Sierra Cartwright: Megláncolva

, by Kristina

Fülszöveg:
Amikor Sofia McBride a barátnője esküvői partiján megismerkedik az erős és határozott Cade Donovannel, a férfi figyelmezteti, hogy óvakodjon tőle. Sofia próbálja megfogadni az intelmet, ám azon kapja magát, hogy ellenállhatatlan vonzalmat érez a rejtélyes és kissé félelmetes férfi iránt.
Hiába tudja, hogy a tűzzel játszik, képtelen ellenállni a Donovan fiú vad kívánságainak. Minél inkább belegabalyodik a kapcsolatba, annál inkább sejti, hogy talán soha nem is akar megszabadulni belőle…
Cade Donovan, a titokzatos ranchtulajdonos eddig olyan nőket választott, akik nem várnak tőle túl sokat. De amikor egy vihar egy fedél alá kényszeríti vele Sofiát, egyszeriben fellángolnak a domináns férfi védelmezőösztönei. Cade mindent meg akar kapni, amit Sofia nyújtani tud, de hamarosan rádöbben, hogy a nő szépsége mögött olyan kemény elszántság rejtőzik, amire nem számított. Ketten érzéki utazásra indulnak, aminek a végére Cade talán megszabadulhat múltja gyötrő démonaitól; és ami mindkettőjüket örökre megváltoztatja.
Sierra Cartwright bestseller sorozatában mesterien vezeti olvasóit a hatalmi játszmák világába, ahol a test is üzlet, ha az érdek úgy kívánja. Texas sosem volt még ilyen forró.
VIGYÁZAT; BDSM-SZEXJELENETEKET TARTALMAZ, CSAK FELNŐTTEKNEK.


Nekem az előző könyv is tetszett, de ez sokkal-sokkal, de tényleg sokkal jobb lett.
Cade és Sofia között az első szempillantástól kezdve izzik a levegő, és hiába figyelmezteti a férfi, akkor sem tudnak ellen állni egymásnak. Tetszett a főszereplők közötti őszinteség már kezdetektől és az azonnali kialakuló bizalom is érthető volt, még ha úgy érzem, hogy erre a való életben sokkal több kell, hogy kialakuljon egy ilyen intim kapcsolathoz.

Végig söpör az egész könyvön a szenvedélyes túlfeszültség. A BDSM világa itt tényleg életre kel. Óóó de még hogy! :)  Sok benne a szenvedélyes jelenet, de (szerintem) nagyon szépen bemutatja, hogy milyen is egy őszinte domináns és alávetett kapcsolat. Bemutatja, hogy nem csak a szexről szól az egész, nem csak az élvezetekről, hanem a kitartásról, egymás tiszteletéről és határok feszegetéséről.

Cade a családi birtokot vezeti, amely most fogja megünnepelni a 100 éves évfordulót, és mikögben ő azt hitte elég lesz hozzá pár húsdarab a grillre, kiderült, hogy sokkal nagyobb és népesebb partit kell szervezni az eseménynek, ami túlmegy az ő hatáskörén. Sofiát kéri meg, hogy vállalja el a szervezést, ám a nő megkéri az árát, mert az övé az egyik legmenőbb esemény szervező cég. Cade nagyon magabiztos, de a lelke mélyén mégis vannak repedések, van benne bizonytalanság, amelyet Sofia próbál megfejteni.


Sofia  nagyon tehetséges, sikeres céget hozott létre és ami nem utolsó, hogy imádja a munkáját, az alkalmazottai is szeretik. Nagyon felkeltette az érdeklődését Cade, valami láthatatlan dolog vonzza hozzá. A birtokon olyan dolgokat él át a férfival, amiről soha nem gondolta, hogy élvezné. Cade olyan világba vezette, amelyben teljes összhang van kettejük között. A férfi nagyon sok mindent tanít neki a BDSM világáról, a bizalomról férfi és nő között. Tényleg az alapoktól mutatja meg a lánynak, hogy milyen az ő világa. 

Nagyon sok  olyan gondolat van a könyvben, amely elgondolkodtató és más színben mutatja meg ezt a témát. A BDSM világa itt másként tűnik ki. Nem csak az a része került bemutatásra, ami a szexről szól és ez nekem most kifejezetten tetszett. Ráadásul a cselekmény is érdekesen alakul, habár az ilyen könyvekhez megszokott módon inkább a szenvedély van főszerepben.
Második része a Donovan dinasztiának, de akár olvasható egyedülálló könyvként is. Abszolút 5 pontból 5 jár, csak ajánlani tudom.  

Eredeti cím: Brand
Fordította: Hoppán Eszter
Megjelenés éve: 2017
Sorozat: Donovan dinasztia 2. rész
ISBN: 9789633108543


A romantikus és szenvedélyes történetek rajongóinak újabb gyöngyszemet hozott el az Insomnia Könyvek a magyar könyvesboltok polcaira. Sierra Cartwrigthe Donovan dinasztia sorozatának megérkezett a második része Megláncolva címmel. Újabb Donovan találkozik a végzetével, Cade és Sofia történetének turnéjára hívunk mindenkit.


12.03. Kristina blogja
12.06. Insane Life
12.09. CBooks


A játékban az esküvő szervezőké a főszerep. Olyan könyvekből válogattunk idézeteket, rövid jeleneteket, ahol a főszereplő esküvő szervezéssel foglalkozik. A rafflecopter megfelelő sorába kell beírnotok az író nevét és a könyv címét, amelyből származik az idézet.
Az Insomnia könyvek felajánlásával 3 példányt sorsolunk ki a játék végén.
Figyelem! A megfejtéseket elküldés után nem áll módunkban javítani. A nyertesnek 72 órán belül válaszolnia kell a kiértesítő emailre, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk. A kiadó csak magyarországi címre postáz.


– Sarah – mondta Hugo lassan. – Mit tehetek érted? 
Amikor Sarah tette fel ezt a kérdést, akkor ő élénknek és üzletiesnek hangzott. Amikor Hugo kérdezte, az úgy hangzott, mintha bonyolult szexuális technikákat ajánlana, amelyekben valószínűleg csokoládé is szerepel.


a Rafflecopter giveaway

0 comments: