. Tehát a női név mellett a Maddox fiúkra is kíváncsiak vagyunk.
Figyelem! A nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére válaszolni az értesítő levélre. Ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz!


YLAFN


a Rafflecopter giveaway

0 comments: