Elle Kennedy: The Score - A pont

, by Kristina

Fülszöveg:
A srác a pályán és a lányoknál is sikert sikerre halmoz...
Allie Hayes nehéz időszakot él át. Diploma előtt áll, de fogalma sincs róla, mihez kezdjen az egyetem után, ráadásul a közelmúltban a régóta tartó kapcsolata is véget ért. Bár a vad, érzelemmentes szex nyilvánvalóan nem megoldás a problémájára, a jóképű hokisztárnak, Dean Di Laurentisnek képtelen ellenállni. Legalábbis egyszer, mert még a bizonytalan jövő sem elegendő ok arra, hogy Allie zűrös viszonyba bonyolódjon az egyéjszakás kalandok koronázatlan királyával.
De ezt a lányt nem lesz olyan egyszerű meghódítani.
Dean mindig megszerzi, amit akar. Csajokat, jó jegyeket, népszerűséget, csajokat… Igazi szívtipró, akinek egy lány sem mond nemet. Kivéve Allie-t. A belevaló csaj egyetlen éjszaka alatt fenekestül felforgatja a srác életét, majd kijelenti, hogy legyenek csak barátok. Na, azt már nem! Ennek csak akkor lehet vége, ha Dean úgy akarja. A srác minden csáberejét beveti, de amikor történik pár hatalmas változás az életében, fokozatosan rájön, hogy nemcsak a gólok számítanak… hanem a szerelem is.


Sportos romantika jöhet minden mennyiségben, ez is olyan, mint a rocksztáros könyvek, garantáltan olyan pasi kerül főszerepbe, akiért egyszerűen kötelező rajongani. Dean sem kivétel, még akkor sem, ha néha legszívesebben a fejét vernéd a falba. De hát, ha valakit szeretünk, azt a hibáival együtt kell elfogadnunk, nemigaz? 

Dean könyvét nagyon vártam, el sem tudtam képzelni, hogyan oldja meg az írónő, hogy egy ekkora nőcsábászt megszelídít és az hihető is lesz. Nos, elárulom, az írónő megint nagyot alkotott. El se hiszem, hogy a sorozatból eddig mindhárom könyve toplistás lett. Könnyen lehet azonosulni a karakterekkel, szórakoztató a cselekmény, vicces, szenvedélyes, romantikus. A bonyodalmak miatt izgalmas és nem frusztrálóvá válik a történet, több ilyen könyvre lenne szükség! 

Allie józan gondolkodású, felismeri, hogy nem szabad visszaesnie és ezúttal a szakításnak véglegesnek kell lennie. Amióta összejött az első pasijával csakis komoly kapcsolatai voltak, úgy dönt ideje egy kicsit magával törődni. Semmi kapcsolat, semmi szerelem, maximus egyéjszakás kalnd, még ha az nem is az ő stílusa. Hogy biztos ne adja be a derekát, úgy dönt, hogy hétvégére Deanék lakásán húzza meg magát, és akkor kevés az esélye, hogy felveszi a telefont, amikor az exe könyörög neki. Csakhogy Dean, a fű és az alkohol keveréke arra elég, hogy az ágyban kössenek ki. Allie másnap döbbenten ébred a pucér Dean Di Laurentis mellett. :D 

Dean az az éjszaka után úgy érzi, hogy megátkozták, egyszerűen csak a lányra tud gondolni, hiába próbálkoznak be nála dögösebbnél dögösebb csajok. Ám, hiába szeretné megismételni, Allie egyszerűen nemet mond neki. Nem is kell ennél több, Dean mindent bevet, hogy a lány meggondolja magát. És kezdetét veszi a kalandjuk, amely rengeteg szórakoztató és vicces pillanattal ajándékozott meg. Ahogy halad a történet kiderül, hogy Dean nagyon is okos és törekvő jellem, elhivatott. A titkos találkák és a bujkálás a többiek előtt még inkább szórakoztatóbbá tette a könyvet. Hiszen nem akarták, hogy a többiek többet lássanak kettejük közé, mint ami volt, csak szórakozás. Az elején... :) 

Már nem is tudom hány könyv miatt aludtam kevesebbet ebben a pár hétben, de azt kell mondanom, hogy minden egyes perc megérte. Bevallom, ezt hajnali 5 és 6 között nem így gondoltam, amikor a pacsirta kislányom felébresztett, mert Ő kialudta magát, én viszont zombi voltam. :D Imádok anyuka lenni, de a könyvmoly énemnek szüksége van az ilyen történetekre, hogy egy kicsit elbújhassam a fiktív világba.


Eredeti cím: The Score
Fordító: Barthó Eszter
Elit start: 2017.11.21
Országos megjelenés: 2017.11.24


A Könyvmolyképző kiadó jóvoltából megjelent a kedvelt Off-Campus sorozat harmadik része, ezúttal Deant és Allie-t ismerhetjük meg jobban. Vajon a nőfaló szépfiú megtalálhatja a megnyugvást és Allie a szerelmet?
Tartsatok velünk a nyolc állomásos blogturnén és közelebb hozzuk a történetet!


12.03 Deszy könyvajánlója
12.04 Kristina blogja
12.05 Dreamworld
12.06 CBooks


Dean és Allie imádnak filmeket nézni és sokszor beszélgetnek filmekről, sorozatokról. Mostani játékunkban egyszerű dolgotok lesz, minden állomáson filmekből találtok egy jellegzetes, ismert képet és ki kell találnotok melyik filmből származik a kép. A film címét a Rafflecopter megfelelő dobozába írjátok be.

Figyelem! A postázás kizárólag magyarországi címre történik. A nyertesnek pedig 72 óra áll rendelkezésére válaszolni a megküldött értesítő levelünkre, ellenkező esetben újat sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: