Keddi Kívánságlista (18.)

, by Kristina

Cora Carmack: Színjáték
Eredeti cím: Faking It
Kiadó: Content 2 Connect
Sorozat: Losing It sorozat 2. része
Várható megjelenés: 2013. november

Tartalom:
A New York Times és a USA Today bestseller, Szakítópróba szerzőjének, Cora Carmack-nak új kötete !
Mackenzie „Max” Millernek van egy problémája. A szülei meglepetésként váratlanul meglátogatják, és ha meglátják festett haját, a tetoválásait és a piercingjeit, talán még ki is tagadják a lányukat. És ami ennél is rosszabb, arra számítanak, hogy a barátja egy rendes, kedves fiú, nem pedig egy Mace nevű, tetovált nyakú srác, aki egy bandában zenél. A hazugságok hálója kis híján megfojtja Maxet, ám ekkor találkozik Cade-del.
Cade azért költözött Philadelphiába, hogy színész legyen, és maga mögött hagyja a problémáit Texasban. Eddig azonban a problémáktól nem sikerült megszabadulnia, a színpadra pedig nem sok alkalommal jutott fel. Amikor Max megszólítja egy kávézóban, és azzal az őrült ötlettel áll elő, hogy játssza el a barátja szerepét… Cade beleegyezik.
Az alakítása azonban túl jól sikerül, ezért arra kényszerülnek, hogy tovább folytassák a játékot. Minél hosszabb ideig színlelik a kapcsolatot, annál valóságosabbá válik.

Miért kell nekem?
Az első rész, vagyis a Szakítópróba is könnyed és szórakoztató olvasmánynak bizonyult. Ilyen könyvre, pedig egy olvasni és egyben kikapcsolódni szerető lánynak mindig szüksége van. Természetesen plusz pontnak számít Cade karaktere is, akit már megismerhettem az előző részben, és nagyon szeretném már tudni, hogy az írónő milyen helyzetekbe sodorja őt ezúttal. 

Jennifer Ashley: Hart hitvese
Eredeti cím: The Duke's Perfect Wife
Kiadó: Kossuth
Sorozat: Mackenzie 4. része
Várható megjelenés: 2013. 10. 04.

Tartalom:
Lord Hart Mackenzie, Kilmorgan hercege a legidősebb Mackenzie fivér. Kemény és rettenthetetlen ember hírében áll – ugyanakkor családja elszánt védelmezője. Az is köztudott, hogy szeret sötét, nem szokványos gyönyöröknek hódolni – legfőképpen kurtizánok társaságában. Lady Eleanor Ramsay tíz évvel korábban Hart Mackenzie jegyese és titkos szeretője volt. Most úgy érzi, egykori vőlegénye segítségére kell sietnie, mert egy ismeretlen olyan fényképet juttatott el hozzá, amelyen a miniszterelnöki székért harcoló Hart anyaszült meztelen. A választások előtt pedig nem lenne szerencsés, ha ez a kép megjelenne az újságokban… A bestsellerszező Jennifer Ashley romantikus-erotikus regénysorozata több díjat is nyert. A Mackenzie-sorozat különleges világa, szenvedélyes szereplői, fordulatos cselekménye és a sodró érzelmek magukkal ragadják az olvasót.

Miért kell nekem?
A sorozat első 3 része mind megadta azt, amit egy történelmi romantikus könyvtől elvárok. Szerelem, szenvedély és izgalom. Valamint igazi, de nem mindennapi férfias karaktereket és hozzájuk illő hölgyekkel segítette a szórakozni vágyó lelkem, azzal, hogy különleges helyzetekbe sodródva találtak egymásra a szerelmesek. Vagyis a Hart hitvese sem maradhat le az idei olvasmánylistámról.

Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Eredeti cím: Practice Makes Perfect
Kiadó: Pioneer Books
Sorozat: nem
Várható megjelenés: 2013.

Tartalom:
Ha a vonzalom törvényeiről van szó…
Payton Kendall és J.D. Jameson nem egyszer bebizonyította már, hogy milyen kiváló ügyvéd. Az ízig-vérig feminista Payton keményen megharcol a sikerért ebben a férfiak dominálta szakmában. J.D. pedig, aki gazdagnak, kiváltságosnak és pimasznak született, azért harcol keményen, hogy mindenben lepipálja őt. Szemtől szemben esküdt ellenségei egymásnak. A kollégáik előtt viszont maradéktalanul udvariasak. Annak kell lenniük. Méghozzá azért, hogy végre nyolc év után mindketten üzlettárssá váljanak a cégben.
… nincsenek szabályok.
De minden megváltozik, amikor megbízzák őket, hogy dolgozzanak együtt egy fontos ügyben. Nem könnyen, de lassan kezdik értékelni a másik odaadását a jog iránt, sőt a közöttük kipattanó szikrák gyorsan vonzalommá alakulnak. Ám az egyre fokozódó forróság nem tart sokáig, mert váratlanul megtudják, hogy csak az egyikük lehet üzlettárs. Totális háború veszi kezdetét. És a nemek közti csata a végletekig feltüzeli őket…

Miért kell nekem?
Julie James-től volt szerencsém még év elején olvasni a Hamis partnert (még nem írtam róla). Tetszett, mert a romantika mellett helyett kapott a krimi is a történetben. Bár nagyon sajnálom, hogy nem az FBI-os sorozat folytatását olvashatom magyarul, attól függetlenül nagyon örülök, hogy legalább kapunk valamit. Ez a könyv is izgalmasnak tűnik, csak ezúttal ügyvédek lesznek főszerepben különleges ügynökök helyett.
Ha a főszereplők esküdt ellenségek egy könyvben, az bizony sok kellemes és vicces percet jelent számomra egy romantikus könyv esetében.

Susan Mallery: Koktél és cseresznye
Eredeti cím: Tempting
Kiadó: Mira könyvek 
Sorozat: Buchanan 4. része
Várható megjelenés: 2013. 09.11.

Tartalom:
Egyszerre felpörget és ellazít, mint egy tökéletes koktél.
Vodka-Martini
Dani Buchanan mindig mellőzöttnek érezte magát a családban, amíg Canfield szenátor el nem húzza az orra előtt a mézesmadzagot azzal, hogy a lány az ő titkolt szerelemgyereke, de szívesen látja a családjában.
Mojito sok jéggel
A szenátor nevelt fia és egyben kampánymenedzsre, Alex azonban lehűti Dani lelkesedését, és szinte nem is engedi őt az apja közelébe a választási küzdelem során, nehogy csökkenjenek a szenátor esélyei.
Piňa Colada
Alex azonban bódító hatással van a lányra, és a mocskos vádak, gonosz intrikák ellenére lassacskán meg kell tanulniuk bízni egymásban. 

Miért kell nekem?
A Buchanan sorozat utolsó része, végre elérkeztünk Dani történetéhez is. Ezt a nőt a három könyvön keresztül annyi szomosrűság érte, hogy már alig várom, hogy végre valahára valami jót is olvashassunk róla.

Naomie Hay: A nyeremény
Kiadó: Álomgyár
Sorozat: nincs információm
Várható megjelenés: 2013.09.09.

Tartalom:
Gratulálunk! Ön nyert! 
Nyereménye egy új élet! Kérjük készüljön fel bármire!

Eljátszottál már a gondolattal, mit tennél, ha megütnéd a lottó főnyereményt? Mihez kezdenél, ha bármi elérhető lenne, amitől sorsod eddigi megfosztott? 
Ha új életet kezdhetnél, mi lenne a régivel? 
M. napjai úgy teltek, mint bármelyik háziasszonyé. Egy márciusi hétfőn változott meg minden számára, amikor a saját lottószámait látta viszont az újság hasábjain. 
Nyereményéből egy titkos álomvilágban kezdi megvalósítani vágyait, miközben mit sem sejtő családja előtt tökéletesen játsza mindennapi szerepeit. Az elhallgatott dolgok száma viszont minden nap csak nő.


 Miért kell nekem?
A borító mellett a fülszöveg is elég sejtelmes ahhoz, hogy kíváncsi énem azonnal kutakodjon az író és a megjelenés dátuma után, és cirka két hét múlva, már olvashatjuk is. Izgalmasnak, de leginkább újszerűnek tűnik. Aki többet szeretne tudni, az látogasson el Naomie Hay Facebook oldalára.

0 comments: