Mia Sheridan: Stinger ​– A Skorpió fullánkja

, by Kristina

Fülszöveg:
Grace Hamilton az a lány, akinek mindig van egy terve. Pontosan tudja, merre tart az élete, és büszke magára, amiért mindig célt ér. Még sohasem lépte át a határokat, nem foglalkozott a saját vágyaival, és azzal sem, hogy kinek akar ennyire megfelelni. 
Ám egyszer csak találkozott Vele… 
Carson Stinger semmilyen szabályt nem tart be, csakis a sajátját. A felnőtt szórakoztatóiparban dolgozva mit sem törődik vele, hogy mit gondolnak róla mások. Egyik napról a másikra él, cél és terv nélkül. Tudja, mit akarnak tőle a nők, és azt hiszi, csupán ennyit is tud nyújtani nekik. 
Ám egyszer csak találkozott Vele… 
Miután a sors arra kényszerítette őket, hogy összezárva töltsenek el néhány órát, mindketten megváltoznak. Ám két olyan ember számára, akiknek találkozniuk sem lett volna szabad, lehetetlen felülemelkedni a teljesen különböző valóságuk határain. 
Legalábbis egyelőre…


Ez a történet igazán képes volt arra, hogy meglepjen, méghozzá pozitívan, az első soroktól kezdve a tekintetem a könyv lapjaihoz volt tapadva. El sem tudtam képzelni, hogy hogyan formálja meg az írónő Carson karakterét, úgy hogy a foglalkozása ellenére is tökéletes romantikus főhős váljon belőle, de Mia Sheridan tökéleteset alkotott.
Amikor egy romantikus történetben két ellentét találkozik egymással, akik ráadásul vonzák is egymást, akkor ott szokott történni az igazán látványos robbanás. Pattogtak a szikrák rendesen, igazi élmény ilyenkor az olvasás. :)

Grace előre eltervezte az életét, minden szórakozástól próbálja távol tartani magát, nehogy az eltervezett céljai és közé álljon valami. Szorgalmas tanulással igyekszik befejezni az egyetemet, hogy később (unalmas) jogi pályára léphessen, amely biztonságot és sok pénzt hoz majd számára. Próbál megfelelni édesapja elvárásainak, már-már elhiszi, hogy csak a kitűzött cél elérése fogja boldoggá tenni. Okos, gyönyörű nő, aki tudja mit akar, vagy mégsem?

Carson a felnőtt szórakoztatóiparban dolgozik, bevallom mikor a könyvet kiválasztottam utána se olvastam még csak a fülszövegnek sem, ilyen az, amikor vakon megbízok egy íróban. Volt is meglepetés mikor a könyv elején kiderült, hogy ez a pasi egyenesen a pornóiparból él meg. És láss csodát, a nagyképű, "mindenkit megkapok, akit akarok" pasi jól megdöbben, amikor Grace visszautasítja közeledését.


A könyv a véletlenek közjátéka címet is kaphatta volna, hiszen főhőseink nem egyszer találkoztak a véletlennek köszönhetően. Vegasban a joghallgatóknak van konferenciája és a felnőtt szórakoztatóiparnak ugyan abban a szállodában. Így találkoznak főhőseink, majd egy liftes jelenet döbbenti rá őket, hogy akár az egész hétvégét is együtt tölthetnék, elvégre, ami Vegasban történik, az ott is marad. Nem csak a szenvedély izzik a könyv lapjain, hiszen Grace és Carson ahogy kezdik kiimserni egymást, úgy hatnak is majd egymás jövőjére.

Grace-t rádöbbenti ez a pár nap arra, hogy a biztonság nem biztos, hogy a boldogságot is jelenti az életben. Míg Carson arra döbben rá, hogy igenis elérhet valamit az életben. Pár évvel később újra összefutnak a sorsnak köszönhetően, de erről már nem mesélek, a lényeg, hogy a könyv végig nagyon szórakoztató, és a vége felé még izgalmassá is válik. 

Csak ajánlani tudom! :)


Eredeti cím: Stinger
Oldalszám: 424
Fordító: Sándor Alexandra Valéria
ISBN: 9789633998113


Evie és Leo történetét már megismertük, mindkét szemszögből, most pedig egy újabb páros varázsolhat el minket. Ismerd meg a Blogturné Klub öt állomásán keresztül, ki is Grace és Stinger, akik a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában megjelenő Stinger - A Skorpió fullánkja főszereplői. 
És ha ügyes vagy, a könyv egy példányát is megnyerheted.11.10 Kristina blogja
11.12 CBooks
11.14 DreamworldEzúttal Las Vegas nevezetességei között kalandozunk mi is, ahogyan a Stinger - A Skorpió fullánkja főszereplői is. Minden állomáson találsz egy képet, egy nevezetességről. Nincs más dolgod, mint beírni a nevét a Rafflecopter doboz megfelelő sorába. 
Ha ügyes vagy, Tiéd lehet a három Stinger példány egyike. 

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.a Rafflecopter giveaway

0 comments: