Szavazz Peetára!!!!!

, by Kristina




Innen ismerheted: Suzanne Collins: Éhezők viadala trilógia
Először feltűnt: Az éhezők viadala
Sátusza:100% ember


A kék szemű, szőkésbarna hajú Peeta Mellark Suzanne Collins világhírű trilógiájának, Az Éhezők viadalának egyik főszereplője, aki humorával, kitartásával, elszántságával, és ravaszságával világszerte több millió lány szívét hódította már meg. 


Miért legyen ő 2012 álompasija? 
Először is, mert egy valódi romantikus hős. Nem a mostanában divatos vámpír/angyal/démon/vérfarkas szemet gyönyörködtető szépfiúja, hanem egy teljesen halandó hétköznapi srác, akivel bármikor találkozhatnánk akár az utcán is, lehetne a szomszédunk (na akkor engem a nap 24 órájában az ablakban leselkedve lehetne csak megtalálni), az osztálytársunk, az egyik barátunk, ... és így sokkal közelebb érezhetjük őt magunkhoz, mert ez a lényeg, nem elérhetetlen, mint a többi természet feletti lény! Abszolút nem tökéletes, de pont ez teszi őt emberivé, szerethetővé.


Peeta tehetsége:
Ő pék, és valljuk be ez nagyon vonzó egy fiúban, és bár tudjuk jól, hogy a mai lányok nagy többsége élete végéig lelkesen fogyókúrázik, és sikoltozva menekül minden szénhidráttól, de azért legyünk őszinték... melyikünket ne lehetne levenni a lábáról egy olyan finom süteménnyel, amit a szeretett fiú készített?
Mindemellett ezek a kezek csodálatos művészi munkákat is képesek létrehozni,...egy tortát feldíszíteni, egy képet megfesteni, vagy akár egy álcázást elkészíteni, és ez Peetának mind a kisujjában van. Sőt van még egy előnye mindennek, a több kilós liszteszsákok emelgetése, még azzal is jár, szép izmokat csodálhatunk meg rajta! :)


Peeta tulajdonágai:


Első látásra kicsit visszahúzódónak, esetlennek tűnik, de itt van a kutya elásva, hogy ez mekkora tehetségre vall, mert ezzel az Arénába bekerülő többi játékost és a nézőket, sőt még Katnisst is profin átveri. A suta külső mögött viszont egy nagyon okos számító srác rejlik, aki képes manipulálni a Hivatásos játékosokat, vagy akár a Játékmestereket is a maga javára.

"Azért, mert Peeta segíteni akar. Mint amikor kenyeret adott nekem. Ettől teljesen leblokkolok. Egy jószívű Peeta Mellark sokkal nagyobb veszélyt jelent rám nézve, mint egy rosszindulatú. A kedves emberek valahogy mindig belopják magukat a szívembe." /Katniss Everdeen/ 
Azért külön pirospont jár neki, hogy a fiúkkal egyáltalán nem törődő, a szerelmet huszadrangú dolognak tartó Katniss figyelmét is képes úgy magára vonni és megszerettetni magát vele, hogy a lány közben észre sem veszi, hogy milyen profi módon behálózták. Tudja mikor kell hallgatni, tudja mikor kell cselekednie, és mindvégig arra koncentrál, hogy a szeretett lány boldog legyen, sőt, a legnagyobb ajándékot szeretné a lánynak adni, arra is képes, hogy a saját életét kockáztassa, és mit gondotok, akkor az ő szerelme a lány iránt mégis mennyire erős?
Ezt mondta Katniss: "Ez az első csók, amely megdobogtatja a szívemet. Forró és különös. Ez az első csók, ami után várom a következőt."


Peeta főleg a viselkedésével és a szavaival képes egy több ezres tömeget levenni a lábáról. Ne egy félistennek képzeljük el őt, ahogy a legtöbb főszereplő srácot leírják, van abból épp elég csak győzzük csorgatni a nyálunkat utánuk. Peeta a szőkésbarna, egy kicsit mindig az arcába lógó hajával, a feltűnő kék szemeivel, középmagas, kicsit zömök termetével lehet, hogy nem tud versenyezni a földöntúli szépségű többi indulóval, de ha hozzátesszük a személyiségét, akkor simán megfelelő ellenfele bármelyik másik versenyzőnek. 
‎"Én annak örülnék a legjobban, ha a hátralévő napjaim minden percét veled tölthetném".
/Peeta Mellark/
Persze, manapság nagyon divatos, egy természetfeletti lényért rajongani, főleg, ha ráadásul a srác "rosszfiú" is. De most komolyan...egy ilyen fiúért lehet rajongani, lehet imádni, ...de biztos vagyok benne, hogy a valós életben egy Peeta mellett boldogabbak lehetnénk és a lányok többsége rá vágyik, mutassuk meg, hogy ő egy igazi álompasi! :)
 Egy olyan fiúra, aki jókedvre derít, ha szomorú vagy, aki őszintén szeret és akinek nincs szüksége szárnyakra, vámpírfogakra, vagy mágiára, hogy magára vonja a figyelmünket és meg is tartsa azt.
"- Szeretsz engem. Igaz vagy nem igaz? 
– Igaz."
Szavazzatok Peetára, mutassuk meg, hogy nem csak egy természetfeletti lehet álompasi!!!
Írták @Greylupus és @Kristine :) 
Gretty szerint nem más, mint  Finnick, aki még szavazatot vár. :)
De Javíthatatlan sem javul, mert Rhage, ki mellett kampányol! :)
Szabályok: Ebben a fordulóban 4 párbaj van, tehát 4 karakter jut tovább. Nem kötelező mindegyikre szavazni, DE csak azok esélyesek a nyereményekre, akik minden párbajra szavaznak,tehát a 4 párbajból 4-ra szavaztál, és részt vettél az előző fordulókban! Egy párosra csak egy szavazatot adhatsz le, egy fordulóban, pl. nem érvényes itt Peetára, egy másik blogon pedig Barronsra! :)










A többi párbajt elérheted itt:
Damon vs. Jace
Bones vs. Finnick
Cortez vs. Edward

4 comments:

Én azért szeretem a vámpírokat, démonokat, viszont Peeta megérdemli a szavazatot :P

Kristina said...

Én is szeretem a vámpírokat, meg démonokat, DE PEETA MEGÉRDEMLI A SZAVAZATOKAT! :)))

Annie said...

Nagyszerű Peeta kampány, csak gratulálni tudok hozzá! :)

Kristina said...

Köszönöm Greylupus nevében is! :) Hiszen jó karakternek csak jó kampány lehet létrehozni! :) nagyon optimista vagyok most már, esélyesek vagyunk szerintem! :)