Kívánságlistám (15.)

, by Kristina

Jennifer Probst: Érdek házasság
Kiadó: Libri
Eredeti cím: The Marriage Bargain
Sorozat: Marriage to a Billionaire 1. része
Várható megjelenés: 2013. 07. 17.

Fülszöveg:
Édesapja elnyúló kórházi kezelése miatt Alexa kínos anyagi helyzetbe kerül. Lassan nem marad más választása, mint eladni a régi otthonukat. Végső elkeseredésében úgy dönt, szerelmi mágia segítségével szerez vagyonos férjet magának. Arra azonban nem számít, hogy épp legjobb barátnőjének milliárdos bátyja lesz a megmentője... aki egyszer már összetörte a szívét. 
Nicholas nem hisz a szerelemben, de hogy megörökölhesse nagybátyja vállalatát, meg kell nősülnie, mégpedig gyorsan. Ezért merész ajánlattal áll elő: érdekházasság. Szigorú szabályokkal. Mind közül a legfontosabb: érzelmekről szó sem lehet. Színtiszta üzlet, amit a felek pontosan egy évre kötnek. Csakhogy a sors képes fenekestül felforgatni még a leggondosabban kidolgozott tervet is... 



Miért kell nekem?
Az érdek házasságról Judith McNaught egyik könyve jut azonnal eszembe. Azt a történetet nagyon szeretem, meg különben is imádom a történelmi romantikus könyvek miatt ez efféle könyveket. Goodreads-en pedig több mint 45 ezer olvasó 3.80-ra értékelte. Nagyon tetszik az eredeti borító. :)

Kresley Cole: Szeress, ha tudsz
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: If You Deceive
Sorozat: MacCarrick fivérek
Várható megjelenés: 2013.


Fülszöveg:

Égető bosszúvágy… 
Ethan MacCarrick lélegzetelállítóan jóképű fiatalember volt, míg egy befolyásos nemes ember parancsára brutálisan össze nem verték. Az arcát örökre elcsúfították egy olyan bűn miatt, amit el sem követett. Ethan könyörtelenül bosszút állt. Tönkretette és száműzetésbe kényszerítette elcsúfítóját. Az elégtétel azonban nem töltötte el megnyugvással. Tíz évvel később egy talpraesett, titokzatos szépség bűvölte el a férfit. A gyönyörű hölgy nem más, mint egykori ellenségének a lánya. Eljött végre az igazi bosszú pillanata. Ethan pontosan erre vágyott. Házasság ígéretével elcsábítja a fiatal nőt, hogy azután egyszerűen félredobja.

Miért kell nekem?

Mert Kresley Cole nem csak nagyon jó paranormális történeteket talál ki, hanem a történelmi romantika terén is briliánsat alkot. A sorozat a kedvenceim között van, de újraolvasás lesz, mielőtt megjelenik az új rész. :)


J. Lynn (Jennifer L. Armentrout) : Vetkőzik a tanú

Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: Tempting the Best Man
Sorozat: Gamble Brothers 1. része
Várható megjelenés: 2013.


Fülszöveg:

Madison Daniels kölyökkora óta rajong bátyja legjobb barátjáért, Chase Gamble-ért. Mindenki úgy véli, tökéletes párt alkotnának, ám van két komoly probléma: egyrészt Chase megfogadta, soha nem kezd komoly kapcsolatot, másrészt négy évvel korábban, egyetlen éjszakára túllépték a barátság határát, és azóta állandóan civakodnak. 
Madison bátyjának esküvőjén azonban mindkettejüknek részt kell vennie, ezért erre a hétvégére tűzszünetet hirdetnek az ifjú pár kedvéért. Ám a nyugalomnak vége, amikor kiderül, hogy szervezési hibák miatt két éjszakát kénytelenek összezárva tölteni egy nászutas-lakosztályban. Ráadásul sorra történnek a „balesetek”, amelyekkel a kedves család próbálja bebizonyítani, hogy a két fiatal közötti szenvedély másra is jó lehet, mint állandó harcra. Hacsak Madison és Chase előbb meg nem fojtja egymást…

Miért kell nekem?
Mert az írónő egy és ugyan az a személy, aki az Obszidián-t is írta. :) Igaz még nem olvastam, de annyi pozitívat hallottam már róla, hogy biztos vagyok benne nekem is tetszeni fog. A tartalom  érdekesnek tűnik, már csak az kell, hogy kiadják... 


Tahereh Mafi: Ne érints

Kiadó: GABO
Eredeti cím: Shatter Me
Sorozat: Shatter Me 1. része
Várható megjelenés: 2013.06.28.

Fülszöveg: 

Tahereh Mafi delejes erejű első regényében egy emberfeletti erővel rendelkező lány egy hatalmi játszma közepén találja magát egy szánalmas világban, mely tele van vérpezsdítő szerelemmel, kábító gonoszsággal és a jövőt meghatározó választásokkal. Senki sem tudja, miért végzetes Juliette érintése, de a Regeneráció kormányának tervei vannak vele. És terveik között szerepel, hogy fegyverként használják a lányt. De Juliette-nek is megvannak a maga tervei. Soha életében nem volt szabad, ám végre felfedezi magában az erőt, hogy visszavágjon. És megtalálja a jövőt az egyetlen fiúval, akiről azt hitte, örökre elvesztette. 
TAHEREH MAFI Connceticut állam egyik kisvárosában született; jelenleg Kaliforniában, Orange megyében él, ahol az időjárás az ő ízléséhez képest szinte túl tökéletes. Amikor nem talál könyvet, cukorkapapírokat, kuponokat, régi recepteket olvasgat. A Ne érints az első regénye.





Miért kell nekem?
Most a fülszöveg beszéljen helyettem. :)

0 comments: