Colleen Hoover: Ugly Love - Csúf szerelem

, by Kristina

Fülszöveg:
Ha meg akarod szegni a szabályokat, készülj fel rá, hogy összetörik a szíved.
Amikor Tate Collins találkozik Miles Archer pilótával, tudja, hogy ez nem szerelem első látásra, sőt, még barátságnak is kevés. Az egyetlen, ami összeköti őket, a tagadhatatlan, kölcsönös fizikai vonzalom. Amikor a vágyaik felszínre törnek, rájönnek, hogy tökéletes párt alkotnak. A férfi nem akar szerelmet, a nőnek pedig nincs ideje rá, így nem marad más, csak a szex. A kapcsolatuk meglepően jól működik, amíg Tate betartja Miles két szabályát:
Ne kérdezz a múltról!
Ne várj semmit a jövőtől!
Eleinte úgy tűnik, tudják kezelni a helyzetet, de aztán gyorsan ráébrednek, hogy semmi sem olyan egyszerű, mint hitték. A szív érzelmekkel telik meg. Az ígéretet megszegik. A szabályok összekuszálódnak. A szerelem csúf fordulatot vesz.
Az őszinte szerelem, a testi vágy és titokzatos múlt örök harcának története.
Vesd bele magad!


A Hopeless (Reménytelen) után ez a könyv a második kedvencem Colleen Hoovertől. 
Minden alkalommal amikor a kezembe veszem az írónő könyveit, legyen szó újraolvasásról, teljesen hatás alá kerülök, megbabonáz, ahogyan ez a nő ír. Szinte minden történetében van egy csavar, vagy egy sokkoló dolog amivel felráz a kábulatból. 

Tate San Diego-ból San Francisco-ba költözik. Nővérnek tanul, munkát keres, új életet szeretne kezdeni. Ideiglenesen elfoglalja a bátyja luxuslakásának vendégszobáját, amíg nem talál magának egy albérletet. De már a megérkezésekor sem minden úgy alakul, ahogy tervezte. A lakásba sem bír bejutni, mert egy holtrészeg fazon úgy döntött, hogy pont az ő lakásának az ajtaja a kényelmes az alváshoz. Nehézkesen, de sikerül bejutnia a lakásban, amikor is Corbin a bátyja, közli vele, hogy engedje be a pasit a nappaliba, hogy kialudja magát a kanapén. Tate és Miles első találkozása nem a legromantikusabbra sikerül. Akkor még a lány nem tudja, hogy az ivás egyáltalán nem jellemző Miles-ra. 

Miles és Tate másnap újra kezdik a bemutatkozást, próbálják meg nem történtnek nyilvánítani az előző napi incidenst. A szikrák szinte sisteregnek közöttük, tagadhatatlan a vonzalmuk. És nem is kell sokat várnunk, amíg elcsattan az első csók. Csakhogy semmi sem olyan egyszerű, amint az más romantikus könyvekben szokott lenni.

Miles kijelenti, hogy nem lehet közöttük szerelmi kapcsolat, ha a nő elfogadja, akkor csakis a szexről fog szólni minden. Tate nem kérdezhet a férfi múltjáról, és nem reménykedhet közös jövőben.
Ühüm, és mégis meddig mehet minden csak ezen az alapon, mert egyszer csak robbani fog minden.  Hát nem tudták? Az erős testi vonzalom, előbb utóbb tovább fog alakulni komolyabb érzelmekké. Csakhogy Miles és Tate mindezt tagadták már az elején. 

Titkolják mindenki előtt hogy viszonyba bonyolódtak. A szenvedély soha nem csökken, és egyre több férkőzik be az érzelmek közül. A férfinek mégis nyomós oka van arra hogy óvni próbálja a szívét és a lányét is. Miles pilóta, Tate nővér, még ha lehetetlen is közöttük a munkaórájuk miatt egy kapcsolat, ők mégis kihasználnak minden adandó alkalmat.

IMÁDTAM! Szeretem a karaktereket, a történet amilyen egyszerű, mégis annyira izgalmas és magával ragadó. Szenvedélyes, a sok titkos találka, a lopott csókok, adnak egy bizonyos hangulatot, amitől szinte végig a fellegekben érzi magát az olvasó is. Mert, hiába is tagadja Miles az érzelmeket, akkor is ott vannak, és az olvasó azt érzi is.

Tetszett Tate karaktere. Belement abba, amit a férfi ajánlott neki, pedig már az elején tisztában volt azzal, hogy számára csakis szívfájdalommal érhet véget az a kapcsolat. De ahogy arra a nő többször is rámutat, olykor meg kell ragadnunk minden pillanatot, amit ki lehet élvezni, mielőtt véget ér. És olykor megéri a boldog pillanatokért, a napokért, hetekért, mégha később fájni is fog.

Csak ajánlani tudom! Angolul is háromszor újraolvastam már, és magyarul is élveztem minden sorát. :) 


Fordító: Barthó Eszter
ISBN: 9789634571100


Colleen Hoover képes arra, amire nem sok szerző: újra meg újra megújul ugyanabban a zsánerben, és olyan egyedi ötletekkel képes folyton kedvenc szereplőket alkotni, ami egyszerűen elképesztő.

Most egy korábbi regénye érkezik végre magyarul, ami tökéletesen illik a sorba. Colleen Hoover felemel, meglep, megríkat - de az biztos, hogy nem hagy érzelem nélkül.
Ismerd meg Te is Tate és Miles történetét a Blogturné állomásain, és ha ügyesen játszol, Te is megnyerheted a könyv egy példányát.




06.07 Kristina blogja
06.09 CBooks
06.11 Dreamworld


Mostani játékunkban Colleen Hoover előtt szeretnénk tisztelegni, és eddigi kedvenceinkből válogattunk nektek össze idézeteket. A feladat könnyű: csak arra vagyunk kíváncsiak, melyik Hoover regényből származik az idézet. Írjátok be a megfelelő sorokba a könyv címét, és már indultok is a 3 Ugly Love - Csúf szerelem példány egyikéért.
A nyerteseknek 72 óra áll rendelkezésükre a megküldött értesítő levélre válaszolni. Figyelem! A kiadó kizárólag magyarországi címre postáz.



Ha az élet nehézségei miatt a padlón kötsz ki, két választásod van. Lent maradsz, vagy felállsz, leporolod a nadrágodat, s emelt fővel továbbmész. Én az utóbbi mellett döntöttem. Valószínűleg néhányszor még fel kell majd tápászkodnom ebben az életben. Biztos vagyok benne, hogy meg is teszem.


a Rafflecopter giveaway

0 comments: