Debbie Macomber: Első hó

, by Kristina

Fülszöveg: Ashley Davison, a mindig vidám egyetemista lány eredetileg úgy tervezte, nem utazik haza karácsonyra, egy váratlan kényszerszabadság miatt azonban lehetősége adódik arra, hogy egyedülálló édesanyjával töltse az ünnepeket Seattle-ben. Dashiell Sutherland, az egykori katona is ugyanoda tart egy állásinterjú miatt. Csak a repülőtéren szembesülnek azzal, hogy a karácsony előtti utolsó járatra elfogytak a jegyek, és már az autókölcsönzőnél is csak egyetlen kocsi maradt szabadon. Bár elsőre kifejezetten ellenszenvesnek találják egymást, a kényszer szülte helyzetben vonakodva mégis úgy döntenek, hogy együtt kelnek útra.
Néhány percnyi kínos csend után azonban megtörik köztük a jég: nemcsak az derül ki, hogy sok közös van bennük, hanem meglepődve veszik észre, hogy lassan, de biztosan vonzódni kezdenek egymáshoz. Az úton kalandos események sora hátráltatja őket - lehet, hogy nem érnek oda időben Seattle-be, de még az is megtörténhet, hogy a legszebb karácsonyi ajándékkal lepi meg őket az élet.


Ez a könyv egyszerűen gyönyörű kívül és belül! Mostanában ritkán hozom fel a borítókat, de ebben az esetben annyira megfogott, hogy nem tudok szó nélkül elmenni mellette. :) Gyönyörűen mutat a könyvespolcon, a télies hangulatot is becsempészi a lakásba. A történet is hangulatos, meglepően vicces és izgalmas. Szerintem tökéletes karácsonyi ajándék lehet belőle. :) 

Bevallom nem számítottam arra, hogy az írónő egy ilyen szórakoztató történetet tud összeállítani, amelyben nem csak a cselekmény érdekes, de maguk a szereplők is meglepnek. Szeretem az írónő történeteit mert általában egyszerű kis romantikusok, amelyek kikapcsolódásra tökéletesek egy délutánra. Az ám, de ez a könyv valamiért mégis több lett egy kis románccnál. Az izgalom, a nyomozás, az egyre viccesebb és már-már lehetetlenebb szituációk, amelybe kerültek a szereplők rengeteg széles vigyort varázsoltak az arcomra. Nem csak kikapcsolt a könyv, de rendkívül szórakoztatott is.

Ashley nagyon szeretné a karácsonyt édesanyjával tölteni, pénzt nem sajnálva úgy dönt hazarepül, ám nem értette miért olyan ellenszenves vele a reptéri személyzet. Nem sikézi, erül neki üres helyet találnia, így kénytelen más megoldás után néznie. Dash egy nagyon fontos állásinterjú miatt kell, hogy Seattle városába utazzon, ám az ünnepek miatt sajnos a repülővel való utazás esélye sajnos a nullával vetekszik. 

A sors úgy intézi, hogy sikerül egyetlen egy bérelhető autót találniuk, ám azon osztozniuk kellene. Első ránézésre Ashley és Dash nem is különbözhetnének jobban egymástól, ám ahogy fogynak a kilőméterek a céljuk felé úgy kezdik egymást egyre jobban megismerni és a falak is kezdenek leomlani közöttük. 

A vonzalom, ami közöttük szikrázik az elején úgy tűnik, hogy hiába való, ám egyre jobban érősödnek az érzelmek, amikor márnem tudnak egymásnak ellenállni. A hosszú úton egyre könnyebben megnyílnak egymás előtt, ráadásul a nem várt események is csak még inkább egymás felé vonzzák a két fiatalt. 



Kiadó: General Press Kft.
Oldalszám: 216 oldal
Megjelenés: 2016. október 14.
ISBN: 9789636439163


Debbie Macomber egy újabb szerelmes regénnyel örvendeztette meg a romantikus regényeket kedvelő rajongókat, amit most te is jobban megismerhetsz a Blogturné Klub bloggerei segítségével. Az Első hóban Ashley és Dashiell kényszer szülte párosa sok vicces, kalandos, romantikus dolgot át él együtt. 

Ha velünk tartasz a páros útja során, most te is megnyerheted a turné végén a General Press Kiadó által felajánlott könyv egy példányát. Romantikus utazásra fel! 


10.29. - Szembetűnő
10.31. - Zakkant olvas
11.02. - Könyvvilág
11.04. - Kristina blogja
11.06. - Dreamworld


Debbie Macomber történeteiben mind-mind romantikus sorsok fonódnak egymásba. Az írónőnek több mint 50 romantikus regénye jelent meg, ám mi most csak néhányra koncentrálunk. Minden blogon találsz 1-1 eltévedt hópelyhet, amiben egy-egy regénycím lapul, ám a nagy havazásban a betűk összekeveredtek rajtuk. A te dolgod, hogy ezeket helyes sorrendbe tedd és kijöjjön belőle Debbie Macomber egy-egy regényének címe, amit a Rafflecopter megfelelő sorába beleírj. 

A turné végén, ha minden állomáson megtaláltad az elhagyott hópelyheken szereplő címeket akkor esélyed van megnyerni a 3 könyv egyikét. Hópehely keresésre fel! 

Figyelem! A sorsolásban azok vesznek részt, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak, valamint felhívjuk a figyelmeteket, hogy a válasz elküldése után már nem áll módunkban manuálisan javítani rajta. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.




a Rafflecopter giveaway

0 comments: