Audrey Carlan - Calendar girl - Január - Február - Március

, by Kristina

Fülszöveg:
Mia Saunders 12 hónapot kap, hogy apja szerencsejáték-tartozását visszafizesse, különben megölik. A fiatal lány elvállalja, hogy négyhetenként más és más gazdag férfi eszkortpartnere legyen, fejenként 100,000 dollárért. A szex nem előírás, de felárért engedhet a csábításnak. Tizenkét gazdag és sármos ügyfél, akikkel még csak nem is muszáj lefeküdnie… volt már rosszabb állása is. Egy kikötés van csak: nem lehet szerelmes. Neked sikerülne? 

Audrey Carlan eredetileg magánkiadásban megjelent sorozata ma a világ egyik legforróbb könyvszenzációja, amiből mozifilm és tévésorozat is készül, miközben Mia Saunders nem mindennapi történetét több millió női olvasó csodálja Brazíliától Kínáig.




Ezt a könyvet egy kissé félve vettem kézbe, el sem tudtam képzelni egyáltalán milyen hangulat kell ahhoz, hogy akár élvezhessem is a történetet. Nos ezen nagyon könnyen segített a könyv nyelvezete, ugyanis nem kellett hozzá sok, és azt vettem észre, hogy tetszik, kezd "elvarázsolni". 


A köny botránykönyvként van sok helyen beharangozva, vagy mondjam úgy, hogy tabukat feszegető, bűnösen érzékinek. Hát, így Mia 3 hónapját megismerve én nem állítanám róla egyiket sem. Egy nő története, aki megtalálja a szerelmet, majd mégis kénytelen tovább állni és a feladatára koncentrálni, pontosabban, hogy további férfiak szolgálatára legyen. A nő lassan, de nagyon biztosan megtanulja szeretni a saját testét, elméjét. Megismeri önmagát, elveszti naivitását, megtanulja élvezni a pillanat adta lehetőségeket. Eleve a nő szereti a szágulást, a motrokat, a lazaságot, lassan pedig megtanulja szeretni a szép ruhákat, vagy épp a meztelenséget.

Nekem kifejezetten tetsztt a könyvben a színtiszta egyediség, mert ilyet még biztosan nem írt senki, és ezzel nem csak újat hozott a műfajba az írónő, de különlegeset is alkotott. Nem olyan szemmel nézek a könyvre, hogy na itt egy nő, aki 1 év alatt lefekszik 12 pasival, mert meglepetés, de nem ez történik.

Ebben a részben megismerünk három kapcsolatot, ahol női szemmel mindegyiknek más a jelentősége, van amelyik nem csak a szenvesélyről szól, hanem egyenesen a szerelemről, lesz amelyik a testiségről, és lesz amelyik más módon tárja elénk ezeket a dolgokat. Mia minden hónapja különbözik, izgalmas és nekünk szórakoztató lesz. 

Miának nem is szabadna a szerelemre sem gondolnia, hiszen az ő feladata most, hogy minél kevesebb érzelemmel túlélje ezt az egy évet, ami ahhoz kell neki, hogy a volt barátjának visszafizesse édesapja tartozását és ezzel megmeneküljön családja a halál torkából. Színésznőként hasznát veszi a tehetségének abban, hogy sikeresen vegye az akadályokat. Ám még a saját hibákon edzett szíve sem képes arra, hogy érzelmek nélkül éljen 12 férfival 1-1 hónapig. Akaratlanul is közelebb kerül hozzájuk.

Meglepő jeleneteknek voltam a tanúja a könyvben, és érdekes, hogy egy pillanatig sem éreztem idegenkedést, hiszen az adott szituációt kiváltó okok egyben magyarázatok is voltak arra, hogy Mia mit vállalt be, mikor és kivel. Várom a folytatást, mert eddig nagyon meglepő, szenvedélyes és szórakoztató volt a regény.




Oldal: 388
ISBN 9789633108987
Megjelenés: 2016.10.10.
Műfaj: erotikus romantika



Az Insomnia könyvek elhozták nekünk az új nagy szenzációt, Mia Saunders 12 hónapig tartó kalandját. Az első részben megismerhetjük Mia kalandjait január, február és március hónapokban. A Blogturné november 11-től 19-ig, kétnaponta jelentkezik újabb állomásokkal.



11.11. Kristina blogja
11.15. Zakkant olvas
11.17. CBooks
11.19. Kelly & Lupi olvas



Minden állomáson egy-egy híres és jóképű pasi fotóját találjátok majd a bejegyzéseknél a játék rész alatt. Amellett, hogy nézegethetitek őket, a Rafflecopter dobozba be kell írnotok a pasi nevét, és a hónapot, amelyikben ünnepli a születésnapját! Három Calendar girl példányt sorsolunk ki a helyes megfejtéseket beküldők között a Libri Kiadó felajánlásával.

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



a Rafflecopter giveaway

1 comments:

Unknown said...

Ez a könyv jobb mint "a szürke ötven árnyalata! Egyszerűen imádtam az első három hónapot, várom a folytatást. ��