Laurelin Paige: Utolsó csók

, by Kristina

Fülszöveg:

SZENVEDÉLYES JÁTÉK, SÖTÉT VÁGYAK, VESZEDELMES TITKOK
Emily Wayborn már döntött. Igaz, hogy nem bízik a szívdöglesztő és veszedelmes Reeve Sallisben, ám ő az egyetlen férfi, aki meg tudja adni neki, amire szüksége van. Reeve mellett Emily végre önmaga lehet. A dúsgazdag szállodatulajdonos azonban a titoktartás mestere, Emily pedig hiába keresi a válaszokat, valaki mindig egy lépéssel előtte jár…
Emily lassan kifut az időből, már nem hisz sem barátságban, sem szerelemben. Meg kell hoznia egy képtelen döntést, melynek következtében vagy sértetlen marad a szíve… vagy menthetetlenül összetörik.
Laurelin Paige új sorozata még forróbb, érzékibb és veszedelmesebb, mint a világszerte sikerlistás Fixed-regények.



Az Első érítés a duológia első része, ahogyan az a rész levett a lábamról, ugyan úgy hatott rám a folytatás is, hiszen minden onnan folytatódott, ahol az első könyv véget ért. Még szép, mert az akkora függővéggel ért véget, hogy igazán veszélyes és agresszív gondolatok kavarogtam bennem, amiért várnom kell a folytatásra. 
Nehezemre esik, hogy ne írjak sok részletet arról, hogy mi történik a folytatásban, de el szeretném kerülni, hogy spoilerezzek azoknak, akik még az első könyvet sem olvasták. Minden amiről írtam az Első érintésről, az szinte ugyan úgy vonatkozik erre a részre is. A sötétebb alaphangulat, az egyedi szereplők olyan egyveleget alkotnak, ami garantálja, hogy az erotikus műfaj: megszokott, de mégis újszerű történettel gazdagodjon.

Emily és Reeve története egy igazi érzelmi forgószél, amely magával rántja az olvasót teljes mértékben. Vagy tetszik vagy nem, nincs arany középút szerintem. Laueriln Paige mindig meg tud lepni olyan karakterekkel, akik a titkok mesterei és még így is képesek elámítani. Messze nem tökéletesek a szereplők, és mégis lehet velük azonosulni. De csak akkor fog igazán tetszeni, ha egy kicsit elrugaszkodunk a valóságtól és nem forgatjuk a szemünk minden olyan dologra, amit a valóságban nem tudnánk elfogadni.

Most nagyon nehéz úgy írnom értékelést, hogy ne meséljek a történetről, mert van egy-két szereplő, akiről szívesen írnék egy két olyan gondolatot, ami nem tűri a nyomdafestéket. De azzal meg túl sok részletet árulnék el, így ha nem haragszik meg senki, akkor a főszereplők nevein kivül más szereplőt nem neveznék a nevén. 
Értelmes mondatok helyett inkább csak szavak jutnak eszembe, ezért kivételesen most azzal próbálkoznék, hogy ezeket írom le, és csak utána próbálom értelmes mondatokkal kifejteni, hogy miért is érdemes megismerni ezt a történetet. 
Mi az amivel találkozhat az olvasó ebben a könyvben?
Szerelem, szenvedély, barátság, árulás, bizalom és bizalmatlanság, sóvárgás, csalás és ámítás, hazugságok, titkok, fájdalom, igazság. Ha jól gondolom ezek közül kevés az, ami arra csábítana bárkit is, hogy el akarja olvasni a könyvet, én legalább is nem ugranék érte ezeket látva. Engem taszítani szokott a túl sok felesleged bonyodalmat igérő romantikus történet.
És mégis az írónő úgy játszotta a lapokat, hogy szórakoztató történetet alkotott, amely egy kissé kitűnik a tucatkönyvektől pont ezért.

Tetszett a történet, de néha úgy igazán szerettem volna egy szereplőt a hajánál fogva a falhoz csapkodni. Persze megértettem, hogy az a bizonyos szereplő kell a cselekményhez, hogy izgalmasabb legyen, de utálom, amikor a sok bonyodalom lassítja a főszereplők boldog befejezését. 
Irritált a sok titkolózás, a sok félreértés, mert sokkal jobban szeretem, amikor valaki nyílt lapokkal játszik. És most ismétlem magam, de igen, kellett mindez a történethez, hogy szórakoztató legyen minden pillanata. Mert szinte az utolsó pillanatig volt miért izgulnom.


Oldalszám: 442
Fordító: Horváth M. Zsanett
ISBN: 9789633109243
Sorozat: First and Last 2.



Viszonylag ritka, hogy egy szerző duológiával jelentkezzen, de Laurelin Paige az első és az utolsó ellentétpár kihasználásával megtette ezt! Az elsőt már megtapasztalhattuk az Első érintés blogturnéjában, most pedig az utolsóig repül a Blogturné Klub csapata: négy állomásos turnén keressük a választ, milyen út vezet az elsőtől az utolsóig!
Tarts velünk, és ha ügyes vagy, a könyvet is megnyerheted!



01.20 - CBooks
01.23 - Kristina blogja
01.24 - Deszy könyvajánlója
01.26 - Insane Life



Ha már utolsó csók a téma, a csók témakörében merülünk el most a játékban is - és ötvözzük az irodalmat más művészeti alkotásokkal.
Minden állomáson egy-egy olyan művészeti alkotást találtok, aminek a témája a csók. Nincs más dolgotok, mint beírni a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba az alkotások ALKOTÓIT.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi postacímre postáz, a nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon a kiküldött értesítőre, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: