Meredith Wild: Hardwired - Rád kattanva 1.

, by Kristina

Fülszöveg:
Erica Hathaway korán megtanulta, hogy az életben csak magára számíthat. Apa nélkül nőtt fel, később pedig áldozatául esett egy erőszakos férfinak, akinek az emléke még most is kísérti. Friss diplomásként internetes vállalkozásba kezd, de hogy sikerre vigye az ötletét, befektetőt kell találnia. Egy sármos, de arrogáns férfi azonban az útjában áll, és úgy tűnik, nagy árat kér azért, hogy segítsen.
Blake Landon hírhedt számítógépes hacker, aki nem ismer lehetetlent. Fiatal kora ellenére mesésen gazdag, de úgy hírlik, a múltja sötét titkot rejt. Erica határozottsága és romlatlansága szinte megbabonázza, és képes a végsőkig is elmenni azért, hogy megszerezze a lányt.
Erica tovább akar lépni, de a múlt ismét megkísérti.
Blake birtokolni akarja szerelmét, de a lány segítsége nélkül elveszett. 

Meredith Wild a New York Times és az USA Today bestsellerszerzője, díjnyertes regényeit több millió rajongó olvassa világszerte. Meredith az egyetem elvégzése után sikeres vállalkozó lett, szabadidejében pedig megvalósította gyermekkori álmát, amikor megírta élete első regényét. A Rád kattanva (Hacker) a tavalyi év egyik legkeresettebb romantikus sorozata volt. 

Megszállott volt.
Áthágta a szabályokat.
Úgy vonzott, mint a mágnes.




A legtöbb erotikus könyv főszereplő pasija általában 30 feletti pasi, akik megközelíthetetlenek, piszkosul gazdagok, és szörnyen érzékenyek arra, hogy még szabadidőben is háromrészes öltönyben püffeszkedjenek. Általában. :) Mivel a kivétel erősíti a szabályt, itt jön a tökéletes példa Landon személyében. Kicsit kitűnik a tömegből 27 évével, lezser stílusával. Persze ő is nyugodtan mondhatja magát irányításmániásnak, de meg lehet neki bocsátani, hiszen nem minden pillanatban hódol őrült szokásának, sőt kompromisszumokra is képes, amit hősnőnk nagyon sokszor próbál kihasználni, kisebb-nagyobb sikerekkel. 

Erica személye, maga az, hogy kezdő vállalkozó, nekem újnak számít a romantikus hősnők sorában. Sokszor eszembe jutott róla A kezdő című film főszereplője, Jules. A filmet pár hete néztem meg a moziban, és nagy hatással volt rám, mint ahogy ez a könyv is. Mindkettejük netes divatcéget alapít, igaz, hogy a filmben Jules már nagy sikereket ért el, és más gondokkal küzd, Erica pedig még csak most próbálja a cégét bővíteni, de rengeteg közös a karakterekben. Erica céltudatos, nem hunyászkodik meg, és még akkor is bátornak mutatja magát, mikor belül rezeg mint a nyárfalevél.

"Alkalmanként természetesen engem is magával ragadott az a bizonyos "összedől a világ" érzés, de ilyenkor mindig hamar összeszedtem magam, és még keményebben küzdöttem, még távolabbi célokat kitűzve, mint valaha." - Erica

Megkockáztatom, hogy new adult erotikus könyvnek címkézzem, hiszen a szereplők életkora megfelelő, valamint Erica pályakezdőként, mivel csak most kerül ki a  nagyvilágba a farkasok elé, fel kell nőnie a feladathoz, hogy szárnyaljon. 
A fiatalos lendülete a főszereplőknek, a sok kis újdonság amivel találkoztam a cselekmény folyamán, a fordulatos megoldások és az apróbb bonyodalmak szórakoztattak végig. 

Az elmúlt időszakban sajnos az erotikus műfajban elterjedtek a silányabb és ócskább minőségű könyvek, amiket persze imádok (még ha nem is mutatnak sokszor újat), annak ellenére is, hogy semmiben nem különböznek egymástól, de csak ideig-óráig érdekes olvasni őket, másnapra már a főszereplők neveire sem emlékszem. Pont attól féltem, hogy ezúttal is valami hasonlóról lesz szó. Mekkorát TÉVEDTEM! Azonnal magával ragadott a történet, de főleg a két főszereplő egyénisége. 
Nem állítom, hogy hibátlan a könyv, de számomra már az első fejezet végére megszűnt a külvilág. Ez pedig csak azt jelenti, hogy a kedvencek részre kerül a könyvespolcomon. 

Tetszett, hogy hasonló korú fiatalok kerültek közzéppontba, mint én. Hogy olyan világba kerültem, amiről egyébként nem tudok semmit, a bostoni üzleti élettel találkoztam és egy kezdő, egy tehetséges fiatal startup-ként láthattam milyen egy kezdőnek, aki a szárnyait próbálja bontogatni, miközben halálosan be van rezelve a csalódás lehetőségétől. 
Szenvedélyes, ó de még mennyire! Néha perzseltek az oldalak, Blake Landon nők ezreit hódítja meg világszerte. :)

Kiadó: Libri Könyvkiadó Kft.
Fordította: Székely Szilvia
ISBN:9789633106754
Oldlaszám: 344.
Sorozat: Hacker 1. rész



A Libri Könyvkiadó újabb sikersorozattal örvendeztettett meg bennünket, a Rád kattanva első része a napokban jelent meg magyarul Meredtih Wild-tól Hardwired címmel. 
A Blogturné Klub 7 állomásos turnén népszerűsíti Blake Landon és Erica Hathaway szenvedélyes kapcsolatáról szóló történetet október 22. és november 3. között. 




10.22. Kristina blogja
10.28. CBooks
11.01. Insane Life


Mivel a Hardwired - Rád kattanva 1. című könyvben a hackereké a főszerep, így a nyereményjátékot is e téma köré építettük fel, ezzel is ráhangolva mindenkit a témára. :) Ismert hackerek válnak nap, mint nap népszerűvé a való életben is, de valljuk be a filmekben, sorozatokban is általában a kedvenceink, hiszen vagy vicces kockák, vagy rejtélyesek és kicsit veszélyesek. Így érthető, hogy ők azok, akik felkeltik az érdeklődésünk a legtöbb esetben, különc viselkedésükkel.
A Libri könyvkiadónak köszönhetően a szerencsések meg is nyerhetik a könyv egyik példányát. Nincs más dolgotok, mint felismerni a turné állomásokon a képeken szereplő filmes karaktereket, esetleg a valós hackereket, és beírni a megfelelő helyre a karakter nevét.
Jól figyeljetek! A helyes megfejtés a karakterek filmes neve, nem a valódi. Tehát nem a színész nevét kell beírni a megfelelő helyre, hanem a karakterének a nevét.



a Rafflecopter giveaway

0 comments: