Gena Showalter: Éjsötét titkok

, by Kristina

Fülszöveg:
A FÉNY MINDIG LEGYŐZI A SÖTÉTSÉGET!
Amun, a Titkok démonának őrzője képes hozzáférni a legsötétebb gondolatokhoz, legfélelmetesebb titkokhoz, elegendő csak a közelében lenni. Amikor azonban a halhatatlan harcost láncra verik, a halál lehet az egyetlen reménye a szabadulásra, egészen addig, amíg nem találkozik Haidee-vel, akinek szépsége és sebzettsége ellenállhatatlanul vonzza egy kockázatos próba felé.
Haidee egy démonvadász, aki örök háborúban áll az Alvilág Uraival. Épp az Amun fajták kiiktatása a feladata. De hogyan tudná megölni azt, akinek egy érintése is perzselő hatással van rá? És hogyan tudná megmenteni? Ahhoz egészen oda kellene adnia magát mindenestül, a testét és a lelkét... önmagát pedig odavetnie éppen azok elé, akik a megölésére esküdtek fel.
Gena Showalter a paranormális-romantikus irodalom csillaga. Világszerte népszerű sorozataiban démoni vágyakkal és emberfeletti hatalommal rendelkező férfiak, és az őket csábító nők szerelmét írja meg, szenzációs sikerrel. 


Nem tudom kinek kell megköszönni, hogy egymás után olvashattam Gideon, majd Amun könyvét, de nagyon hálás vagyok érte. Napokig élvezhettem egy régi kedvenc sorozatom új részeit. Nincs is annál jobb érzés, amikor a folytatás azonnal mellettünk van. Ez a könyvmolyok paradicsoma :D 

Ahogy tegnap írtam, Gideon története nagy hatással volt rám, és bizony Amun sincs sokkal lemaradva tőle. Bevallom Amunra a sorozat korábbi részeiben nem igazán figyeltem, csak az előző könyvben, az Éjsötét lelkekben vonta magára a figyelmem, amikor bebizonyította, hogy mi mindenre képes a barátaiért. 

Amun a titkok démonának örzője, és annak köszönhetően némaságba burkolózva él évszázadok óta. A modern világnak és a jelelésnek köszönhetően gond nélkül kommunikál a barátaival. De nem szabad megszólalnia, mert akkor a démona azonnal átveszi a hangszálain az irányítást és mindenki titkát világgá kürtölné. Mert hallja mindenki gondolatát, a démona ismeri mindenki titkát, ráadásul a gonoszt képes magába is szívni. Az előző részben tett látogatása az alvilágban szörnyű hatással volt rá, a teste megfertőződött sok-sok kegyetlen démonnal, és elvesztette az irányítást. Az a veszély leselkedik rá, hogy az angyalok megölik, ha a lordok nem találnak számára gyógymódot, vagy valamilyen megoldást. Ám amikor a szobájába toppan Haidee, Amunban a démonok elhalgatnak és gyógyulni kezd a férfi. csakhogy Haidee Vadász, maga az igazi ellenség. És innen csak tovább bonyolódnak a dolgok.

Miután az előző részben Strider elkapta Haideet, a budai várba vitte és bezárta egy szobába. Az éjsötét titkok azzal kezdődik, hogy a lány hallja, amint barátja Micah szólítja őt, és azt hiszi a férfit is elkapták a lordok. Amikor átjut annak szobájába, elszörnyed attól, amit a férfival tettek, mert szinte az egész testét nyílt sebek borítják. Haidee későn jön rá, hogy a férfi mégsem az akinek hitte, ám addigra már valamilyen érzelem elkezd kialakulni iránta. Amun is mire rájön, hogy kicsoda is a nő, addigra már nem tud és nem is akar neki ellenállni.

Külön tetszett, hogy igazából soha nem is voltak ők ketten ellenségek, talán csak pár oldalon keresztül. Ami sokkal érdekesebb, hogy Amun nem tud olvasni a nő gondolataiban, ám a nő hallja az ő gondolatait, és ez még soha nem történt meg vele. Haidee aki évszázadok óta a Vadászokat segíti, soha nem gondolta, hogy pont egy lord lesz az, aki bebizonyítja, hogy nem gonoszok és kegyetlenek mind, mint ahogy azt ő eddig hitte. A két karakter változáson meg keresztül, hiszen mindketten más módon kezdik látni a dolgokat. Ráadásul egymásra vannak utalva, és ha akarják, ha nem, kénytelen tűrni egymást.

Amun és Haidee egy veszélyes kalandra indul, hogy felszabadítsák a férfit a démonok alól, és az alvilágba kell újra lejutniuk. Veszélyes és izgalmas kalandok várnak rájuk. Azt kell mondanom, hogy talán még izgalmasabbra is sikerült az előző résznél. 
Már csak az lenne a hab a tortán, ha Strider és Kaia története is megjelenne magyarul a közeljövőben, mert nagyon szépen felvezette az írónő az ő történetüket is. 


488 oldal
ISBN: 9789634330042 
Fordította: Sóvágó Katalin
Sorozat: Alvilág urai 7. rész


Gena Showalter rajongói duplán örülhetnek, hiszen idén az Alvilág urainak két újabb kötete jelent meg! 

Számos olvasó szívébe lopta be magát Gideon, a hazugság őrzője és az Éjsötét lelkekben végre őt és az előző rész végén foglyul ejtett Scarletet ismerhetjük meg jobban. A titkok démonát őrző Amun pedig az Éjsötét titkokban kerül közelebb hozzánk és az ellenséghez...


02.23 CBooks
02.25 Kristina blogja
02.26 Insane Life


A mostani játékban ahogyan látjátok párhuzamosan fut a két könyv turnéja. Gideon démona, Hazugság a turné erejéig minket is megszállt. Ez azt jelenti, hogy minden állomáson találtok egy-egy állítást a sorozattal kapcsolatban, amiről el kell döntenetek, hogy igaz vagy hamis. A helyes választ a Rafflecopter megfelelő részébe kell beírnotok.
A kiadó felajánlásával mindegyik könyvből egy példányt sorsolunk ki a helyesen válaszolók között.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.


A sorozatban külföldön eddig 13 teljes regény jelent meg.

a Rafflecopter giveaway

0 comments: