Carly Phillips: Forró szerelem

, by Kristina

Fülszöveg helyett, magam készítek egy kis kedvcsinálót. :)
Van egy nagybácsi, akit Jank Morgan-nek hívnak, egy sportügynökséget vezet, aki természetesen agglegény, nőcsábász. Ő lesz a három unokahúg gyámja, akik elvesztették a szüleiket, amikor a repülő, amin utaztak lezuhant az Andokban. Annabell-t (akkor 12 éves), Sophie-t (10 éves), és Michelle-t (Micki-8 éves) Yunk és titkárnője Lola nevelik fel.
Mind a három lány, amikor felnő a reklámszakmában dolgozik, egy családi vállalkozásban a Hot Zone-ban, profi sportolókkal foglalkoznak pályájuk csúcsán és azután is. Így került a képbe Brandon Vaughn, aki szülővárosában egy szállodát akar nyitni és segítségre van szüksége. Minden karakter más és más, de az a közös bennük, hogy szeretni lehet őket, és nem tökéletesek (csak kinézetileg(:!).


       Az első mondatoktól kezdve magával ragadott az írónő stílusa, beszippantott a történet világába, a szereplők kedvelhetőek (és most nagyon gyengén fejeztem ki magam, mert valójában imádtam őket).
      Carly Phillips írását Susan Elizabeth Phillips, és Rachel Gibson-hoz hasonlítanám, nem azért mert itt is vannak izmos, szexi sportolók, hanem a szöveg olvastatja magát, filmszerűen peregtek az események, a könnyed, humoros, ugyan akkor érezni lehet, maximálisan át tudtam élni.
      Esküszöm, hogy nincs annál jobb érzés, mint mikor annyira belemerülök a történetbe, hogy hangosan nevetek, kuncogok, összeszorul a torkom, sőt volt, hogy szúrást is éreztem a szívem tájékán. Biztos, hogy a könyv okozta ezeket, mert egészséges 22 éves lány vagyok. :)
      Persze a történet kiszámítható, ami nem is baj, mert ha nem az lenne a vége, amit már az elején szeretnék, akkor nem is kezdtem volna el olvasni. Igazi gyöngyszem, és nagyon boldog vagyok, hogy sikerült elolvasnom, mert a megjelenésekor nem igazán keltette fel az érdeklődésemet, persze a borító volt a hibás. :)
Louis Vuitton
Oscar de la Renta
     Annabelle Jordan (Annie), sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan is lehetne jellemezni, hogy senki se értse félre, mert ő tényleg egy olyan karakter aki belopta magát a szívembe. Attól függetlenül, hogy a könyveben szőke, én csakis barna hajú nőnek tudtam elképzelni. Akaratos, tudja magáról, hogy jól néz ki, sajnos sokszor megégette már magát, és ez is igazán tetszett benne, hogy nem az a tipikus szüzecske, hanem felvállalja, hogy igen is voltak kapcsolatai, egyszerűen ki tudja használni, hogy gyönyörű, és izmos sportolókat tud magába bolondítani, sajnos Brandon-ig csak idiótákat sikerült kifognia, tehát lányok, nem csak a kinézet a lényeg. Vannak olyan tulajdonságai, amiket nem mutat meg mindenkinek, és ez a szülei elvesztésével kapcsolatos, muszáj, hogy gondoskodjon valakiről, hogy irányítson. Ezért vannak állandóan házi kedvencei, és őket is óóó hogy mennyire lehet imádni, sokszor volt, hogy én is megsímogattam volna a buksijukat. Natasa a nyúl, Borisz a kutyus, és  legújabb kedvenc Spike a macska. A képet róla egyébként, úgy találtam, hogy a bejegyzéshez keresgéltem olyan ruhát, amit a könyv elején említettek, hogy volt egy partin, egy Louis Vuitton, a másik ruha pedig amit a végén említ egy Oscar de la Renta.
     Brandon Vaughn, a Harlequine borítón nagyon eltalálták, hogy hogyan is lehet a legjobban elképzelni. Nyamm! :) Hát hölgyeim, Phillips nagyon eltalálta, hogy melyik két karakter illik össze leginkább. Mert Brandonnak sok törődésre van szüksége, és azt mind Annie megadhatja neki. Nem emlékszem, hogy találkoztam volna eddig olyan könyvel, ahol már az első találkozásnál ennyire forró lett volna a levegő a két főszereplő között. Ezt tudják, és tudatják is egymással, nincs az a huzavona, hogy nem tetszel, tetszel, nem tetszel. Persze vannak komplikációk, hát istenem, ha nem lennének, akkor nem is lenne ennyire érdekes a történet.
    Mi az ami még nagyon tetszett?
Micki és Sophie nagyon felkeltette az érdeklődésem, és már nagyon várom a következő rész megjelenését.
    Nem alakul ki szerelem már az első fejezet után, persze a szexuális vonzalom, az megperzselte már az első fejezetek is, de az kellett, nem volt szex minden oldalon, de ahol igen, ott tágra nyílt szemekkel olvastam, és a pulzusszámom az égig emelkedett, sőt talán az arcom is enyhén kipirult.
****Spoiler veszély****
    Yunk és Lola huzavonája viszont addig fajult, hogy szívesen verném a nagybácsi fejét a falba, óóó csak lenne itt, remélem, hogy nagyon hamar meg fog oldódni a problémájuk, mert csak rontana a következő rész hangulatán.
****Spoiler vége****


Értékelésem:

Kiadó: Victoria Kiadó
Kiadás éve: 2012.

13 comments:

Jajjj, ki fogsz nyuvasztani, de ez 5/3 nálam :S Sajnálom :(

Kristina said...

Megsértesz, ha azt hiszed Rólam, hogy ilyen dolog miatt rossz lenne a véleményem. Nem tetszhet mindenkinek az ami nekem. :) Szépen kiírtam, hogy a véleményem szubjektív. :) Sajnos ha most kellene olvasni a könyvet, nekem már 5/4 lenne. Rossz kedvem van. És most még a Romeó, Rómeó is 5/3.5 kapna. :/

Rómeót én is jókedvemben értékeltem :S

Erről az értékelésem már megírtam, csak még átrágom párszor. De a folytatást is újraértékelnéd? Mert arra azért még kíváncsi vagyok! :)

Kristina said...

A Forró Szívekre gondolsz? Mivel nem értesz egyet a bejegyzéseimben? Kérlek írd meg, hogy neked mi nem tetszett? Mert én újraolvasás után reálisan bírom majd értékelni az enyémet, de az nyáron lesz. Szóval? :)

A Szívekre igen :) Azt mondtad anno, hogy az jobb :)

Nekem ami nem tetszett:
- túlzott, kapkodó szemszögváltás
- furcsa, sokat magyarázó gondolatmenet
-rögtön elmagyarázza a gyengéket az írónő. Jobb lett volna szép lassan felszínre hozni, kibontakoztatni :)
ilyesmik.
Nekem Annie-ben ez a "tudom hogy jó nő vagyok, megkapok akárkit" a furcsa. De lehet, hogy annyi csupán a bajom, hogy én sosem leszek ilyen. Szeretek a szereplőkkel közös tulajdonságokat keresni. Annie-vel nehezen tudok. :S
DE lehet, hogy csak rossz hangulatban vagyok :)
Alszom még párat a végleges bejegyzésig! :)

Kristina said...

Nekem bevallom azért tetszett, mert ritkán találkozom ilyen karakterrel, mint Annabelle. Magabiztos, ugyan akkor mégsem. Szeretem ha van gyenge pontja, ugyan akkor nincs. Jobb lesz ha újra olvasásnál készítek még egy posztot. Na meg a Forró szívekkel mit szeretnél? Van róla bejegyzést. Á ma hülye napom van, nem értem. :D

Semmi baj. A lényeg, hogy ha visszagondolsz, akkor is ugyanígy tetszik a forró szívek, vagy már alább hagyott ott is a lelkesedés, mint az első könyv esetében??

Kristina said...

Így könnyebb visszaemlékezni a zavaró dolgokra, de még visszagondolva sem rosszabb. Stabilan áll a helyén, és nagyon szeretném megtudni, hogy milyen lesz magyarul átélni. Egyébként az érdekesebb, más a történet, mint ennél a könyvnél, és mintha izgalmasabb lett volna. Viszont vannak benne olyan dolgok, amiket egyszerűen kitalálsz előre, van amin meglepődsz. Talán neked az a történet nem lesz 5/4 alatt, vagy is nagyon remélem. Hát az biztos, hogy ezen túl csak úgy írok könyvekről, amikor már megnyugszom, és alszok rá, csak sajnos az a típus vagyok, ako nem tud magának parancsolni.... :D Hirtelen lobbanok. Ja, és nagyon bele tudom élni magam, és nem veszem észre a hibákat, csak pár nap után ugranak be a dolgok...

A komment második fele, ez a hirtelen dolog, 100%-ban megvan nálam is! Muszáj rögtön írnom, mert mi van, ha elfelejtek valamit? Mi van ha kihagyok egy olyan részt, amivel talán eggyel több ember akarná elolvasni?!?
Így muszáj megírnom! Azonnal :D
De mostantól alszok rá. 1-et. Ha még akkor is a hatása alatt vagyok (a könyveim 90%-ra igaz lesz úgyis :D) akkor jöhet a nagyon pozitív bejegyzés.
Fiatalok vagyunk, majd megtanuljuk, hogyan is legyünk megfontoltak!
Egyébként, szerintem jobban fog tetszeni a 2. rész! A karakter szimpibb, ráadásul angolul jobban szeretek olvasni! Nincs esélye hogy a fordító átformálja az egészet :)

Kristina said...

Tudod az jár állandóan az eszembe, hogy a másodikban előfordulnak azok a bizonyos klisék, amiket most nem nevezek meg, mert akkor lelövöm a poént. De egyszerűen én elfogadom azokat, és élvezem a történetet. Én mindent úgy kezdek, hogy ez biztosan a kedvencem lesz. :)

Néha pont erre a klisékre van szükségünk. Egy könnyed történetre. :) Általában én is nyitott vagyok, de van, hogy valamiért többre vágyom. DE nálam nagyobb hangulatembert nem hordott még hátán e bolygó :) Szóval az én véleményem mindig változik :D Csak az aktuális kerül rögzítésre :D:D:D

Kristina said...

A Forró Szíveket imádni fogod, mert a klisék tették számomra nagyon élvezhetővé. Azt hiszem, ezt a mondatot muszáj beleírnom a Forró szívekhez. Szóval most javítani fogok, Kedves Javíthatatlan! :)

Javíthatatlan nem javít, de neked sok sikert hozzá :D:D:D