Tara Sivec: Nyűgök és nyalánkságok

, by Kristina

Fülszöveg: 
„Örökkön-örökké”-bonbon! 
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk. 
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát. 
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete. 
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta 
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!


Annyira jól esett a lelkemnek ez a könyv. Már rég nevettem ennyit. :) Az előző részekben soha nem sikerült megkedvelnem Jenny és Drew párosát, most mégis pozitív csalódást okoztak. Tökéletesen kiegészítik egymást a sok hülyeséggel és fura jellemükkel. Messze nem tökéletes a kapcsolatuk, ha rossz hangulatba vettem volna kézbe a könyvet, akkor pár fejezet után repült is volna a sarokba. De így, hogy viccnek fogtam fel, nem idegsített annyira, hogy Drew egy igazi vadbarom, Jenny pedig a szőke nő tökéletes mutatópéldánya.

Mivel 1 éves a kislányom, így sokkal jobban megértettem a karaktereket, könnyebb volt elképzelni, hogy mint mentek keresztül. De azt elfelejtettem, hogy altatás alatt humoros könyvet nem olvashatok, így történt egyik alkalommal, hogy alig bírtam visszatartani, hogy ne nevessek fel hangosan, miközben már rázkódott a vállam is. Nagyon viccesre sikeredett ez a történet. :)

Tara Sivecnek van egy egyedi és utánozhatatlan stílusa. Viccesen tálalva, olykor kissé eltúlozva, de leírja kisgyerekes szülők rémálmait. Te hogyan élnéd meg, ha a feleséged egyszer csak hallani sem akar a szexről amint terhes lesz, miközen előtte tökéletes volt a szexuális életetek? Sőt amikor szülés után is gondok vannak. Drew kissé csak önmagára gondol, nem érzi át, hogy miért viselkedik így Jenny. Miközben a nőnek minden joga megvan arra, hogy ne akarjon szexelni, egy totyogós mellett és két hányás között kissé nehéz hangulatba jönni. Szülés után pedig  a kevés alvás a legnehezebb és legkiborítóbb dolog egyebek mellett.

Mivel nekünk is van egy 1 éves kis tornádónk, ezért nagyon is átéreztem a szereplők érzéseit, gondolatait, szenvedéseit. :D Így történt tegnap este is, hogy az esti szoksásos 21 órai altatásnál Ő úgy döntött, hogy játszani akar. Valamikor 23-kor sikerült álomba bűvölnöm, de valami szenzor riasztotta minden alkalommal, amikor ki akartam szökni a szobából. Akárki akármit mond, attól pillanattól kezdve hogy megszületnek, a babák az urak a háznál. 

Nem lett ugyan a kedvenc részem, azért Jenny fura gondolkodás módja és Drew idiótasága sokszor kibillentett, de ezektől függetlenül nagyon szórakoztatóra sikeredett a cselekmény.

Jenny és Drew legnagyobb hibája az volt, hogy elfelejtettek kommunikálni egymással. Elfelejtették azt, hogy idővel ők is változnak, hiszen nagy változásokon ment keresztül az életük. Így a történetük lehet intő példa is arra, hogy mit, hogyan ne csináljunk, ha olyan helyzetekbe kerülünk, mint az ő párosuk. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes, de még véletlenül sem kell komolyan értelmezni a helyzetek, karaktereket.

Hogy miről szól a könyv? Arról, hogy a férj és feleség hogyan próbáli visszacsempészni az életükbe a szenvedély. Rengeteg mocskos beszéddel és hihetetlen fantáziavilággal karöltve.


Kiadó: Könyvmolyképző, 2018
Eredeti cím: Troubles and Treats
Fordító: Farkas János
Oldalszám: 288


A Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelenik meg a Csokoládéimádók sorozat harmadik, befejező része, Nyűgök és nyalánkságok címmel. A Blogturné Klub öt bloggere jár utána, hogyan találja meg a “flúgos kiutat egy francos helyzetből” Drew és Jenny, a sorozat harmadik párosa, és a játékon résztvevők közül három szerencsés magáénak mondhatja majd a könyv egy-egy példányát.


06. 03 - Könyvvilág
06. 09 - Dreamworld
06. 11 - Kristina Blogja


Drew és Jenny házassága nehéz időszakon megy keresztül, de nem ők az elsők, akikkel ez megtörténik. Játékunkban olyan párosokat nevezünk meg, akiknek kapcsolatuk, házasságuk szintén zűrös, vagy válságban volt, a ti feladatotok pedig az, hogy a rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok a könyv címét és szerzőjének nevét, melyben ezek a párosok szerepeltek.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Kérjük, hogy levelünkre 72 órán belül válaszoljatok, ellenkező esetben új nyertest sorsolunk! A kiadó csak magyarországi címre postáz.

Victor Cale és Isabella-Sofia Franke


a Rafflecopter giveaway

0 comments: