Keddi Kívánságlistám (17.)

, by Kristina

Ezek a finomságok bizony nem maradhatnak le a kívánságlistámról. A legtöbbet már kinéztem magamnak még azelőtt, hogy felmerült a lehetőség a magyar kiadásukra. Van ám válogatni való, remélem, hogy mutattam újat is. :)

1. Jaci Burton: A tökéletes játék
Kiadó: Ulpius-ház
Eredeti cím: The Perfekt Play
Műfaj: sportos romantikus
Sorozat: Play by Play 1. része
Várható megjelenés: 2013. 11. 13. (forrás Libri.hu)


Tartalom:
Mick Riley, a profi futballista és nagyvilági életmódja a legutolsó dolog, amire Tara Lincoln partiszervezőnek szüksége van, annak ellenére, hogy a férfi forró és szenvedélyes egyéjszakás kalandjuk során már bebizonyította, nem csupán a pályán állja meg a helyét.
Tarát egy korábbi szerelmi csalódása olyan mélyen megsebezte, hogy többször nem akarja kitenni magát hasonló fájdalomnak.
Ám Mick a fejébe vette, hogy legyőzi a lány ellenállását és ebben semmi sem állíthatja meg. Tökéletes játékot eszel ki, hogy elnyerje Tara szerelmét.
Miért kell nekem?
Úgy érzem, hogy ez a sorozat az a bizonyos Nagy Ő. Nem csak a nyálcsorgatós borítók, de a tartalom  és a téma miatt is. Miért különleges? Mert az erotika és a romantika mellett szerepet kap a sport is. Állandóan SEP Chicago Stars sorozata jut róla eszembe, amely mellesleg az egyik legnagyobb kedvencem is, így nagy reményekkel várom Jaci Burton történetét.

2. Julia Quinn: Csudajó
Kiadó: GABO
Eredeti cím: Splendid
Műfaj: történelmi romntikus
Sorozat: Csudajó 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 


Tartalom:
Két tényt mindenki tud Alexander Ridgelyről. Az egyik, hogy ő Ashbourne hercege. A másik, hogy a házasság nem szerepel a közeli tervei között… 
Ez egészen addig igaz, míg egy vörös hajú amerikai lány a kocsija elé nem veti magát, hogy megmentse a herceg fiatal unokaöccsét. A lány olyan, amilyennek Alex sosem gondolt volna hölgyet… Okos és humoros, fegyelmezett és bátor. De szolgáló. Nem illik egy rangos arisztokratához… Kivéve, ha a hölgy nem az, aminek látszik… 
Az amerikai örökösnő, Emma Dunster körül tolongnak az angol urak, de ez nem jelenti azt, hogy szándékában állna bármelyikükhöz hozzámenni feleségül; akkor sem, ha beleegyezett, hogy részt vesz a londoni társasági szezon eseményein. 
Amikor titokban, konyhalányruhában kiosont unokanővére londoni házából, csak egy kicsit még élvezni szerette volna az ismeretlenséget a debütálása előtt. Nem gondolta volna, hogy egy veszélyesen jóképű herceg karjában találja magát… és hogy ez a herceg meglehetősen zaklatott lesz, amikor kiderül Emma valódi kiléte. 
Ám úgy tűnik, az igaz szerelem akkor borul virágba, amikor az ember arra a legkevésbé számít, és a szenvedély a legmakacsabb szíveket is képes megolvasztani. 

A trilógia további kötetei: 

Ma éjjel táncolnék 
Lent délen, édes… 

Miért kell nekem?

Nem számít a tartalom, nem számít a borító, hiszen már maga Julia Quinn neve is garancia egy igazán romantikus és szórakoztató könyvre.

3. Jenny Colgan: Találkozzunk a Cupcake Kávézóban
Kiadó: Ulpius-ház 
Eredeti cím: Meet Me at the Cupcake Café
Műfaj: chic-lit
Sorozat: Meet Me at the Cupcake Café 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 08. 14. (Libri.hu)


Tartalom:
Ismerje meg Issy Randallt, a Cupcake kávézó büszke tulajdonosát! 

Issy Randall remekül süt. Isteni, megdöbbentő süteményeket készít, amelyektől az ember szájában összefut a nyál. 

Imádott nagyapja nevelte fel, a gyerekkorát Joe nagypapa pékségében töltötte, és kétségtelenül örökölte a tehetségét. 

Amikor Issyt leépítés miatt kirúgják biztonságos, ám unalmas citybeli munkahelyéről, elhatározza, hogy megragadja a pillanatot. A nagypapa receptjeivel fölfegyverkezve, a legjobb barátai és a helyi bank tanácsadója segítségével indul harcba. A Cupcake kávézó megnyitja kapuit. Csakhogy Issynek fogalma sincs, mekkora fába vágta a fejszéjét. Minden bátorságára – és cukrásztudományára – szüksége van, hogy elkerülje a katasztrófát… 


Finom ráadás süteményreceptek a könyvben!

Szerb borító
Spanyol borító


Miért kell nekem?
Régebben a szerb borítóval hívta fel magára a figyelmem, de aztán mindig jöttek az újabb és a tartalmilag is érdekesebb könyvek, így elmaradt a beszerzése. Azóta többször is szembetaláltam maga vele, így hogy magyarul is megjelenik, már biztosan nem kerülgetem tovább.

4. Beth Ciotta: A szerelem bolondja
Kiadó: Illia & Co.
Eredeti cím: Fool for Love
Műfaj: Chic-lit, romantika
Sorozat: Cupcake imádók klubja 1. rész
Várható megjelenés: 2013. 08. 09. (forrás libri.hu)

Tartalom:
A Cupcake-imádók Klubjában rengeteg érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett, igazi romantikus csemegéhez juthatsz. Lépj hát be bátran! Heti összejöveteleiken isteni sütemények készülnek, melyek tésztája a vidámság, krémje a szerelem, a hab pedig a szenvedély rajta.
Sugár Creek olyan kisváros, ahol mindannyian szívesen élnénk, hiszen a vérbő nagy családok minden vidámsága és szomorúsága, a titkok és szerelmek szövevényes szálai alakítják lakóinak életét. Köztük a Monroe családét, ahol a szereplők szeretnek, vétkeznek, okulnak a múltból és közösen formálják jövőjüket.
Az első kötet tartalmából:
Chloe Madison másra sem vágyik sikeres cukrász diplomája megszerzésének napján, mint hogy együtt ünnepeljen azzal a férfival, akit szeret, és akit egy csodálatos csokoládé tortával akar elkápráztatni. Az igazi cukrászremek ugyan nagy sikert arat, Chloe-t mégis élete legnagyobb csalódása éri. A férfi ugyanis, miután nagy élvezettel lenyalta a tortáról a csupa csoki mázat, kész tények elé állítja a lányt: új életet kezd Párizsban, egy másik nő oldalán.
Jó ötletnek tűnik, hogy felejteni barátnőjéhez utazzon az Isten háta mögötti kis városba, Sugar Creekbe, a kanadai határ mellé, ráadásként a Monroe-család legidősebb hölgy tagjának legyen a társalkodónője és szakácsa. De hogyan alkosson ételkölteményeket egy szerelmi bánatban szenvedő lány, hogyan kezelje a kissé hóbortos, de imádnivaló munkaadóját, hogyan illeszkedjen be a kisvárosi életbe a pezsgő Manhattani pörgés után? Mi is az a Cupcake-imádók Klubja, ahová barátnője mindenáron be akarja szervezni? És ki a titokzatos Devlin Monroe, a Monroe-klán legszexisebb és legsármosabb férfitagja, akivel már az első találkozáskor felizzik köztük a mindent elsöprő szenvedély?
Beth Ciotta regénye őszinte, humoros, szexi és imádnivaló.
… és ez csak első része a 4 kötetes, édes csemegének!

Miért kell nekem?
IMÁDOM az eredeti borítót. Romantikára van szükségem, hát nem tűnik tökéletes kikapcsolódásnak a tartalom elolvasása után? 

5. Nora Roberts: Az első és utolsó
Kiadó: GABO
Eredeti cím: The Last Boyfriend
Műfaj: romantika
Sorozat: Boonsboro Inn 2. része
Várható megjelenés: 2013. 08.08. (forrás bookline.hu)


Tartalom:
A Montgomery fivérek, Beckett, Ryder és Owen, egy családi építési vállalkozást vezetnek az édesanyjukkal együtt a marylandi Boonsboro városkában. Nemrég megvásároltak egy régi szállodát, és sok-sok munkával felújították a romos épületet. Owen a cég fő szervezője, a precizitás és az aprólékos tervezés megszállottja, aki erős kézzel vezeti a családi vállalkozást. A fivérei sokat ugratják a listái meg a táblázatai miatt, de az ő szigorú időrendjének és minden részletre kiterjedő tervezésének is köszönhető, hogy az újjávarázsolt fogadó időben megnyílik. Ám van valami, amit még Owen sem tervezhetett meg előre: Avery MacTavish váratlan fordulatot hoz az életébe. Avery népszerű pizzázója pont a fogadóval szemben van, így a fiatal nő minden nap láthatja a nem mindennapi felújítás munkálatait – és Owent. Gyerekkorukban Owen volt az első fiúja, és azóta is jó barátok maradtak. Ám mostanában egyre nyilvánvalóbb, hogy a barátságnál sokkal többet érez iránta. Avery és Owen óvatosan közeledni kezd egymáshoz. Vigyázniuk kell, mert egyikük sem akarja elrontani az addig felhőtlen kapcsolatukat. Közben a fogadó elkészül, és Boonsboro városának minden oka megvan az ünneplésre. De Owen kemény munkája még csak most kezdődik. A vártnál sokkal nehezebbnek bizonyul Averyt meggyőzni arról, hogy az első fiúja egyben az utolsó is.

2 comments:

Szilvamag said...

Ó, de jó! Julia Quinn! Nem is láttam még. Vajon mikor jelenik meg?

Kristina said...

Egyelőre csak molyon találkoztam vele, de nagyon remélem, hogy nem kell sokat rá várni! :)