Keddi Kívánságlistám 23.

, by Kristina

Victoria Kiadó egyelőre csak a Facebook oldalon jelentette be, hogy a könyvek hamarosan érkeznek, amit megtudom a pontos dátumokat frissítem a bejegyzésben, valamint a borítókat is cserélem. A borítókat is egyelőre csak így tudtam feltölteni, de én örülök még így is, hiszen azt jelenti, már nem sokat kell várni. :)

Susan Elizabeth Phillips: A nagy menekülés
Kiadó: Victoria
Eredeti cím: The Great Escape
Műfaj: chic-lit, romantikus
Sorozat: Wynette, Texas 7. rész
Várható megjelenés: 2014. 


A Szeretőm a First Lady című könyvben megismert Lucy Jorik történetét ismerjük meg a regényből. Lucy Jorik szerencsés lány. Kamaszkorában a legsötétebb nyomorból emelte ki egy asszony, aki később az Egyesült Államok első női elnöke lett, így azóta Lucy a tökéletes család tökéletes gyermekeként élte boldog és kiváltságos mindennapjait.

Ám amikor a családja és a hírekre éhes újságírók hada arra vár, hogy kimondja a boldogító igent a tökéletes férfinak, ő hanyatt-homlok kimenekül a texasi templomból és felpattan az első útjába kerülő motorkerékpár hátsó ülésére. Egy világ választja el a segítőkész motorostól, aki némi rábeszélés után egyenesen a Michigan-tóig fuvarozza a lányt. A neve ellenére Panda kemény, mogorva, zárkózott és pokolian szexis férfi, így nem csoda, hogy hamarosan az ágyban kötnek ki, ám lelkileg továbbra sem közelednek egymáshoz. Az egész világ a szökött menyasszonyt keresi, aki álruhában, teljesen más emberként érkezik a sérült, démonokkal küszködő, válaszokat kereső közösségbe, ahol meglepő módon békére, új barátokra lel és végre az igaz szerelem is rátalál.

Miért kell nekem?
A kedvencek kedvence SEP írónő. A könyvet már olvastam, de nem hagyhatom ki magyarul sem. Amint megjelenik írok róla, mert ajánlani szeretném mindenkinek, aki egy könyv segítségével szeretne kikapcsolódni annak ez tökéletes választás.

Celeste Bradley: A szélhámos
Kiadó: Victoria
Eredeti cím: The Impostor
Műfaj: történelmi romantikus
Sorozat: Az Álruhások klubja 2. része
Várható megjelenés:  január

Tartalom:
Clara és Dalton, Monty és Rose... Két pár, egy nagy szerelem. Az Álruhások Klubja újabb könyvében mindenki sokszor visel álruhát. Nem könnyű piperkőcként kiöltözve megjelenni a londoni társaságban, különösen egy, a feltűnést mindig is kerülő úriember, Dalton Montmorency számára. Márpedig az Álruhások vezetőjének legújabb küldetése során éppen Sir Thorogood, a különc karikaturista szerepét kell alakítania, akinek a politikai gúnyrajzai egész Londont felbolygatták. Sir Thorogood valódi kilétét homály fedi. Daltonnak ezt a rejtélyt kell megoldania, mivel a karikatúrák rombolják a Korona tekintélyét. Feladata teljesítése során azonban folyamatosan az útjába kerül egy bosszantó, ugyanakkor furcsa módon vonzó hölgy, Clara Simpson... Amikor Clara megpillantja Sir Thorogoodot egy bálban, azonnal tudja, hogy az illető úr szélhámos – hiszen a hölgy az igazi Sir Thorogood. Titokban készít karikatúrákat e furcsa álnév leple alatt, így próbál némi pénzre szert tenni, hogy elköltözhessen végre sógornőjéék házából és saját lábára állhasson. Eltökélt szándéka, hogy leleplezi a csalót – ehhez viszont neki is alakoskodnia kell. A különös szerepjátszás olyan cselekedetekre készteti, amelyekről korábban még csak nem is álmodott – s amelyek egyenesen az ördögien jóképű ellenfele karjaiba sodorják őt!

Miért kell nekem?
Mert a sorozat első része nagyon tetszett, és igazi meglepetés volt, a másodiktól sem várok kevesebbet. :)

Nicole Jordan: A csábítás művésze 
Kiadó: Victoria
Eredeti cím: Lord of Seduction
Műfaj: történelmi romantikus
Sorozat: Édenkert 2. része
Várható megjelenés: 2014. január

A csillogó londoni társaságból egy napsütötte, mediterrán édenkertbe viszi el olvasóit Nicole Jordan ebben a lélegzetelállítóan érzéki, felejthetetlen regényében.
Egyetlen nő sem tudta megszelídíteni… míg nem találkozott énje másik felével.
Thorne vikomtja, ellenállhatatlan sármjával, Anglia egyik legfelkapottabb agglegénye, s egyúttal a védelmezők titkos társaságának, az Őrzők rendjének tagja, akinek lételeme a veszély. 
Mivel apja mindenáron házasságra akarja kényszeríteni, Thorne megkér egy bájos festőművésznőt, lépjen vele látszatjegyességre.
Diana Sheridan egyszer már „megégette” magát, ezért életéből kizárta a szerelmet. Ám mivel unokatestvérének helyet szeretne biztosítani a londoni társaságban, beleegyezik a Thorne-nal való színjátékba. Botrány tör ki, mely tönkreteheti Diana jóhírét, ezért Thorne ragaszkodik a tényleges házassághoz. Amikor Diana – a férfi égő szenvedélyétől megriadva – visszautasítja őt, a szeretkezés mesterének számító vikomt szédületes csábítókampánnyal igyekszik megnyerni a lányt.
Időközben halálos veszedelembe kerülnek, s Thorne ráébred, hogy a lány még ennél is nagyobb veszélyt jelent a szívének. Hiszen soha nem számított rá, hogy ő is beleeshet a házasság csapdájába, s meg sem fordult a fejében, hogy színlelt érzelmi kötődésük végül valódi, mindent elsöprő szerelemmé válik.

Miért kell nekem?

Nicole Jordan-t már régen olvastam, de mindig is könnyed kikapcsolódást nyújtottak a történetei. Már csak a sorozat első részét kell pótolnom, és irány az olvasás. :)


Jeaniene Frost: A sír innenső oldalán 

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: This Side of Grave
Műfaj: paranormális romantikus
Sorozat: Cat & Bones 5. része
Várható megjelenés: 2013.


A félig vámpír Cat Crawfield és vámpír hitvese, Bones megküzdöttek már az életükért és szerelmükért. De hiába diadalmaskodtak a legutóbbi csatában, mert Cat új – és várakozáson felüli – képességei felboríthatják a régóta fennálló kényes egyensúlyt.
Vámpírok tűnnek el titokzatos módon, és pletykák kelnek szárnyra a fajok között kirobbanni készülő háborúról. Egy fanatikus feszültséget szít a vámpírok és ghoulok között, ám a két erős csoport összecsapása ártatlan halandók életébe kerülhet. Így Cat és Bones kénytelenek egy veszélyes szövetséges – New Orleans vudu királynőjének – segítségét kérni. Az együttműködés ára azonban még nagyobb fenyegetést jelenthet, mint a természetfelettiek háborúja, nem is beszélve az elképesztő utóhatásokról…


Miért kell nekem?
Mert Cat&Bones rajongó vagyok, erre jobb válasz nem is létezik. :D

0 comments: