Kristen Callihan: Idol

, by Kristina

Fülszöveg:
„A ​zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat.”
LIBBY
Amikor rátaláltam Killianre, valami elveszett hercegre emlékeztetett, és épp részegen hevert az udvaromon. Az arca, akár egy istené, és pont olyan arrogánsan is viselkedett. Nem volt hajlandó elmenni. Szexi, elbűvölő és egy icipicit mocskos a fantáziája – szép lassan ledönti a falaimat, és én egyre többre vágyom.
Az enyém lehetne, ha lenne hozzá bátorságom. A probléma az, hogy az egész világ őt akarja. Hogyan tartsak meg egy bálványként imádott rocksztárt, amikor mindenki azon mesterkedik, hogy elvegye tőlem?
KILLIAN
A világ egyik legnagyobb rockbandájának énekeseként áloméletet éltem. De egyetlen végzetes döntés elég volt hozzá, hogy mindez a darabjaira hulljon.
Most minden romokban hever.
Aztán megismertem Libertyt. Morcos, magának való lány – de egész aranyos. Á, kamu. Az igazság az, hogy ha csak hozzáérek, eszméletlenül dögössé válik, és sokkal jobban vágyom rá, mint bármelyik, a nevemet sikító rajongómra valaha is.
A világ hangosan követeli, hogy álljak vissza a színpadra, de nem vagyok hajlandó elhagyni őt. Ki kell találnom, hogyan csalogassam ki a csigaházából, hogy velem maradjon.
Mert mióta megismertem Libbyt, minden megváltozott. Minden,


VÁRTAM! Annyira, de annyira vártam, hogy végre magyarul is megjelenjen ez a könyv, hogy ti is élvezhessétek Kristen Callihan lehengerlő stílusát. Angolul már háromszor elolvastam, és végre magyarul is lehetőségem volt újraélni Killian és Libby történetét. 

A könyv nagyon szép helyen áll a rocksztáros romantikus könyvek ranglistáján. Az élmezőnyben osztozik Kylie Scott Stage Dive és Heidi McLaughlin Örökké  csajom sorozatával.

Killian és Libby nem mindenappi első találkozással szórakoztattak, majd ellenségekből barátokká váltak, és kibontakoztak az érzelmek és a szenvedély. Mindketten egyedi jellemű karakterek, akik tökéletesen passzolnak egymáshoz. Küzdenek a saját démonaikkal, miközben próbálnak célt találni az életben, és az ahhoz vezető úton egymásból merítenek erőt. 

A történetük számomra nem csak egy kis erotikus-romantikus mese. A karakterek sokat fejlődnek, rögös út vezet a boldog befejezéshez, de minden kisebb-nagyobb bonyodalom hozzá tesz jellemük fejlődéséhez. Nagyon könnyen belevesztem a történetbe, rengeteg érzelmet éltem át velük együtt.

Libby magányosan éli mindennapjait, és úgy szereti unalmas életét ahogy van. Egyik nap azonban fenekestől felfordul az élete, amikor Killian holtrészegen beájul a kertjében miután motorjával rossz udvarba ront be, így a nő hideg vizet locsol rá, hogy felébressze. Innentől kezdve nem lehetett levakarni a vigyort az arcomról. Sőt, amikor kiderült, hogy szomszédok is... 

Lassan derülnek ki a karakterekről a fontosabb részletek, de az elején nem is az a lényeg, hogy kik ők pontosan, hanem hogy milyen gyorsan válnak fontossá a közös pillanatok. Csakhogy pá r hét után a buborék amiben élnek kipukkan, amikor bekopogtat a valóság és Killiannek hamar vissza kell térnie a való életbe.

A könyv nemcsak arról szól, hogy két ember egymásra talál. Bekukkantunk egy rockbanda mindennapjaiba, és a színpad mögötti csillogásról kiderül, hogy sokszor csalóka, nem minden az aminek látszik. Egy tragédia, egy gyenge pillanat képes mindent megváltoztatni. Az ilyen könyvek olvasásakor sokszor elgondolkozom, hogy mennyire durva élete lehet a sztároknak, kevés esély van a magánéletre, mert sok rajongó nem képes elfogadni, hogy ezeknek az embereknek is szüksége van arra, hogy embernek nézzék és ne bálványnak. A manipuláció a mindennapjaik része.

A sztárok is esendőek, hibáznak, élni akarnak, szabadok akarnak lenni, de mindezt nem tehetik meg, mert egykor meghoztak egy olyan döntést, ami megváltoztatta az életüket. Killian részét képezi a hírnév, megszokta, de Libby retteg minden változástól. Nagyon hosszú út áll előttük, és én élveztem minden egyes rögös kis útszakaszt.

Nem mindennapi szerelmi történet, néha fent és néha lent vannak az érzelmek, de egy pillanatig nem unatkozik az olvasó! 

A sorozat következő részét is nagyon szerettem, de az abszolút kedvencem ez a könyv maradt. Már csak abban kell reménykedni, hogy még idén jön a harmadik rész, amire nagyon nagyon nagyon régóta vár  minden rajongó.


Kategória: Rubin pöttyös
Sorozat: VIP 1 rész
Eredeti cím: Idol
Oldalszám: 400
Fordító: Szabó Krisztina



“A zene a barátoddá válik, ha nincs egy sem, a szeretőddé, ha éppen arra vágysz. A haragoddá, a bánatoddá, az örömöddé, a fájdalmaddá. A hangoddá, ha nem találod a szavakat. Csodálatos dolog részesévé válni mindennek, szerepet játszani valaki más életének zenei aláfestésében.”

Ismét dübörög a rock! A Blogturné Klub hét bloggerével tartva megismerkedhetsz a Könyvmolyképző Kiadó VIP sorozatának első részével, egy csodálatos szerelmi történettel, mely a rockzenészek világában játszódik. Ha pedig velünk játszol, tiéd lehet Kristen Callihan Idol című könyvének egyik példánya.


04.03 - Kristina blogja
04.05 - CBooks
04.07 - Dreamworld



Mivel Libby borítótervezéssel keresi meg a napi betevőre valót, játékunk is a könyvborítókhoz kapcsolódik. A turné minden állomásán egy-egy, a Könyvmolyképző Kiadó által már megjelentetett könyv borítójának részletét láthatjátok, a feladat pedig az, hogy a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a szerző nevét és a könyv címét.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: