Jennifer Probst: Keresd mindörökké

, by Kristina

Fülszöveg:
Arilyn Meadows az a lány, aki szinte mindenhez ért: jógaoktató, önkéntes állatmentő, stresszkezelési terapeuta, szabadidejében pedig imádott nagyapját gondozza. E számtalan elfoglaltság mellett nem marad ideje, hogy megtalálja álmai pasiját. Egy nap igencsak félreérthető pózban rajtakapja jógi barátját egy csinos tanítványával, ekkor úgy dönt, a jövőben nem teszi ki a szívét ilyen megrázkódtatásnak, és nem keresi tovább a Tökéletest. Önkéntes száműzetésbe vonul, és elvállalja, hogy vigyáz Kate kutyájára, amíg a barátnője nászúton van. Eközben új páciens jelentkezik nála: Stone Petty rendőrt indulatkezelési terápiára küldték a felettesei. Stone-ból sugárzik a férfiasság és a rosszfiús vonzerő, de Arilyn keményen ellenáll: őt aztán nem veszi le a lábáról egy tüzes pillantás vagy egy szexi vigyor.

Mi van, ha az Igazi akkor csönget nálunk, amikor szabadságra küldtük a szívünket? 

Jennifer Probst a Milliárdosfeleségek sorozattal világszerte bebizonyította: ő a női olvasók új kedvence. Okos nők, erős férfiak, túlfűtött vágy és csipetnyi humor ez Probst sikerének receptje.


Probst olyan író, akinek a könyvét akkor is elolvasom, ha nem is ismerem a fülszövegét. Mindig eltalálja az arany középutat romantika és szórakoztatás között. A karakterei minden egyes történetben egyediek, egy kicsit olyan érzést keltenek bennem, hogy közeli ismerősök, akikről szívesen olvasok. Talán azért, mert nagyon könnyű megkedvelni őket. 

Ezúttal is ezt történt, létrehozott az írónő egy olyan párost, akik úgy tűnnek először, hogy abszolút semmi közös nincs bennük, mégis ahogy halad a történet úgy tárulnak fel az érzelmek, a vágyak, a múlt. Arilynt évekig titokként kezelte volt szerelme, addig a pillanatig fel sem fogta igazán, hogy mennyire eltemette magában a fájdalmat, amíg újra lehetősége nem jutott ahhoz, hogy magába nézzen és felismerje igazi, őszinte vágyait. Épp arra nem számított, hogy a legidegesítőbb személy lesz, aki ráébreszti arra, hogy mit is érdemel igazán.

Stone az elején nagyon megrémisztett, persze láttam benne a lehetőséget, meg a kihívást is Arilyn számára, csak épp annyira bonyolultnak éreztem a szálakat, hogy nem is tudtam mit várjak majd tőlük. Persze pozitív meglepetésben volt részem, mi másban. :D
A főhősnek nem volt egyszerű gyermekorra, lelkileg is kihatott rá, annyira, hogy egyes helyzeteket a munkája közben nem tudja kezelni, ezért egyszer már másik városba költözött, nyugodtabb környékre helyezték egy másik rendőrösre. Újabb esélyt kap főnökétől, amikor Arilyn stresszkezelési óráira küldik. 
Csakhogy Arilyn is egy olyan életszakaszba jutott, ahol kissé a stressz kezdi felőrölni nyugodt és kiegyensúlyozott mindennapjait. Így kissé többször kerülnek a harcmezőre ők ketten. :)

Arilynt volt alkalmunk megismerni már az első részektől kezdve, mindig ő volt az, aki tanácsokkal látta el a lányokat. A jóga sok mindenre megtanította a nőt, és ezt mindig képes volt átadni másoknak, ám most fordult a kocka és neki volt szüksége a többiekre. Nem is csalódhattam a csapatban, nagyon szépem irányították tanácsaikkal és együttérzésükkel barátnőjüket.

Harcolnak egymás ellen, de egy idő után kezdik belátni, hogy minél hamarabb beadják a derekukat a vágynak, annál hamarabb kapják vissza ép eszük egy részét is. Az ő harcuk volt az, ami egyedivé tette a könyvet a sorozatból, alapból más volt a hangulata. Kicsit több volt az ellentét, a harc, a viszály. 

Régi szereplők bukkantak fel, megadva ezzel a családi hangulatot. Remélem találkozunk még velük! 

Oldalak száma: 443
ISBN: 9789633108918
Kiadás éve: 2016
Fordító: Babits Péter


Megjelent a Libri kiadó jóvoltából Jennifer Probst legújabb könyve, a Keresd midörökké. Már előzőekben megismert Arilyn és Stone Petty rendőr kap főszerepet ebben a vicces és romantikus történetben, de visszatérnek régebbről jól ismert karakterek is. Gyertek és tudjatok meg többet a könyvről és játszatok velünk!


11.25 Kristina blogja
11.26 Angelika blogja
11.27 Insane Life
11.28 Deszy könyvajánlója
11.29 Szembetűnő
11.30 CBooks
12.01 Dreamworld



Főhősünk Stone Petty a rendőrök sztereotípiáját festi le, Arilynnel ellentétben, aki egészséges életmód és béke híve, ő gyorséttermeket részesíti előnyben és nem törődik egészségével.

Mostani játékban Stonehoz hasonlóan rendőröket keresünk. Minden állomáson találtok egy híres filmes rendőrről, rendőrpárosról képet és ki kell találnotok a film címét. Kis segítség, hogy egyik film sem mai darab.

Figyelem! Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.



0 comments: