Kiborulós poszt, na peeersze...

, by Kristina

Gonosz vagyok, vagy sem? Ez itt a kérdés!
Szerintem igen, de jól tudom álcázni. :D

Néha szükségem van arra, hogy elmeséljem, mi bántja az én hófehér lelkem (khm, patyolat tiszta). Per pillanat semmi sem bánt, csak talán valami, (sőt jóóó sok minden (értsd sok személy)) zavarja a mindennapjaimat.

Tudom, hogy abba már születésemtől kezdve bele kellett volna törődnöm, hogy nem tetszhet mindenkinek minden, hát nekem sem szokott, DE azért van egy határ a gonoszság, a passzivitás és a aszertív viselkedés között.
Én próbálok aszertív lenni, ami pontosabban annyit jelent, hogy kiállok a magam igazáért, ugyan akkor próbálok másokat nem megbántani eközben, DE azt sem engedem, hogy  manipuláljon valaki.
Kezdem értékelni, hogy egyetemen vannak rendes tárgyaim is, mert még hasznát is veszem. :)

Szóval, bátor leszek és nem említek neveket, akinek nem inge ne vegye magára, egyszerű, mint két pofon.



Van ám nekem pro és kontra listám is, csak gyakran elfelejtem alkalmazni. 
Itt jön a kérdés, hogy mi a francbak az nekem? Én se tudom, de tetszett a mondat, és ha már leírtam nem törlöm ki. :D Szóval, bocs ennek nincs semmi értelme, na nem, mintha a többinek lenne.

Ez a poszt a kontra, mert felesleges, mások úgy sem olvassák (mert miért is kellene), ugyan akkor a pro listán is szerepel, mert nekem a hasznomra válik, mivel? Kiírhatom magamból a felesleges dolgokat. Jobban látom, majd utána, hogy időpazarlás valami miatt kiakadni. Helyette mehetnék már vissza olvasni, de nem baj, nekem ezt meg kell írnom, ugyan már egy hónapja csak gyűlik bennem a méreg, itt az ideje, mielőtt robbanok, és megtámadok valakit az utcán, csak azért, mert rám nézett. xD

Szóval, ti hallottátok/láttátok, hogy van ez a kampány/párbaj/álompasis cucc, amit a blogosok rendeztek?
Gondolom, kurvára nagyon nehéz NEM észre venni. Ja, mert ugye én is szétlinkeltem vele az egész blogot, a molyt, a nagy fészbúkot  Facebook-ot. Hát ez is a lényeg, hogy vonzzuk az emberkéket, mert ugye azt hittem, hogy minél többen játszunk, annál érdekesebb lesz.
Nem is számítottam arra, hogy lesz akinek ez nem tetszik.
Több okból nem tetszhet, próbálom most megérteni, szóval lehet segíteni, mi lehet az ok arra, hogy nem tetszik...:
1. nem híreszteltük időben, ezért csak kevés ember vett benne részt az elején, és ez miatt az is lehetséges, hogy nem az a korosztály, akinek eleve ki lett találva találta meg nagyobb számban (bocs, ha te Cortez fan vagy, talán még rád is értettem) tehát ha te ez miatt vagy mérges, egy részt a te bajod is, mert miért nem segítettél a kedvencednek? Hmm? Másrészt meg hát jó, azért jutottak ám be rendes pasik is.
2. A PASI szó. Ki vagy borulva, mert fiúk is jutottak be, nagy és izmos férfiak mellé? Nem baj az, nem tettünk határokat, szóval ha te ellene vagy, akkor szavazz arra aki szerinted tényleg megérdemli. Istenem, valaha mi is voltunk kislányok, és akkor nem tetszett, hogy lenéztek? Naná, hogy nem, akkor most mutass egy kis tiszteletet a fiatalabbakkal szemben is. Mert így ne várd, hogy felnézzen rád valaki, ha még meg sem érdemled.
3. MI teszünk azért, hogy a kedvencünk jusson tovább, szóval az én ujjamból, már napok óta csak ezek a mondatok íródnak, hogy Hajrá DIMITRIJ!, Hajrá RHAGE!, Hajrá Gale!, Hajrá PEEEETAAAA! Hajrá BONES!, Hajrá FINNICK! Esküszöm, hogy berekednek az íróizmaim. :D
4. Az volt a jelölésnek a lényege, hogy 2012 pasiját válasszuk, meg, hogy hol itt a bökkenő, amit sokan elfelejtenek?
VOLT jelölés, és pont az a lényege a jelölésnek, hogy nem egy-két személy dönti el, hogy kik lehetnek a listán, mert akkor az már nem 2012, vagyis egy közös álompasi választás, hanem akkor az egy olyan majd-én-nagyképű-nagy-valakinek-képzelem-magam személyeknek az álompasi listája, akkor az minek is hozna létre szavazást, ott úgy is csak arra lehet szavazni, aki különben is a listán van, mi a abban a játék? Mi abban az izgalom? Szerintem semmi, de indokold meg, ha tévedek. :) Teljesen aszertív vagyok, úgysem tudsz meggyőzni. :)
5. ??? most nem jut eszembe, meg nem is érdekel, tudom, hogy még akartam valamit, de mindegy inkább megyek olvasni. :)

