Blogmustra (1.)

, by Kristina

Még nem találkoztam ilyen rovattal egyik oldalon sem. Olyan, mintha nem mernének a blogosok másokat ajánlani (magukon kívül?). Nem tudom még, hogy milyen rendszerességgel fogok jelentkezni ezzel a rovattal, 2-3 hetente tervezem, de tudjátok, hogy soha nem tartom be. Ezért jelent meg a Keddi Kívánságlista is néha szerdán, most meg csak Kívánságlistám címen teszem közzé. ;)
Remélem, hogy senki sem sértődik meg, mert linkelni mertem. :)




E heti kedvenceim:

Érdekességek:

* Jennifer Lawrence igazi nagy kedvencem lett, és nem csak azért, mert a Éhezők viadalában felülmúlta minden várakozásom, hanem, mert a tehetsége mellett nem szállt el önmagától.
Ancsi az Éhezők viadal rajongói oldalán le is fordított egy hosszabb cikket róla. IDE kattintva olvashatjátok el. (Csak halkan még megsúgom, hogy a legfrissebb cikk szerint Josh Hutcherson végre becsajozott, ezt nem linkelem, könnyen megtaláljátok a friss bejegyzések között ugyan ezen az oldalon. ;))

* Már biztosan hallottátok a hírt, miszerint E. L. James Szürke ötven árnyalata könyvének a filmváltozatát Sam Taylor-Johnson rendezi. A sorozat magyar rajongói oldalán a The Wrap cikkét fordította le Barbi. IDE kattintva olvashatjátok el, és kiderül, hogy miért is ő lett a rendező.




Ajánlom a könyvajánlót:


* Magnolia könyvtárban járt, és YA (ifjúsági) könyvvel tért haza. Ebben az a szenzáció, hogy Ő nem is szereti ezt a műfajt. Bocsánat, pontosítok, mert EDDIG nem szerette. Frederica Bosco: Szerelmem egy angyal című könyve elvarázsolta Őt is. Kicsit spoileres az írás, de engem meggyőzött arról, hogy akarjam olvasni a könyvet. IDE kattintva olvashatjátok el.


* Shayla Black - Lexi Blake: Rabul ejtett szűz c. könyvét nem bírtam végig olvasni, nem volt kedvem szenvedni vele. Niki viszont megtette az olvasók kedvéért. Tökéletesen egyet értek vele. IDE kattintva olvashatjátok el az összefoglalóját. :) Elég ha elolvassátok a véleményét, a könyvet meg inkább hagyjátok ki.


Remélem, hogy a következő alkalomra sokkal több ajánlóval jelentkezem. :)

Vélemény? 
Legyen következő bejegyzés ezen a rovaton belül? :)

2 comments:

Gretty said...

Ez tök jó kis poszt lett! :)

Kristina said...

Köszönöm! :)