Keddi Kívánságlista megint szerdán(7.)

, by Kristina

Tegnap nem azért nem mutattam meg, hogy mik a következő kívánságlistám kiszemeltjei, mert halaszthatatlan ügyeim voltak, vagy mert elfelejtettem volna, csak annyi az egész, úgy éreztem kicsit túl sokat foglalkozom ezzel, aztán rájöttem, hogy miért ne. :P 
Végül is megmutatom őket, mert mind nagyon is olyan kategóriás, ami nem csak számomra nagyon várt, de a Ti érdeklődéseteket is fel fogja kelteni (remélem). Íme:

1. Raine Miller: Meztelenül
Kiadó: Ulpius-ház
Műfaj: erotikus romantika
Megjelenés: 2013. március 27.

Fülszöveg:
Brynne Bennett, a Londoni Egyetem ösztöndíjas amerikai hallgatója jó kislány módjára éldegél Londonban. Próbálja rendbe tenni kisiklott életét, keményen tanul, részmunkaidőben pedig fotómodellkedik. Egy nap Ethan Blackstone, a sikeres angol üzletember megveszi a lány aktképét, és rögvest magának akarja Brynne-t – vágyait gátlástalanul a tudtára adja, nem ismeri azt a szót, „nem”. Domináns természete magával ragadja, foglyul ejti Brynne-t, holott ő még egyre múltjának démonai elől menekülne. Titokzatosság lappang a kapcsolatukban, és hatalmas rejtélyek bújnak meg a háttérben. Vajon megszabadíthatja-e Ethan a múltja terhétől Brynne-t? És hagyja-e Brynne, hogy ezt megtegye, mielőtt az újra felszínre törő múlt szelleme végleg elpusztítaná egy szép jövő esélyét?

„Ez a kép mindent megváltoztatott. Más ember lettem, ahogy ránéztem, és vissza se tudtam változni többé, főleg miután találkoztunk az utcán azon az éjjelen. Az egész világ megváltozott körülöttem egy fénykép miatt. Egy gyönyörű amerikai lány fényképe miatt.” – Ethan Blackstone

Zsani talált egy rajongó által készített könyv trailert, így megmutatom nektek én is. Ajánlom még az ő Szerdai Szelektációját, mert közös az ízlésünk. :)


Miért kell nekem?
Mert már különben is olvasási listán volt, és teljesen meg is lepett, hogy végül kiadják. Amikor és ha kiadják persze. Kicsit Ötven árnyalatos beütése van, hiszen dominánst természet, de persze a történet merőben különbözik és kérlek senki nem akassza rá a jelzőt, hogy szürke hasonmás, mert ez is csak egy egyszerű erotikus romantikus könyv lesz. Remélem, hogy a jobbik fajta. 

Miután olvastam:
Életem egyik legrosszabb könyvélménye. Írtam is róla ITT.

2. Maya Banks: Kelly Group International sorozata, vagyis a KGI
Kiadó: Cor Leonis
Műfaj: erotikus romantika
Megjelenés: 2013

Mit kell tudni róla?
Új sorozatot "kotyvasztunk" a Cor Leonis boszorkánykonyhájában. 

Végy kuktának magad mellé egy leköszönt haditengerészeti kommandóst. 
Adj mellé három ex-katonát, és két ex-tengerészgyalogost. 
Igény szerint álljanak rokoni-baráti kapcsolatban a nagyobb összhang érdekében. 
Fűszerezd meg őket egy csipetnyi vággyal, és áztasd őket szenvedélybe. 
A tökéletesen íncsiklandó, izmos "husikat" rendezd katonás sorba! 
A készülő szerelmi bájitalhoz tegyél pár izgalmas, egzotikus helyszínt. 
Ízesítsd mindezt akcióval és izgalommal. 
Keverj hozzá jó sok erotikát. 

Az így elkészült remeket tálald forrón belevaló nőknek, s figyeld, ahogy a hatás nem marad el! 

Az ötlet a Kelly Group International szuper elit, szuper titkos családi receptkönyvéből való. ;)

Miért kell nekem?
Mert attól függetlenül, hogy Maya Banks történetei általában nem a történetről, hanem csak a szexről, meg a szexről, meg a még több szexről szólnak, annyira azért mégsem rosszak. ;)

3. J. A. Redmerski: A soha határa
Kiadó: Ulpius-ház
Műfaj:
Megjelenés: 2013. május 20.

Camryn Bennett még csak húszéves, de azt hiszi, pontosan tudja, milyen lesz majd az élete. Ám egy vad éjszaka után az észak-karolinai Raleigh legmenőbb belvárosi klubjában ismerősei és önmaga elképedésére úgy dönt, otthagyja megszokott életét, és elindul a vakvilágba. Egy szál táskával és a mobiltelefonjával felszáll egy távolsági buszra, hogy megtalálja önmagát – és helyette rálel Andrew Parrish-re. 

A szexi és izgató Andrew úgy éli az életét, mintha nem lenne holnap. Olyan dolgokra veszi rá Camrynt, amilyenekre a lány sosem hitte magát képesnek, és megmutatja neki, hogyan adja meg magát a legmélyebb, legtiltottabb vágyainak. Hamarosan ő lesz Camryn merész új életének központja – olyan szerelmet, vágyat és érzelmeket kelt, amilyeneket a lány korábban elképzelni sem tudott. De Andrew nem árul el mindent Camrynnak. Ez a titok vajon örökre összehozza őket – vagy mindkettőjüket elpusztítja? 

Miért kell nekem?
Mert annyi titokzatosság azért van a fülszövegben, hogy a hajam tépjem, tőle, mert nekem nagyon kell.


Olvasás után:
IGEN! Nagyon tetszett, sőt ez nem is fejezi ki, hogy mekkora élmény volt számomra. Imádtam és csak ajánlani tudom. IDE kattintva elolvashatjátok róla a véleményem. 

4. Isaac Marion: Eleven testek
Kiadó: Libri Könyvkiadó
Megjelenés: 2013. 03.20.

"Isaac Marion megírta a legváratlanabb romantikus történetet. Sose gondoltam, hogy ilyen szenvedélysen érdekel majd egy zombi." - Stephenie Meyer, A Twilight-trilógia szerzője R egy fiatal férfi. Éppen egzisztenciális válságban van - ő egy zombi. Keresztülverekszi magát a háborúban megsemmisült, összeomlott Amerikán, és az eszüket vesztett, éhes társai között mégis valami többre vágyik, mint vér és agyvelő. A többiekkel ellentétben ő tud beszélni - néhány felmordult szótagot ugyan, de a belső élete csupa mélység, csupa csoda és vágy. Nincsenek emlékei, nincsen személyisége, nincs pulzusa sem, de vannak álmai. Ijesztő, vicces, és meglepően szívbemarkoló. Az Eleven testek arról szól, milyen élni, hogy meghalni, és arról, hogy milyen az elmosódott határ a kettő között. Isaac Marion Seattle közelében született 1981-ben és élt és azóta is a város környékén él. A középiskolában kezdett írni, és az három önálló regénye jelent meg, mielőtt világsikert hozott számára az Eleven testek. Amerikában minden nézőcsúcsot megdöntött a regényből készült film John Malkovich főszereplésével! 
Jön! Jön! Jön! A nagysikerű regényből készült filmet John Malkovich főszereplésével április 11-én mutatják be a hazai mozikban!

Miért kellett nekem?
Ugye volt szerencsém pár hete megvenni, meg el is kezdeni, de nekem nem nagy szám, sőt lassan is haladok vele. A film és a könyv körüli nagy felhajtás volt az ami miatt úgy döntöttem, hogy megveszem, elolvasom és írok róla. Nos megvettem, elkezdtem olvasni, már jegyzeteim is vannak, de nem szeretem a zombikat, sőt elég ocsmány teremtmények, és a könyv felénél tartva sem változott meg eddig a véleményem.

Miután olvastam:
Nem voltam elájulva tőle, de sokan nagyon szeretik. Szóval attól, hogy nekem annyira nem jött be, még lehet jó a könyv. :) ITT írtam róla. 

5. Johanna Lindsey: A szenvedély hatalma
Kiadó: GABO
Megjelenés: 2013. március vége
 Tartalom:
Alana Farmer különc gyámja, Leonard Farmer a napóleoni háborúk elől Angliába menekült a védencével, hogy Londonban kezdjen új életet. Alana gyermekkorában egy nemes lány gondtalan életét élte, és olyan nevelésben részesült, amit egy királynő is megirigyelhetne. Most elérte a nagykorúságot, és készen áll arra, hogy előkelő ifjú hölgyként belépjen a londoni társasági életbe. Ám a nagy napon értesül a származása megdöbbentő titkáról. Tényleg ő Lubínia elveszett hercegnője és egyetlen trónörököse, akit csecsemőkorában meg akartak gyilkolni, és ezért kellett titokban elhagynia Angliát? A gyámja rábeszéli, hogy térjenek vissza a hegyek között fekvő, elszigetelt európai királyságba, mert csak Alana felbukkanása veheti elejét egy véres lázadásnak. A fiatal lány egy idegen országban találja magát, ahol még mindig veszély fenyegeti. 

A gyönyörű jövevény felbukkanása alaposan próbára teszi Christoph Becker állhatatosságát és kötelességtudatát. A palotaőrök kapitánya letartóztatja Alanát, mert alapos oka van azt feltételezni, hogy egy csalóval vagy egy kémmel áll szemben. Nem ő az első személy, aki az elveszett hercegnőnek adja ki magát, de valójában a lázadókkal meg a király trónfosztásán munkálkodó, sötét erőkkel áll kapcsolatban. A hatalom megszerzéséért küzdő összeesküvők értesülnek a trónörökös visszatéréséről, és Alana életét csak a fogva tartója tudja megóvni tőlük. De vajon hisz neki? A szenvedély le tudja győzni a gyanakvást és az intrikát? 

Miért érdekel?
Mert Johanna Lindsey Malory sorozata még a mai napig a kedvenc történelmi romantikus könyveim között tartom számon, a fülszöveg érdekesnek tűnik, reméljük a legjobbakat.



4 comments:

Zsani said...

A dátumokat honnan tudod? Mondjuk mindegyik késő, mert én most szeretném őket. :)

Kristina said...

A dátumokat most a Líra oldaláról lestem, de legtöbbet vagy Facebookról, Molyról, vagy különböző fórumokról szered össze.
Nagyon érdekel az Egmont új sorozata is amiről te írtál, de azt majd csak jövőhéten teszem fel, vagy később. :)

Zsani said...

A legnagyobb gondunk, hogy az Ulpius nem a pontosság hívei.:)

Engem is egyre jobban érdekel az Eredendő bűnösök, bár kicsit tartok is tőle, ami azért van mert nem igazán tudom mire is számítsak, hiszen ez nem egy Ötven árnyalatnak néz ki.:) Viszont a sorozat másik két része is felkerült Booklinera. Az időpontok szerint pedig 2-3 hetente jönnek majd ki a könyvek.:)

Kristina said...

Sajnos nem csak a pontatlanság az egyetlen nagy hibájuk. :/

Ami pedig az eredendő bűnöket illeti, nem tudom én se, hogy pontosan mire számítsak, de az Egmontban azért lehet bízni, a kiadásokat illetően. :)