Nekem TETSZIK ez az egész játék, mert végre valami közös is van, végre jobban megismerjük egymást. :) Végre szerzek ellenségeket, mert neki nem tetszik, ami nekem igen. Hát jó, leszarom.
DE akkor is vannak új barátaim, és jól szórakozom velük. JA és hadd ne felejtsem el SZAVAZZ PEETÁRA! Ez nem kampány szöveg, csak egy személyes vélemény. :)
Csak azért teszek a posztba képeket, hogy legyen mit nézegetni, ne legyen túl egyhangú.

12 comments:

"berekednek az íróizmaim. :D"

Te őrült nőszemély :D:D:D

Amúgy, a moly lényege hogy beszélgetünk könyvekről, nem? Hmmm...könyves szereplőkről van szó...

Jó kis bejegyzés lett, és tetszik, hogy az összefogást írtad. Én is egy cosmó emberkével beszélgetek egyre többet, s kedvelem meg őket :)

Kristina said...

:D Már itt volt az ideje, annak, hogy kiengedjem az alkotói szárnyaimat szárnyalni. :D
Szóval igen, az a lényeg, a kampányoknak meg az a lényege, hogy megismerjünk olyan karaktereket, akiket eddig nem ismertünk, és talán újabb könyvek kerüljenek a várólistákra. Játék és kész! :)

Gretty said...

Te jesszus! Jól kiborultál! :)
Mély levegő!

Mindegy, mit csinálsz, attól, hogy csinálsz valamit, legalább egyvalaki már beléd tud kötni. Ilyen ez!
Én csak röhögök azon, hogy sírnak a molyon, hogy nem tetszik nekik a sok párbajos karc. Már bocsi, könyves témájú, úgyhogy magasról teszek az egészre, s csak röhögök azon, hogy mennyire ki vannak borulva.
És egyébként már én is unom a cicás karcokat, de van pici ujjacskám az egész felett, és ráuszítom. Azaz szűrök. S lám, még nem esett le emiatt az ujjam, és kényszert sem érzek a pampogásra.

Szóval mind belenyomorodunk kicsit a Molyba, de ahogy szépen mondtad, azért a pár barátért, akiket itt szerzel, nagyon megéri!

És erre gondolj a levegővétel alatt!

Pusszantlak! :)

Gretty said...

Egész helyett egeret akartam írni. :)) Azt uszítom a macskákra! XD

Kristina said...

Nyugi van , ez csak percig tartott, de már hetek óta gyülemlett. Rólam tudni kell, hogy nem eszem magam sokat semmin, mert általában írok valamit a naplómba és után rájövök, hogy nem éri meg. :) Szóval, ezt inkább azért írtam, hogy olyan hatást keltsek, hogy bánom is én, én még kampányolok, meg viccelek, mert jól esett. csak tudatni akartam, hogy mi a véleményem. :)
És most tényleg örül a lelkem, hogy ennyien gondoltok rám, hogy írtok. :)
Kösziii! :) Pusszancs! :*

Ancsi said...

Már látom, hogy nem szorulsz rá, de akkora hévvel jöttem írni Neked, hogy már nem hagyom félbe. Meg amúgyis vannak gondolataim, most megkapod őket jól :)))

1. Szerintem rohadtul nem kell foglalkozni a pampogókkal. A Molyon én nem vagyok fenn, úgyhogy nem tudom, mi volt a hiszti tárgya, de olyat tényleg nem lehet csinálni, ami mindenkinek tetszik. És ráadásul ennek Andie szerintem még inkább issza a levét...

2. Ami engem illet, listát elnézve én tök más jellegű könyveket is olvasok, és igazából kicsit ki is nőttem már az álompasis korszakból, de akkor is: ez egy JÁTÉK. Nem szabad vérkomolyan venni.

3. Mondhatnám, hogy maga az elképzelés is torz, hiszen hogyan is lehetne megválasztani EGY álompasit, amikor mindannyian MÁSOK vagyunk. Más ideálokkal, más érzésekkel, más vágyakkal.
Ezt a JÁTÉKot nem a legjobb pasi fogja nyerni, és nem csupán azért, mert mint ilyen nem is létezik, hanem a LEGDIVATOSABB KÖNYV főszereplője/kedvenc férfi karaktere. Ha belegondolunk, ez ennyire egyszerű.

4. De ami engem illet, még a fentiek ellenére is élvezem, hiszen JÁTÉK, és mint olyan, szerintem kell az ember életébe. Megszínesíti azt. Amíg vannak olyan karakterek versenyben, akikre örömmel szavazok, addig szavazni is fogok. Ha meg kiesnek, hát így jártunk. Attól én még őket szerethetem, nem lesznek kevésbé értékesek.

Szóval nem szabad ezt az egészet komolyan venni, de látom én, hogy ezt Te is látod :) És remélem, sokáig kampányolhatsz még Peeta mellett!! (Pedig Gale és Finnick is közelebb áll a szívemhez ;)

Kristina said...

nagyon örülök, ha beszélgetnek velem, szóval szívesen várom mindenki véleményét. Ezeket a dolgokat szerettem volna én is kifejteni, csak a vörös köd miatt, ami a szemeim elé ereszkedett, kicsit máshogy fogalmaztam. :)
JÁTÉK, pontosan, én is így álltam neki, és azok akik komolyan vették néha elszúrták a kedvem. Nekem sincs szükségem álompasi választásra, hiszen 5 éve van barátom (szombaton ünnepeltük az 5 évet). :))
De annyira jó móka. :) molyon sokat kommenteltünk, mondjuk az egy könyves facebook, vagy valami ilyesmi. És sok új barátom lett a kampánynak köszönhetően, szóval nem bántam meg, nem is fogom. És a kampányolás gőzerővel megy! :D
Ha nem baj, akkor ezeket a pontokat bemásolhatom a posztba? Persze úgy, hogy te mondtad? :)

Zsani said...

Ha borul a bili, akkor borítom én is.:)

Először is, amit Ancsi írt, egyetértek! Mindennel!

Tehát mindenkinek személyre szabottan meg van a listája az álompasijairól. Én úgy képzeltem el, hogy a párbajkor mindenki olyan pasira szavaz, akit ismer, és ténylegesen álompasi a számára. Ezért én nagyon meglepődtem, hogy ez nem így működik. Andinak is megírtam, a válaszában volt igazság, de így a büdös életbe nem fogsz kapni egy megközelíthetőleg reális értéket arról, hogy kik azok, akiket a legtöbben szeretnek.
Sokáig filóztam Peeta vs Ericen. Ericet nem ismerem, nem kívánok rá szavazni. Most örülök, hogy nem vagy közel, mert számomra Peeta nem lett álompasi. Tény hogy még hiányzik a könyv vége, de engem nem fogott meg. És hozzátenném, hogy senki más sem, és a könyv sem.
DE mivel úgyis mindegy és mivel kedvellek Téges és Grettyt így kaptatok egy szavazatot.:) És remélem megbocsátasz, hogy nem kedvelem a pasidat!:)
És akkor még nem beszéltünk arról, hogy az olvasók csak egy része szavazott. Top16-tól pedig már többen csatlakoztak, de ha a legelejétől jön mindenki, akkor lehet, hogy teljesen másképp alakul a szavazás.
DE ez Andiék részéről egy kezdeményezés volt, ami így is sikeresnek könyvelhető el. Mindenki látja a hibákat, így ha jövőre is lesz ilyen, akkor szervezettebb lesz.

Amúgy számít ki nyer? 1. Ez egy játék. 2. az eredménytől függetlenül, mindenkinek ugyanazok maradnak az álompasik. (Igen, tudom magam ellen beszélek - és persze szeretem Jacet!!! - de az első hely töretlenül Bonesé.:))

Talán ennyi, de ha nem, akkor még jövök.:)

Kristina said...

Pont ez az, hogy szerintem is egy játék, és nem kell komolyan venni! :)
Kit érdekel, hogy milyenek a párosítások, hiszen játék, és ha nehezebb, akkor izgalmasabb. :)
Nekem is BONES az álompasim, szóval nem haragszom, magam alatt vágom én is a fát! :D A könyv vége miatt én megvoltam elégedve, mert nem romantikus könyv, és valljuk be, ez miatt jó úgy ahogyan befejeződött! :) Ne haragudj, hogy nem válaszolok bővebben, de utazom haza 5 perc múlva! :)
Köszönjük a szavazatot! :)

MFKata said...

Kedves Kristine!

Szeretnék köszönetet mondani, hogy helyettem is kiborultál :-D Jól tetted...

Deeee...

TEAM EDWARD!

Ne haragudj, nem tudtam kihagyni XD

Amúgy tényleg ezer hála és köszönet. Pár emberkével, akivel titkoban borulgattunk ki már megbeszéltük, hogy igazából mindegy is, hogy mit csinálunk. Ha cicásat karcolsz... az a baj... ha Peetasat karcolsz... az a baj... ha Harry Pottereset karcolsz... az a baj...

Szerintem mondjuk csak egy baj van: hogy nem használják egyesek megfelelően a "szűröm" gombot.

Peace! És hajrá Peeta (is)!!!

Gretty said...

Ancsi! Köszönjük Finnickkel a szavazatot! :)
Zsani! De drága vagy! :) Köszi! Bár a szeretet-szavazattól valóban nem lesz reális az álompasi személye, de nekem azért ez most jól esett. :)
Bevallom, én Peetát akartam, csak a kollegina hamarabb kelt fel, és elhappolta előlem. Szóval kvázi én sem azt mentorálom, akit szeretnék. Sőt, a 16-ból sok olyan kiesett, aki inkább álompasi, mint ez a felhozatal.
De ettől függetlenül ez egy tök jó kis játék, nagyon élvezzük a kampányt, (legalábbis mi HG-s kampányvezérek tuti) és igaza van Kristinának, kezd már kicsit fárasztó lenni, hogy már könyves témában sem örömködhetünk gyermeteg lelkesedéssel, mert szúrja mások szemét.
Cukizunk, igen, de a könyvek miatt, a könyvek hatására, és ezt már csak legyen kedves elviselni egy könyves fórum.
Van-e hibája a párbajnak? Nyilván van kismillió, mi is látjuk, de ez ellen már idén nem tudunk semmit tenni, így élvezzük azt, ami még hátra van.

Ja, és persze ez most nem biliborítás, csak kijött belőlem hirtelen. :)
Remélem nem gond! :)

Kristina said...

Drága Kata! :) Az igazat megvallva, az volt az utolsó csepp a poharamban, amikor Roni és Te mondtátok, hogy nagyon szomorúak vagytok. :(
Drága Gretty igen tényleg van kismillió hiba, de attól élvezzük, és a legfontosabb, hogy a hibákból tanul az ember. :) Szóval most Hajrá Hunger Games! :)
Visszaszámlálás indul!!! :)))))
(sajnálom, hogy nem válaszolhatok bővebben, de amint lesz rá esélyem jövök vissza! :))