Borítómánia - Egmont LYX (2.)

, by Kristina

   Leges legelőször bocsánat a késés miatt, még szeptemberre terveztem ezt a bejegyzést, de a vizsgára készülés miatt nem tudtam időt szánni rá. A vizsgát ma sikeresen leraktam így sikeresen elkezdhetem az utolsó évem az egyetemen. :)
   Nekem nem 5 percbe telik a borítómániás rovatom összeállítása, legalább 2 óra, plusz még 1, ha le is szeretném fordítani, plusz megjelenésekről keresek hozzá infókat... A legfőbb ok, az hogy nagyon sok olyan német borító van, ami első ránézésre belopja magát a szívembe, és nagyon nehezen tudom eldönteni, hogy melyik ne mutassam meg. A legelső német borítós rovatomban is az Egmont LYX kiadó könyveivel foglalkoztam. Muszáj volt még egy esélyt adnom a kimaradtaknak, mert annyi, de ANNYI sok szép könyvet adnak ki, de nehéz döntések után íme a legújabb összeállításom az Egmont LYX kiadó kínálatából:


1. Roxanne St. Claire: Wade
Bullet Catcher sorozat 5. része
Eredeti cím: Then You Hide
Forrás németül: itt.
Angolul: itt.
Kategória: romantikus thriller
Kivánságlistás? Igen, határozottan. :) 
Most különben is jól esne egy kis kikapcsolódás, a könyv pedig elrepít a Karib-szigetekre. Egy kis nyaralás, egy kis nyomozás, egy szexy testőr... Hmm, ki tart velem?











2. Lyn Viehl: In der Hitze der Nacht
Eredeti cím: Into the Fire
Forrás: itt.
Röviden: Egy luisiana-i tűzeset egyetlen túlélőjét, Isabelt gyanúsítják  meg gyújtogatás vádjával, az ügyet a volt barátja Jean-Delano kapja. 
Szerelem, veszély, nyomozás, erotika. Kell ennél több? 
Ide vele. :)







3. Chloe Neill: Mitternachtsbisse
Chicagoland vámpírjai sorozat 3. része
Forrás:itt.
Eredeti cím: Twice Bitten
Folytatódik Merit és Ethan kalandja a Cadogan-házban. 
Az első részről bővebben molyon olvashatsz. 










4. Leslie Parrish: Was kostet der Tod?
Black CAT sorozat 1. része
Eredeti cím: Fade to Black
Forrás:itt.
Angolul pedig itt találod.
Történet: Dean Taggert az utcai zsaruból lett FBI ügynök, aki elfogadja az áthelyezését a CAT-hez. Erőszakmentessé kell tegye az életét, hogy a volt felesége sűrűbben engedje a fia közelébe. Egy Reaper nevű pszichopata brutális gyilkosságokat követ el interneten keresztül pedig élőben közvetít. Dean és csapata tehetetlen, kénytelenek végig nézni.
Stacey Rhodes boldog az ő nyugodt virginiai kisvárosában Hope Valleyben, ahol átvette a beteg apjától a Sherrif őrség vezetését. Nem történik semmi, egy lány titokzatos eltűnésén kívül. Dean-t a nyomok a városba vezetik...


5. Michelle Raven: Gefährliche Vergangenheit
Hunter sorozat 3. része
Forrás: itt.
Romantikus thriller. 













Nehéz a döntés, hogy melyik borító a legszebb, mondjuk az elsőről a pasi kellene,... :D..., de úgy általában a színkombinációk miatt tetszik mind. Érdemes ellátogatni az oldalukra, mert még nagyon sok jó könyv vár ránk, gyönyörűen becsomagolva. :)

0 comments: