Jennifer Ashley: Lord Cameron bűnei

, by Kristina

Tartalom:
Lord Cameron Mackenzie hálószobájában egy csinos nő, Ainsley Douglas bujkál. Cameron jól emlékszik az asszonyra, hat évvel ezelőtt egy ünnepségen ugyanitt tette boldoggá. Ainsley mézes-mázas bocsánatkérése elvarázsolja a férfit. Cameron már el is csábítaná a lányt, de az megállítja, mert szerinte „az ő jóságos férje nem érdemli meg, hogy megcsalják".
Később Cameron rájön, hogy a szépséges asszony látogatása csupán női cselszövés volt. Ez pedig a volt feleségére vall. Ainsley természetesen tagad. Cameron nem hisz neki, és soha többé nem akarja látni őt. Egy újabb ünnepség alkalmával a nő visszatér. A bocsánatkérés most még édesebb, de a férfi ezúttal megleckézteti Ainsleyt.
Ám Cameron feltesz egy kérdést a nőnek, amitől minden megváltozik. Ainsley már csak abban biztos, hogy bármit feláldozna azért, hogy a Mackenzie család fekete bárányával élhessen…

  Határozottan ez a könyv a legjobb része a Mackenzie sorozatnak. Természetesen landolt a Kedvenc-ek listáján, amikor még csak a történet felénél tartottam.
  Amivel nem vagyok teljesen kibékülve, az a rövid tartalom, amit mindenhol Ti is olvashattok a könyvről. Engem egy kicsit félrevezetett, de szerencsére nem halogattam ez miatt az olvasást pár naptól tovább, mert különben lemaradtam volna egy szórakoztató könyvélményről. (Így vizsgák közben pedig nem árt ha van könyv, ami ellazít.)

"- Azt hiszem, a labdája kirepült a pályáról, Mrs. Douglas - mondta Cameron.
 Ainsley a fogát csikorgatta.
 - Látom, mylord.
 - Ez nem volt igazán sportszerű, ahogy önök, angolok mondják - jegyezte meg a gróf.
 - A játék célja a győzelem - felelte Cameron. - Egyébként pedig nem angolok vagyunk, hanem skótok."

Mi kell ahhoz, hogy egy történet levegyen a lábamról?
Ebben az esetben:
- adva van csapatnyi nyakas skót, természetesen a Mackenzie vérvonalból (minden extrával felszerelve)
- tudják mit akarnak, és meg is szerzik azt
- hozzájuk illő fehérnéppel (kifejezetten a ellenállóbb fajtából)
- rengeteg élvezetes, pörgős párbeszéd (flört, piszkálódás, minden ami kell)
- üdítően sok őszinteség a főszereplők között
- váratlan fordulatok
- érzéki jelenetek (nem számított a hely és időpont)
- régebbi szereplők megjelenése

  Szeretem, mert az írónő nem szokványos történetet mesél el, a karakterei még ha nem is tökéletesek, de megvan bennünk minden, ami ahhoz kell, hogy megkedveljük őket, közel érezzük magunkhoz és szurkoljunk értük. 
  Hart kedvesét is megismerjük a történet második felében, és azonnal úgy is éreztem, hogy legszívesebben folytatnám azonnal az ő könyvükkel. Daniel drága felnőtté érik lassan, és azt hiszem elég sok kalandban lesz még része, amíg benő a feje lágya és meghódítja valaki a szívét. 
   Ainsley és Cameron kettőse talán azért lett a kedvencek között a listán, mert annyira összeillenek, hogy azt már szavakkal sem tudom kifejezni. Egyszerűen élveztem a civódásokat,  az érzelmes jeleneteket, sőt még az érzékieket is. ;)



Kiadó: Kossuth
Kiadás éve: 2013.
Eredeti cím: The Many Sins of Lord Cameron
Sorozat: Mackenzie 3. része

0 comments: